Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BoB 'un yapımcılarından yazmak bile gelmiyor içimden
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

8 Bölüm sonunda söyleyebileceğim tek şey Pacific'in en iyi bölümü BOB'ın en kötü bölümünün bile yanına yaklaşamaz... Bu saatten sonra son 2 bölüm isterse dünyanın en güzel final bölümü olsun hava civa benim için... 2.kez asla izlemem bu diziyi (BOB'u 6 kere seyrettim)

ooooo Pacific'i halen izliyor musun be abi

senin gibi sağlam bir BOBcuya yakıştıramadım

5.bölümde bırakmıştım, bir de öküzlük edip 720p indirmiştim, hepsini sildim.

Başladım bikere artık bitirmeden bırakmam... Hem izlemezsem yerden yere vurmak için hak bulamam kendimde... Ben izleyip eleştirenlerdenim...

Bu arada BOB'u eşimle beraber tekrar izlemeye başladım... 4.bölüme geldik hemen...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Kastore altyazıyı çıkartmış.

http://www.turkcealtyazi.org/sub/260799/the-pacific.html

eşekherif altyazısı daha güzel
  • quote:

Bu arada BOB'u eşimle beraber tekrar izlemeye başladım... 4.bölüme geldik hemen...

Şanslı adamsın. Ben savaş filmi izleyecek olsam "Yine mi Savaş filmi?" tepkisi alıyorum.

Ayrıca ben de 5.bölümden sonra bıraktım. Baktım zevk vermektense izlerken sinirlerim hopluyor; bıraktım. Hele o kıvırcık yok mu?
  • Herkes takmış şu kıvırcık adama ne istiyorsunuz garibandan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Şanslı adamsın. Ben savaş filmi izleyecek olsam "Yine mi Savaş filmi?" tepkisi alıyorum.

Ayrıca ben de 5.bölümden sonra bıraktım. Baktım zevk vermektense izlerken sinirlerim hopluyor; bıraktım. Hele o kıvırcık yok mu?

Ben evli değilim tek izlemek zorunda kalıyorum

• Kıvırcık elemana herkes uyuz olmuş.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

quote:

8 Bölüm sonunda söyleyebileceğim tek şey Pacific'in en iyi bölümü BOB'ın en kötü bölümünün bile yanına yaklaşamaz... Bu saatten sonra son 2 bölüm isterse dünyanın en güzel final bölümü olsun hava civa benim için... 2.kez asla izlemem bu diziyi (BOB'u 6 kere seyrettim)

ooooo Pacific'i halen izliyor musun be abi

senin gibi sağlam bir BOBcuya yakıştıramadım

5.bölümde bırakmıştım, bir de öküzlük edip 720p indirmiştim, hepsini sildim.

Başladım bikere artık bitirmeden bırakmam... Hem izlemezsem yerden yere vurmak için hak bulamam kendimde... Ben izleyip eleştirenlerdenim...

Sinema filmi oldu mu çok kötü bir filme bile denk gelsem ben de hayatta bırakmam, sıkıntıdan patlasam da sonuna kadar izliyorum...

Ama Dizi olayında öyle yapmıyorum

hele ki 10 bölümlük bir dizi olunca ve bu adamlar çok daha önce BOB gibi bir dizi ortaya çıkarmışlarsa...

Bu yapımın ne kadar dandik olduğu aslında ilk 2 bölümde anlaşılmıştı da...
    hadi giriş bölümleridir diye ben de 3 bölüm daha bekledim,izledim ama zaten bi numara yokmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Bu eleman bomba devamlı triplerde...

• Şimdi izledim bölüm bir türlü bitmek bilmedi neden acaba
  • 8. bölümde kıvırcık yoktu Ama güzel bölümdü beğendim sonu acıklıydı baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

8. bölümde kıvırcık yoktu Ama güzel bölümdü beğendim sonu acıklıydı baya.

"Ama" yerine "çünkü" koyup birazda kelimelerin yerini değiştirdiğimizde:

Güzel bölümdü beğendim. Sonu acıklıydı baya. Çünkü 8.bölümde kıvırcık yoktu.

Niye beğendiğin ortaya çıkıyor böylece.

• 9. bölüm de de kıvırcık yoksa ne yapcaz yaa.
  • The lost room u izledim.Çok sağlam diziymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

9. bölüm de de kıvırcık yoksa ne yapcaz yaa.

Ben 5.bölümde bıraktım ama dersen ki "Dostum, 9.bölümde veya final bölümünde kıvırcık rahmetli oldu." hemen indiririm o bölümü. Sen yeterki bu müjdeyi ver bize...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

The lost room u izledim.Çok sağlam diziymiş.

Lost Room baya baya iyidir. Bir nefeste okunan şiir gibi nasıl bittiğini anlayamıyor insan. Sonunda da tadı damağında kalmış bir şekilde dudaklarını yalarken buluyorsun kendini...
  • şu pasifik savaşını doğru düzgün anlatan bir dizi çekilse keşke,japonları filmde 3-5 dk anca görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

şu pasifik savaşını doğru düzgün anlatan bir dizi çekilse keşke,japonları filmde 3-5 dk anca görüyoruz

Seyretmediysen eğer, "Letters from Iwo Jima" filmini önerebilirim. Bu savaşları japonların gözünden anlatıyor ve oldukça iyi bir yapım. Savaşı, sefaleti, açlığı en yakından hissettiriyor.

• dağ gibi adam gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 3 Mayıs 2010; 23:49:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

dağ gibi adam gitti

O çavuşun tekrar savaşa gitmesi büyük hataydı sen yeni evlenmiş adamsın ne diye karıyı bırakıp gidiyorsun al işte genç yaşta dul kaldı kadın iyi mi:S

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.