Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.26.04
    Çeviri Miktarı : %90
    Son Güncelleme :26-04-2010 2:44:41
    Durumu : Aktif
    Not:kontrol kısmı uzun sürer malum.
  • bende yeni gördüm, tedarik edip izleyeceğim hemen, bu bölümü merak ediyorum.
  • Alt yazı çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Dizi Bölümü :7
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.26.04
    Çeviri Miktarı : %90
    Son Güncelleme :26-04-2010 2:44:41
    Durumu : Aktif
    Not:kontrol kısmı uzun sürer malum.

Eyvallah sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Buldum :)http://www.youtube.com/watch?v=VizQ__xzU1M&feature=related deli sahne

Gerçekten çok güzel sahneydi, hatırladıkça tüylerim diken diken olur.
    Teğmen Speirs çok gizemli adam.

Edit: "tüğlerim" değil "tüylerim" :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 26 Nisan 2010; 23:50:35 >

• 7. bölüm hem güldüğüm hem üzüldüğüm bir bölüm olmuştur. Savaş göremesemde savaş havasını solutmuştur.
  • İlk 2 bölümü izledim gayet güzel şimdilik, yarın tüm bölümleri izlerim
  • epey drama ağırlıklı hüzünlü bir bölümdü
    savaş piskolojisi çok derin işlenmiş izlerken kötü oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

İlk 2 bölümü izledim gayet güzel şimdilik, yarın tüm bölümleri izlerim

Evet tüm bölümlerini bir çırpıda bitirebilirsin.Gayet akıcı bir dizidir.Keşke minidizi olmasa
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

7. bölüm hem güldüğüm hem üzüldüğüm bir bölüm olmuştur. Savaş göremesemde savaş havasını solutmuştur.

Etkileyicide 200 milyon dolarlık yapım sadece dramdan ibaret olmamalı
  • Dizi Çok Akıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: r0bb3n59

Dizi Çok Akıcı

Evet evet çok akıcı bir dizi.Bölümleri çerez niyetine izledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

quote:

7. bölüm hem güldüğüm hem üzüldüğüm bir bölüm olmuştur. Savaş göremesemde savaş havasını solutmuştur.

Doğru söylüyorsun Tom'la Steve'yi görünce iletirim şikayetini.
    Dostum zaten bir kaç bölümdür havancıların gözünden anlatılıyor hikaye. Yani anlatacakları tek şey cephe gerisinde olanlar ve sıcak temasa en yakın olan insanlar. Tamam ben de hoşnut değildim ilk başta ama kabullendim, alışın artık bu dizinin kavramı (aslında "konsepti" desem daha anlaşılır olur ya neyse) bu yönde.
    Hem son bölümde dramdan çok psikolojik gerilim türü birşey vardı. Adını koyamadım şimdi.
    Ayrıca bütçe 200 milyonsa cukka edip alem yapmıyorlardır herhalde. Çekimlerdeki savaş atmosferi, yaratılan mekanlar anlatır ne demek istediğimi.
    Her 20 milyonluk filmde göremezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 28 Nisan 2010; 18:20:31 >

• O kadar bekledim ben bu mini diziyi ama çok kötü hayal kırıklığına uğradım.Badnnd of brothers ın yanından bile geçemez.İyi reklam yaptılar ama bence tutmadı.haftaya 8. bölüm yayınlanacak ama birşey yok ortada normal bir belgesel tadında ağır ağır ilerledi ve bitecek arşiv yapmayı düşünüyordum ama vazgeçtim izlediğim 6 bölümü sildim sadece 7. bölüm duruyor pc de onuda 8. bölüm yayınlanınca silicem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: My Curse

quote:

Doğru söylüyorsun Tom'la Steve'yi görünce iletirim şikayetini.
    Dostum zaten bir kaç bölümdür havancıların gözünden anlatılıyor hikaye. Yani anlatacakları tek şey cephe gerisinde olanlar ve sıcak temasa en yakın olan insanlar. Tamam ben de hoşnut değildim ilk başta ama kabullendim, alışın artık bu dizinin kavramı (aslında "konsepti" desem daha anlaşılır olur ya neyse) bu yönde.
    Hem son bölümde dramdan çok psikolojik gerilim türü birşey vardı. Adını koyamadım şimdi.
    Ayrıca bütçe 200 milyonsa cukka edip alem yapmıyorlardır herhalde. Çekimlerdeki savaş atmosferi, yaratılan mekanlar anlatır ne demek istediğimi.
    Her 20 milyonluk filmde göremezsin.

Savaş atmosferi güzel.Aksiyon yokkende güzel oluyor.Benim merak ettiğim sırf bu atmosfer ve mekan 200 milyon etmez.Yada bütçe o kadar hepsini harcamadılar.Yanlış anlaşılmasın kötü demiyorum sadece nereye gitti o para ?

• "Spielberg marches on: It cost £151million and The Pacific promises to be the most realistic war drama ever made"

Yabancı bi sitede gördüğüm haberin başlığı.
    .:DEVAMI:.

* Altı çizili yere dikkat!
    *** £ = Sterlin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 28 Nisan 2010; 21:26:38 >
  • Spartacus un ardından bu diziyi indirmeye başladım çok methettiler
  • dizi hiç de methedilecek birşey değil. 7. bölümde de hiçbirşey yoktu. 7 bölüm boyunca hiçbirşey yoktu. 3 bölüm olsa ne olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

dizi hiç de methedilecek birşey değil. 7. bölümde de hiçbirşey yoktu. 7 bölüm boyunca hiçbirşey yoktu. 3 bölüm olsa ne olur

Ben de yeni bitirdim.Al benden de o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhacir

quote:

Orijinalden alıntı: arbuzik

dizi hiç de methedilecek birşey değil. 7. bölümde de hiçbirşey yoktu. 7 bölüm boyunca hiçbirşey yoktu. 3 bölüm olsa ne olur

Ben de yeni bitirdim.Al benden de o kadar

Beğenmediyseniz geri kalan bölümleri izlemezsiniz herhalde??
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.