Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk beş bölüm benim için tam bir hayal kırıklığı iken, hatta devamını izlemeyi düşünmüyorken son bir şans daha verdim diziye. İyi ki vermişim, 6. bölüm diğer bölümlere nazaran çok daha iyiydi. Hatta 7. bölümün fragmanını görünce aynı temponun devam ediceği gözüküyor. Sanırım "The Pacific", asıl şimdi başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

İlk beş bölüm benim için tam bir hayal kırıklığı iken, hatta devamını izlemeyi düşünmüyorken son bir şans daha verdim diziye. İyi ki vermişim, 6. bölüm diğer bölümlere nazaran çok daha iyiydi. Hatta 7. bölümün fragmanını görünce aynı temponun devam ediceği gözüküyor. Sanırım "The Pacific", asıl şimdi başlıyor

6. bölümde savaş mı oldu sandın bence yanılmışsın , sürekli koştular bi aksiyon olmadı ... 7.bölümdede bi halt yok sanırsam

izlemeyenler için 6. bölüme kadar özet yapayım bi ön bilgi olsun

her zamanki gibi ilk normal hayatla başlıyor aile içinde adam savaşa gitcek felan filan buralar 2.bölüme kadar gidiyo
    işte karaya ayak basıyorlar ordakı zorlukları anlatıyorlar felan daha savas olmuyo
    sonra ufak ufak çatışmalar aksiyon yok karsıdan adamlar geliyo bunlar vuruyo , şuraya kadar bi elin parmağını geçmiyo ölenlerin sayısı
    komedi de o zaten adamlar hiç kendilerinden bir şey eksiltmiyorlar
    6.bölümde biraz kıpırdanmalar oldu ama fısss
    7.bölümde bi halt yoksa yazık o diziye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 21 Nisan 2010; 16:45:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: miyokanima

quote:

İlk beş bölüm benim için tam bir hayal kırıklığı iken, hatta devamını izlemeyi düşünmüyorken son bir şans daha verdim diziye. İyi ki vermişim, 6. bölüm diğer bölümlere nazaran çok daha iyiydi. Hatta 7. bölümün fragmanını görünce aynı temponun devam ediceği gözüküyor. Sanırım "The Pacific", asıl şimdi başlıyor

6. bölümde savaş mı oldu sandın bence yanılmışsın , sürekli koştular bi aksiyon olmadı ... 7.bölümdede bi halt yok sanırsam

izlemeyenler için 6. bölüme kadar özet yapayım bi ön bilgi olsun

her zamanki gibi ilk normal hayatla başlıyor aile içinde adam savaşa gitcek felan filan buralar 2.bölüme kadar gidiyo
    işte karaya ayak basıyorlar ordakı zorlukları anlatıyorlar felan daha savas olmuyo
    sonra ufak ufak çatışmalar aksiyon yok karsıdan adamlar geliyo bunlar vuruyo , şuraya kadar bi elin parmağını geçmiyo ölenlerin sayısı
    komedi de o zaten adamlar hiç kendilerinden bir şey eksiltmiyorlar
    6.bölümde biraz kıpırdanmalar oldu ama fısss
    7.bölümde bi halt yoksa yazık o diziye

İlk 5 bölüme bakarsan evet savaş oldu :) Hatta diziyi izleyecekler 6. bölümden başlasın izlemeye

Ama kesinlikle Band of Brothers tadında bir dizi beklemeyin, tırnağı olamaz

• şu 6 bölümü toplasan cidden bi Band of Brothers daki uçaktan atlama sahneleri varya orasını tutmaz
  • Band of brothers sırf savaş ve gerçekçilik üzerineydi tamam o kadar olamaz ama yinede pasific de zevk veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Band of brothers sırf savaş ve gerçekçilik üzerineydi tamam o kadar olamaz ama yinede pasific de zevk veriyor..

Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler
  • ilk iki bölümü izledim. ama ne karakterlerin isimleri ne tipleri hiçbişi aklımda kalmadı. hangsi subay hangisi erat hangisi astsubay hiçbişi anlamadım. bi de o kadar dağınık ki akış bi türlü yakalanmıyor ve sıkmaya başlıyor. bütün savaş sahneleri gece. hiçbişi görülmüyor dolaysıyla. yani bob la kıyaslama ilk iki bölüm için imkansız
  • İlk 3 bölüm itibariyle hiç sarmadı açıkçası ,çok karışık bir dizi olmuş ileride izlerim belki.Bu arada Sgt. John Basilone bizim Ozdaki Dino Ortolaniymiş yeni farkettim bayağı değişmiş eleman.
  • arkadaşlar ben 6. bölümü çok beğendim yani çok derken diğer 5 bölüme göre güzeldi ve 7. bölümde güzel olacağa benziyor. bu "balyoz" denen eleman bence diziye renk kattı, göründüü gibipısırık çıkmadı.

band of brodhers neden daha güzeldi!? ; çünkü 2. dünya savaşının avrupa ve nazilerle olan çetin mücadelesini konu alıyordu easy comp. başından geçenleri konu alıyordu açıkçası 2. dünya savaşı denince ilk aklımıza gelen hitler almanlar naziler ve onların savaş teknikleri tankları topları silahları..

örneğin 2. dünya savaşı konulu FPS oyunlarının pasific konulu olanlarıda pek tutmamıştır ama avrupa ve afrika savaşları daha revanştadır. 2. dünya savaşı denince hepimizin aklına 6 june D DAY gelir

quote:

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 24 Nisan 2010; 4:08:39 >

• valla hepi topu 10 bölüm olan dizinin 5 bölümü çöp olup kalan 5 bölümü şaheser olsa ne yazar...

Ayrıca Band of Brothers'ın sırf konusu yüzünden iyi olduğuna katılmıyorum, o dizide senaryoyu işleyiş, kurgu, oyuncu performansları, sağlam karakterler, çatışma sahnelerinin gerçekçiliği, yansıtılan duygu gibi birçok kriter açısından çok üst düzeydeydi, resmen adamlar kafa yormuş, baya bir emek verdikleri ortada idi...
    Bazı şeyleri iyi yapabildikten sonra zaten her ne olursa olsun izleyiciye etkisi geçiyor...

Bunda da aynı şeyleri hatta daha fazlasını yapmaları gerekirken daha çok popülist tavırlar içindeler...
    * Avustralyalı kızların cinsel performansı yüksek Amerikan erkeklerini özlemle bekleyip,azgınlıklarını conilerle dindirmeleri,
    * "çok büyük çatışmalar yaşandı,cehennem gibiydi" dedikleri ortamda sadece enayi Japon askerlerinin atari oyunlarındaki gibi sağdan sola ortada koşuşturmaları ve conilerin bunları avlamaları,
    * Hadi herşeyi geçtim Abd-Japonya arasındaki kapışmayı anlatan bir olayda bile meseleyi Türklere getirip, Türkleri barbar ama İzmir'i işgal etmiş Yunanlıları mağdur,dost canlısı,iyimser insanlar olarak göstermeleri...

Bunun gibi birsürü saçmalık...Daha değinilecek birçok şey var aslında...
    Kısacası çok boş beleş şeylerle diziyi geçiştirdiler her bölümde...

Kalan 5 bölüm muhakkak ilk 5 bölümden iyi olacaktır ama zaten 10 bölümlük bir mini dizi ortaya koyuluyorsa her bölümü ayrı güzellikte,ayrı bir etkileyici olması gerekirdi...hele ki yapımcılarının Band of Brothers gibi bir efsaneyi yaratan insanlar olduğunu düşünürsek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 24 Nisan 2010; 12:03:27 >

• dün cnbc'e de izledim daha önce pc'Denetten bakıyordum ve tekrar düşündümde güzel aslında.. tamam band of bro her bölümü güzeldi ama bununda çatışma sahneleri güzel azda olsa iyi yapmışlar. Bide band of brothers da basilone gibi bi herif vardı alman askerlerin arasından koşup duvardan atlayıp ekibe bişiy söyleyip geri dönüyodu ismi neydi ve videosu varsa verebilirmisiniz link ?
  • Mükemmel sahne ,the pacific anca gıcık kıvırcık elemanın işeyemediği boş hastane sahnelerini yada sıra halinde ölmeyi bekleyen japon askerlerini göstersinler.
  • Diziye yeni başladım 5. bölümdeyim şuan.Şuana kadar izlediğim en güzel dizilerden biri diyebilirim.Konuda aktifim artık
  • Haklısın ama yinede pasific de güzel olmamışmı mesela havaalanına giderken yaptıkları sahneler güzel değilmiydi ? Yada artık band of bro'Yla karşılaştırmayı keselim :D
  • Gecen hafta ilk bolumunu izledim dizinin burada yazilanlari gorunce ben acaba baska bir dizimi izledim diye soruyorum kendime.bence gayet iyiydi.aksiyon ve catisma sahneleri oldukca iyiydi.bugun 2. Bolum var.umarim en az ilki kadar iyidir
  • Band Of Brothers'i izlemediniz heralde.
  • Aldık bakalım listeye.
  • Dizi Bölümü :7
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.26.04
    Çeviri Miktarı : %25
    Son Güncelleme :26-04-2010 11:34:46
    Durumu : Aktif
    Not:notv üzerinden, çok ağır ağır.
  • Dizimiz Amerika'da hangi günler yayınlanıyor bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.