Oz.S01.NTSC.DVD.DD5.1.x264-h264iRMU sürümünü altyazı yok diye indirmemezlik etmeyin divxplanet daki altyazılar uyuyor, diğer sunumlara göre görüntüsü baya kaliteli
İsteyene özelden zamunda torrent atarım altyazı felan içinde ama zamundada dvd rip 4:3 var yani widescreen lerde yanda boşluk oluyor ama hiç farkına varamadım ben
Adebisi reyizz
quote:
Orijinalden alıntı: MMavoix
Adebisi reyizz
Söyle canım
Bölümler 1 saat ve görüntü kalitesi düşük o yüzden izlemeye pek yanaşmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SoulJa L
İsteyene özelden zamunda torrent atarım altyazı felan içinde ama zamundada dvd rip 4:3 var yani widescreen lerde yanda boşluk oluyor ama hiç farkına varamadım ben
En sağlamı hangisiyse alabilir miyim ?
quote:
Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi
quote:
Adebisi reyizz
Söyle canım
Adamım gelmiş
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi
quote:
Adebisi reyizz
Söyle canım
Adamım gelmiş
2. sezondayım gerçekten çok sağlam bir dizi. Adını hep duymuştum fakat izleme fırsatım olmamıştı ama, hakikaten sevdim diziyi. En sevdiğim karakter:
Bi ara indirdim 1. sezon 6. bölümde kapattım pek ısınamadım
bende ilk dört bölümü izledim ama kendine çeken birşey bulamadım. sıkıcı geldi. gerisini izleme gereğide duymadım
insede izlesek bizde
hd si yok mu piyasada bunun ya
Adamım Adebisi "o'reily, if she sucks my cock, i'll suck yours"
bir gün mutlaka izleyeceğim bu diziyi
4 bölüm izledim, gerçekten şahane. Fakat HD izleye izleye alışmışız, gözümü yormuyor değil görüntü. Birde HBO dizilerinin karakteristik özelliği mi anlamadım, hikaye yavaş ilerliyor. Carnivale'de böyleydi, bir sene oldu daha ikinci sezonunu izleyemedim onunda
izlediğim en iyi 2.dizi :)
karakterler müthiş uymuş sokakta sivil görsem kaçar gizlenirim o derece :)
miguel alvarez vardı b.k yiyodu bi bölümde :)
baya eski diziymiş.listemde dizi olmasa izlerdim ama yenileri varken fazla vakit kaybetmek istemiyorum dizilerle.başka zamana artık
quote:
Orijinalden alıntı: berkan402
izlediğim en iyi 2.dizi :)
karakterler müthiş uymuş sokakta sivil görsem kaçar gizlenirim o derece :)
miguel alvarez vardı b.k yiyodu bi bölümde :)
Em city ile tecrit arasında mekik dokudu garibim.....b.k la resim de çizmişti duvarlara
Torrent aradım aradım bulamadım. Arkadaşlar anladınız siz onu =)