Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sakın Full Metal Jacket'i izlemeyin.
  • 6.Bölümü izledim.O kadar güzel bir dizi değil belli oldu.Fazla birşey değişmezse eğer 10 bölümüde izledikten sonra silerim en azından yer açılır pc'de
  • 7. bölümü izledim sanırım bizi gıcık eden bi konuda 47 dakika olması zırt demeden bitiyor lost bile bana daha uzun geliyor
  • Şimdi 7.bölümü izledim.

Jay'in altına sıçma sahnesine koptum.
    Hele o tipsizin "iz bırakıyorsun jay.Şimdi bizi bulacaklar" demesi
  • Evet ya en çok güldüğüm yer orasıydı benim de

• yazık adam krize girdi gece rüyasında. onuda kürekle öldürdü arkadaşı :)) sonda eleman çatıya oturmuş aşağıdaki beyni parçalanmış adamın beynine taş atınca çıkan sese iyiçe taktım kafayı. o ne sestir öyle cılk cılk
    :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serci07 -- 1 Mayıs 2010; 14:13:24 >
  • @serci07
    Spoilere dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci07

yazık adam krize girdi gece rüyasında. onuda kürekle öldürdü arkadaşı :)) sonda eleman çatıya oturmuş aşağıdaki beyni parçalanmış adamın beynine taş atınca çıkan sese iyiçe taktım kafayı. o ne sestir öyle cılk cılk :D

spoiler butonu içene alırsan diziyi izlemeyen arkadaşlara katliam yapmamış oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Şimdi 7.bölümü izledim.

Jay'in altına sıçma sahnesine koptum.
    Hele o tipsizin "iz bırakıyorsun jay.Şimdi bizi bulacaklar" demesi

• CNBC-e'den takip ediyorum diziyi, beni pek sarmadı açıkçası. Belki de bu tür yapımları fazla izlediğimden dolayıdır bilmiyorum ama, Band Of Brothers'dan daha çok zevk almıştım.
  • Bu 7.bölüm diğer bölümlere nazaran çok daha iyiydi.Psikolojik yanı ve duygusallık tarafı daha ağır basan bir bölümdü.Ama en önemlisi bunu diğer bölümlere nazaran daha fazla hissettiren bir bölüm oldu.
  • Bende izlicem indiriyorm bölümleri
  • pardon arkadaşlar. dikkat ederim. kusura bakmayın. düzeltiyorum hemen. :)
  • yeni bölüm bugün mü çıkacak yarın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

yeni bölüm bugün mü çıkacak yarın mı ?

Pazartesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

yeni bölüm bugün mü çıkacak yarın mı ?

Pazartesi.

İyi az kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Diziye yeni başladım 5. bölümdeyim şuan.Şuana kadar izlediğim en güzel dizilerden biri diyebilirim.Konuda aktifim artık

Band of brothers'dan sonra bu romantik dram serisi gibi geliyor bana.BoB izlediğine eminsin dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

quote:

Diziye yeni başladım 5. bölümdeyim şuan.Şuana kadar izlediğim en güzel dizilerden biri diyebilirim.Konuda aktifim artık

Band of brothers'dan sonra bu romantik dram serisi gibi geliyor bana.BoB izlediğine eminsin dimi

Bob izlemedim ama bu diziden sonra mutlaka izleyeceğim.Herkes Bob çok daha güzel diyor bakalım göreceğiz

• quote:

quote:

quote:

Bob izlemedim ama bu diziden sonra mutlaka izleyeceğim.Herkes Bob çok daha güzel diyor bakalım göreceğiz

İyi ki izlememişsin, çünkü bu diziyi izledikten sonra Band of Brothers sana 10 kat daha iyi gelecek. Bizim gibi hayal kırıklığı yaşamış olmayacaksın.
    Her bölümü on numaradır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

quote:

quote:

İyi ki izlememişsin, çünkü bu diziyi izledikten sonra Band of Brothers sana 10 kat daha iyi gelecek. Bizim gibi hayal kırıklığı yaşamış olmayacaksın.
    Her bölümü on numaradır.

Bakalım bu övgüler üzerine kesin olarak izleyeceğim

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.