Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu 5 bölüme kadar berbat , bizim kurtlar vadisinde bile daha güzel çatışma sahneleri var
    hele o çıkarma bölümü rezil ötesi hayatımda bu kadar basit bi savaş görmedim oysaki aynı seneryolar
    "Rüzgarlarla konuşanlar" adlı filmde var azıcık örnek alsınlar
  • yunan propagandası yapılan bölümden sonra izlemeyi kestim. Hoş yapılmasa da bırakmayı düşünüyordum. Bunu izleyeceğinize oturup belgesel izleyen daha iyi hem doğruluk oranı yüksek hemde daha bir seyir zevki tadarsınız.
  • 6.bölüm bugün yayınlanmadı mı? sonunda bi aksiyon izlicektik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Gıcık olduğum birşey var... Asker hep aralarında Guadacanal ı konuşuyorlar... Yok şöyle zordu, böyle zordu, ölümcüldü, berbattı vs.. Ordan sağ çıkan askerlere kahraman gözüyle bakılıyor... Buraya kadar ok... Ama madem bu kadar önemli bir cepheydi Guadacanal adama sormazlarmı neden 1 tane dandirik ötesi iğrenç tarama sahnesiyle geçiştirdiniz ey Hanks ve Spielberg... Askerlerin dilinde devamlı Guadacanal ama hiçbirşey göremedik biz.. Böyle saçma dizimi çekilir... İlk 4 bölüm bomboş dizi 5.bölümde uyudum resmen... Kaldı 5 bölüm isterlerse kan gövdeyi götürsün bu saatten sonra kaç yazar...

aslında guadalcanal'da çok çatışma olmuş japonlar baya asker yığmış, donanmalar denizde çarpışmış ama nedense dizide bir tarama sahnesiyle geçiştirildi halbuki bu kadar basit değil guadalcanal'daki çarpışmaları bbc'nin 16 bölümlük top secret ww2 belgeselinde öğrenebilirsiniz,amerikan donanması fena kayıp vermiş ama dizide karizmayı çizdirmeyecekler tabi!!!

• [ The.Pacific.Pt.VI.HDTV.XviD-XII ] [ TV / Drama ] [ Released 1h 42m 22s ago [4/18/2010] ] [ 440.0MB in 31F ] [ NUKED :: invalid.size_get.NoTV.proper ]

[ The.Pacific.Pt.VI.720p.HDTV.x264-IMMERSE ] [ TV / Drama ] [ Released 1h 12m 51s ago [4/18/2010] ] [ 1493.0MB in 32F ]

[ The.Pacific.Pt.VI.PROPER.HDTV.XviD-NoTV ] [ TV / Drama ] [ Released 1h 6m 42s ago [4/18/2010] ] [ 560.8MB in 40F ]

²ÛÛ²Ûßßß      ßßÛİ     well fucktards xii made this easy proper with size being 440mb             
    ܲÛÛÛ Ûİ ß no idea why they picked that size. also segmenting full run shows
    ßßÛÛß on hbo, starz, and showtime how stupid. 80% of your propblem is you
    ŞÛİ segment the shit out of segs. there should be 2 full passes. you don't
    ÛÛ ÜÜ Ü see us or sys ever having a issue. fuck just stop with seggin and you
    ŞÛİ ÛÛÛÛÛÛ might do ok but until that day comes and i doubt it cause you guys
    ÛÛ ŞÛÛÛÛÛÛİ think speed over quality is the key you will keep on getting propered

• Dün akşam CNBC'e izledim... İlk olay Guadacanal ile ilgiliydi ki, sahile elini kolunu sallayarak çıkan denizcileri mi eleştireyim, yoksa şiddetli geçen çarpışmaların bir gece çatışmasıyla sınırlandırıldığını mı bilemiyorum. Herşey efekt, aksiyon vs değildir. tarihi de tam ve doğru bir şekilde yansıtmak gerekir. Eğer dizide pasifik çarpışmaları böyle veriliyorsa sıradan bir aksiyon filmi olmaktan öteye gidemez, istediği kadar da en pahalı dizi ünvanını sahiplenmiş olsun. Eğer olursa, Iwojima, Okinawa gibi kanlı muhabereleri nasıl gösterecekler bakalım.

Ayrıca sorulması gereken çok soru var.

İlk başta Japon imparatorluğunun yarısı gelmiş gibi bir ifade kullanıyorlar. Uzaktan Japon gemileri görünüyor. Onbinlerce Japondan bahsediliyor. Fakat bir gece çarpışmasıyla nasıl oluyor da kaçıveriyorlar?

keza yine çatışmanın ertesi sabahında gelen birlik nasıl oluyor da birden ortaya çıkıveriyor? yine arka planda bir jip görüyoruz. Peki Japon filosu ne oldu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 19 Nisan 2010; 8:10:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Gıcık olduğum birşey var... Asker hep aralarında Guadacanal ı konuşuyorlar... Yok şöyle zordu, böyle zordu, ölümcüldü, berbattı vs.. Ordan sağ çıkan askerlere kahraman gözüyle bakılıyor... Buraya kadar ok... Ama madem bu kadar önemli bir cepheydi Guadacanal adama sormazlarmı neden 1 tane dandirik ötesi iğrenç tarama sahnesiyle geçiştirdiniz ey Hanks ve Spielberg... Askerlerin dilinde devamlı Guadacanal ama hiçbirşey göremedik biz.. Böyle saçma dizimi çekilir... İlk 4 bölüm bomboş dizi 5.bölümde uyudum resmen... Kaldı 5 bölüm isterlerse kan gövdeyi götürsün bu saatten sonra kaç yazar...

aslında guadalcanal'da çok çatışma olmuş japonlar baya asker yığmış, donanmalar denizde çarpışmış ama nedense dizide bir tarama sahnesiyle geçiştirildi halbuki bu kadar basit değil guadalcanal'daki çarpışmaları bbc'nin 16 bölümlük top secret ww2 belgeselinde öğrenebilirsiniz,amerikan donanması fena kayıp vermiş ama dizide karizmayı çizdirmeyecekler tabi!!!

Zaten anlatmak istediğimde oydu... Guadacanal söylediğin gibi ABD nin en çok kayıp verdiği savaşlardan birisi ama toplasan 3 tane ABD askeri öldü o bölümde... Gece yapılan kör dövüşü şeklinde geçen abuk sabuk tarama sahnesinden başka birşey göremedik...

Son bölümü henüz indirmedim... Eğer bu bölümüde beğenmezsem bundan sonraki bölümleri gününde takip etmeyi düşünmüyorum... DVDrip i çıkınca indirir izlerim boş vaktimde...

• İniyor bakalım bu bölüm nasıl?
  • The.Pacific.Pt.VI.PROPER.HDTV.XviD-NoTV
  • Alt yazıdan haber yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Alt yazıdan haber yok galiba.

"The Pacific"
    Dizi Bölümü :6
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.19.04
    Çeviri Miktarı : %1
    Durumu : Aktif
    Not:akşama.

Yeni başladı eşekherif. Sanırm bu bölümü de indivxten izleyecez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Alt yazıdan haber yok galiba.

"The Pacific"
    Dizi Bölümü :6
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.19.04
    Çeviri Miktarı : %1
    Durumu : Aktif
    Not:akşama.

Yeni başladı eşekherif. Sanırm bu bölümü de indivxten izleyecez.

ben hep eşekherifin çevirileri ile izledim bu seferde onu beklicem
  • turkcealtyazı.org'da
    cevrilmiş kastore tarafından e6
    izleyelim bakalım simdi dandik diziyi meraktan...
  • ben hep esekherifin altyazıları ile izledim, şimdi bu kişinin çevirisi ile izlesem farklılık yaşar mıyım

sorum saçma gelebilir,ama olsun öyle bir düşünce işte
  • http://www.turkcealtyazi.org/sub/257651/the-pacific.html

Bu haftada kastore nin çevirisi ile izlicez gibi.
  • esekherif çıkarmış The.Pacific.Part.VI.PROPER.HDTV.XviD-NoTV bunu,

ama bana bu lazım , The.Pacific.PT.VI.720p.HDTV.x264-IMMERSE
  • İyi bölümdü.

Balyoz
    Leckie de 2 bölümde bir tedavi görüyor, adam alıştı iyice.
  • 2. bölümün yarısına geldim.daha fazla dayanamayıp kapattım artık.yazık olmuş.HBO yu görünce ümitlenmiştim.

İlk bölümde takviye kuvvetler geliyor ve bizimkileri görüp analarından emdikleri süt burunlarında gelmiş diyorya adam. Atladım rol yapıyo herifler diye dayanamadım

Benim gördüğüm Japonların kaybıAmerikelılarda 100 kat felan fazlaydı . Tarihle bukadar dalga geçilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 20 Nisan 2010; 0:12:43 >
  • Diğer bölümlere kıyasla daha iyiydi.
  • Gunny Haney e bayıldım ya

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.