Şimdi Ara

The OZ izlemeyen, gözü açık gider. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. sezon 1 günde bitti mükemmel bir seri
  • Arkadaşlar kaç bölüm izledim,

bir sürü karakter gördüm, hiçbiri nino schibettanin tadini vermedi, adam mükemmel rol yapıyordu, öleli çok çok oldu ama hala özlemiyorum değil, karısı öldüğünde ağladı sahnede mükemmel rol yapmıştı.
  • İzlemeye Başlıyorum Meraklıyım zaten bu İşlere.
  • Dün akşam itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.

İk 5 sezon bir çırpıda bitti ama 6. sezona geldim mi nasıl bitecek diye kendi kendime sordum.

bir sezon ihtiyarlar ve katolik söylemleriyle geçer mi yav

Tamam . İlk 5 sezondada vardı ama o kadar değildi.

Hey gidi 5 sezon şimdiden özledim seni. :( Adebisi müthiş karakter.

İzlemeyen kalmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gurul -- 19 Ağustos 2011; 14:42:17 >
  • siz bu diziyi asıl cine5 dublajıyla izleyecektiniz. sesler karakterle o kadar iyi oturmuştu ki adamların gerçekten türkçe konuştuğunu zannedersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astebe

siz bu diziyi asıl cine5 dublajıyla izleyecektiniz. sesler karakterle o kadar iyi oturmuştu ki adamların gerçekten türkçe konuştuğunu zannedersiniz.

cine5'de altyazılı diye biliyordum.Unutmuşta olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Orijinalden alıntı: astebe

siz bu diziyi asıl cine5 dublajıyla izleyecektiniz. sesler karakterle o kadar iyi oturmuştu ki adamların gerçekten türkçe konuştuğunu zannedersiniz.

cine5'de altyazılı diye biliyordum.Unutmuşta olabilirim.

Çarşamba günleri Türkçe cuma günleri alt yazılı idi hey gidi günler hey,
  • quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Orijinalden alıntı: hsnsvbnymr

quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

diziyi bitirdim sonunda,haliyle bi boşluk oluşuyor insanın içinde
    ilk defa bir dizide içimden gelerek gözlerim yaşardı
    saidin öldüğü anda

böyle dizi bi daha gelmez..

Merakıma yenik düştüm ya

Ben de dalgınlıkla bastım, spoiler'a bak

Valla tüm hevesim kaçtı ama yinede izleyeceğim Hala diğer dizilerden sıra gelmedi o ayrı konu

• Oz ile Prison break in karşılaştırılmaya tabi tutulması kadar saçma bir şey olamaz Ne yani sadece hapishane temalı oldukları için o bütün farklıkları görmezden gelip kıyaslama yapmak ne derece mantığa uyar anlamış değilim Sözümona popüler kültür yada dayatma karşıtı olanlar pek özgün pek kültürlü arkadaşlarımız Esaretin bedeli ni yerden yere vururlar çünkü nerdeyse herkes izledi çok sıradan gelmeli artık. Her neyse Oz serttir sağlamdır yüzünüze vurur gerçekleri tek mantıklı benzerlik olan hapishane kavramı müsade etmez böyle bir karşılaştırmaya. Böyle şeylerle Prison Break i zedelemeyin derim ben. :)
  • Kuşkusuz hapisane ortamını en iyi anlatan dizi. Dezantajı , internetin yaygın kullanılmadığı dönemlere gelmesi. Yoksa bugünün şartlarında başlayan bir dizi olsaydı daha büyük kitlelerle tanışırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Energyzer -- 20 Ağustos 2011; 22:47:17 >
  • Sağlam kaynak bulsam indireceğim ama yok ki
  • Beğenerek izlediğim tek dizi.
  • bende yeni bitirdim diziyi.

gözüm açık gitmeyecek demektir bu

hbo gene yapmış yapacağını.
  • Diziyi izlemeye geçenlerde başladım. Dizi kaçıncı bölümden sonra rayına oturup tam anlamıyla başlıyor acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

Diziyi izlemeye geçenlerde başladım. Dizi kaçıncı bölümden sonra rayına oturup tam anlamıyla başlıyor acaba ?

ilk bir kaç bölümden sonra hareketleniyor ama benim favorim 4. sezondur
  • Bir süreliğine ara veriyorum şu diziye okul meselesi nedeniyle
  • Görüntü kalitesi berbat olmasa izleyeceğim ama çok kötü
  • Eskiden cine5'te verirlerdi, o zaman izlerdim.
  • gerçek hapishane ortamını anlatan en iyi dizi
  • Arkadaşlar, bir bölümde uzun saçlı çocuk asılmadan önce babası ziyarete geliyordu, orada bir kaç anlamlı söz söyleniyordu.O sahneyi arıyorum bulamadım hala ya...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.