Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sipru81

2.dünya savaşı film sevenler için alternatif filmlerde var son zamanlarda çıkan şu filmlerede bir göz atmak gerek

filmlerin adını yazabilirmisin acaba özellikle son video daki filmin adını çok güzelmişte

• 4.bölümde ki eften püften konuları çok mu aramışlar acaba. Savaş sahnesi yerine adamın altına işemesini dramını izliyoruz. Dizi başlamadan önce tanıtımlarda biz savaş değil askerlerin dramını altına etmesini zorlukları falan anlatacağız deselerdi bari. Gittikçe kötüye gidiyor ama ben hala son bölümlerin iyi olacağını düşünüyorum.
  • izlemeye başlıcaktım ama buradaki arkadaşlar pek beğenmemişler zaten band of brothers'ıda pek sevmemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Pervane

izlemeye başlıcaktım ama buradaki arkadaşlar pek beğenmemişler zaten band of brothers'ıda pek sevmemiştim

Band of Brothers'ı sevmediysen buna küfredersin.İzlememen en iyisi
  • Yorumlara bakılırsa izlenilecek bir dizi değil. Ayrıca Yunan propagandası yapması da beni diziden soğuttu. Tipik amerikan dizisi, her zaman kahraman amerikalılardır.
  • Yorumlara rağmen yine de izlemeyi deneyeceğim.
  • izleyip bi bakalım nasılmış
  • İzlemeyen pişman olur çok güzel bir dizikesinlikle tavsiye ederım
  • CNBC-e'den kamuoyuna duyuru

CNBC-e, 'The Pacific' dizisinin 3. bölümüyle ilgili iddialara tepkisini gösterdi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25079800/

...Fakat dizinin 3. bölümündeki bu diyalogun Türk kamuoyunu rencide etmesi, tarihi gerçeklerle çelişmesi ve yayınlanmaması durumunda dizinin konu bütünlüğünü bozmaması sebebiyle bu sahnenin çıkartılacağını kamuoyuyla paylaşmak isteriz. Ayrıca CNBC-e yönetimi olarak bu sahne ve niyetle ilgili rahatsızlığımızı, yapımcı şirket HBO’ya NTV Tarih danışmanlarının hazırladığı ekteki mektubu göndererek paylaştığımızı kamuoyuna saygıyla duyurur, yapımcı şirkete tepkilerini dile getirmek isteyen izleyicilerimize HBO iletişim bilgilerini aşağıda sunarız.

Edit: Yeni gördüm önceki sayfada paylaşılmış. Yine de belki görmeyenler olmuştur. Birşey olacağını sanmıyorum ama attım mail.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 9 Nisan 2010; 19:05:42 >

• bırakın izlemeyin şunu
  • 4 bölüm oldu hala bişey yok dizide. 10dk savaş gösteriyorlar adamlar. Ondada hiçbişey gözükmüyor zaten. Japonlar hep gece saldırıyor
  • bugun pacific'e uyuz oldugumdan oturup band of brothers'in ilk 2 bolumunun izledim...
    sonuc... pacific'in 4 bolumu band of brothers'ın ilk 1 saati kadar degerli degil...
  • [ The.Pacific.Pt.V.720p.HDTV.x264-IMMERSE ] [ TV / Drama ] [ Released 7m 18s ago [4/11/2010] ] [ 1119.8MB in 24F ]

[ The.Pacific.Pt.V.HDTV.XviD-NoTV ] [ TV / Drama ] [ Released 13m 44s ago [4/11/2010] ] [ 549.84MB in 39F ]

size iyi sabahlar, bana iyi uykular..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 12 Nisan 2010; 6:09:27 >
  • Listeye aldım.
  • Ne İndivx'te ne de Dp'de bir çeviri çalışması ya da bir açıklama yapılmış değil.

"The Pacific"
    Dizi Bölümü :5
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.12.04
    Çeviri Miktarı : %1
    Durumu : Aktif
    Not:notv üzerinden, ingilizce altyazıyla birlikte, akşama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 12 Nisan 2010; 13:17:36 >
  • akşama çıksın bakalım
  • 5. bolumde tanıdık bi yüz gorceksiniz...

fringe'den olivia...
  • "The Pacific"
    Dizi Bölümü :5
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.12.04
    Çeviri Miktarı : %20
    Son Güncelleme :12-04-2010 3:56:29
    Durumu : Aktif
    Not:notv üzerinden, akşama.
  • Çeviri: Kastore
    Dağıtım: NoTV, IMMERSE
    Durum: %100

http://www.indivx.net/the-pacific-5-bolum-turkce-altyazi/

İndivx bitirmiş. hem notv hem 720p.
  • eşekherif geç çıkarıyor,şimdi Kastore 'nin altyazısından izlicem.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.