Şimdi Ara

The OZ izlemeyen, gözü açık gider. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
2
Favori
7.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Arkadaşlar, bir bölümde uzun saçlı çocuk asılmadan önce babası ziyarete geliyordu, orada bir kaç anlamlı söz söyleniyordu.O sahneyi arıyorum bulamadım hala ya...

sanırım Cyril O'Reily bahsediyorsun o asılmıyordu ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadron

quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

Arkadaşlar, bir bölümde uzun saçlı çocuk asılmadan önce babası ziyarete geliyordu, orada bir kaç anlamlı söz söyleniyordu.O sahneyi arıyorum bulamadım hala ya...

sanırım Cyril O'Reily bahsediyorsun o asılmıyordu ama

yok hocam cyril degil, sarı saçlıda değildi sanırım, babası son kez gelip kucaklaşıp ağlıyorlardı.ilk 2 sezondaydı sanırım bölüm bilen varsa çok iyi olur ya.

• Arkadaşlar hd zımbırtısını bulamadım.Duyan gören var mı?
  • Dizinin tüm sezonlarını izledim fakat son sezonlara doğru batırmaya başlıyor, ilk sezonlar daha güzel
  • ASSELAMU ALEKUM BROTHER
    Kareem Said'in valinin affını redderken yaptığı konuşma ve sonrası unutulmaz,efsanedir.Yalnız hatırladığım namaz kılma sahneleri çok saçmaydı.Gerçekle alakası yoktu.
  • Şuana kadar gördüğüm en iyi oyuncu adebisi karakterini canlandıran adam.Verilmek istenen zenci karaketerini %100 ve mükemmel bir şekilde yansıtmış.Sırf adebisi için izlenir o kadar söyleyeyim.Bu kadar abartıyorum çünkü harbiden rolün hakkını tam anlamıyla vermiş.
  • Arkadaşlar bir önerim var diziyi izlerken hill'in konuştuğu bölümleri anlamaya çalışın çok anlamlı mesajlar veriyor gerçekten.

quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Arkadaşlar hd zımbırtısını bulamadım.Duyan gören var mı?

Tam emin değilim hocam bir ara hd linki verilmişti galiba üst mesajlara bak istersen.

quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Şuana kadar gördüğüm en iyi oyuncu adebisi karakterini canlandıran adam.Verilmek istenen zenci karaketerini %100 ve mükemmel bir şekilde yansıtmış.Sırf adebisi için izlenir o kadar söyleyeyim.Bu kadar abartıyorum çünkü harbiden rolün hakkını tam anlamıyla vermiş.

adebisi candır hocam.

• Onlarca dizi izlemişimdir biri yolda geçerken aniden aklına gelen ilk üç diziyi söyle dese;

ilki
    The Oz
    olur.

O derece mükemmel karakterlere sahip oldukça güzel kurgulanmış neredeyse tek mekan da geçmesine rağmen gözünüzün farklı mekan aramadığı Acaba Adebisi ne yapacak O'Reily ne yapacak ,naziler şimdi ne halt edecek diye düşünmekten dizi zaten ilk 4 sezonunu bir solukta izletiyor. .Geri kalan bölümler ise tam bir dram.
  • En sevdiğim sahnelerden koyuyorum spoiler içine. İzlemiş olanların beğeneceğine eminim

Kesinlikle yüzyılın ayarı

Bu sahneyi de Omar White a gıcık olduğum için seviyorum.

Bu da aklıma geldikçe içimi ürperten sahne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lostfan -- 28 Ocak 2012; 2:38:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S R T

Arkadaşlar hd zımbırtısını bulamadım.Duyan gören var mı?

Malum sitede 33 gb'lık var. Herkes ordan izlemiştir
  • vay be hd simi gelmiş. zamanında yoktu
  • Diziyi kaldığım yerden izlemeye devam edeceğim.
    Yaz geldi sonunda, full hd aramaya başlıyayım hafta sonu bakalım bulabilecek miyim.
  • Vaay böyle bir konu mu varmış çok güzel çok güzel.
    İzlemeyen varsa hayatınıza 1-2 gün ara verin hemen bir yerden bulup izleyin bu diziyi.
  • ''prison break tozpembe kalır bu dizinin yanında'' çok iddialı bi cümle.şahsen prison break gibi güzel dizi çıkacağını sanmıyorum daha karşılaşmadım ama buna da bi bakacam
  • Bluray'i yok mu arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

Bluray'i yok mu arkadaşlar ?

hocam ben büyük bir araştırma yapmayı düşünüyorum haftaya bu konu hakkında.
    bulursam paylaşacağım forumda, sizede pm atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S T A Y -- 27 Mayıs 2012; 21:25:40 >
  • person of interestin ilk sezonunu bitirdikten sonra bu diziye başlayacam hd bulamadığım için dvd sürümünü izleyeceğim artık 34 gb 6 sezon 56 bölüm ve tüm altyazılar hazır

yazın hbo efsanelerinden önce oz ardından the sopranosu izleyeceğim
  • dizinin konusu ilgimi cekti listeye alalim. guzel biseye benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don-Vito Corleone

''prison break tozpembe kalır bu dizinin yanında'' çok iddialı bi cümle.şahsen prison break gibi güzel dizi çıkacağını sanmıyorum daha karşılaşmadım ama buna da bi bakacam

Bunu izledikten sonra Prison Break nedir diyebilirsin, abartmıyorum ama karakterler çok oturmuş ve de hapishane tadı veren en mükemmel dizi budur.. İzlemeyenler izlesin, çok oldu izleyeli ama mesaj atmıştım güncellemişsiniz, tekrar izlerim heralde bu ara..
  • Bildiğim kadarıyla Bluray i maalesef yok arkadaşlar,

Tobias Beecher adamım benim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.