Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

The lost room u izledim.Çok sağlam diziymiş.

Lost Room baya baya iyidir. Bir nefeste okunan şiir gibi nasıl bittiğini anlayamıyor insan. Sonunda da tadı damağında kalmış bir şekilde dudaklarını yalarken buluyorsun kendini...

Aynen süper bir dizi bölümleri indirdim.Akşam olsun 6-7 gibi izlemeye başlıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

dağ gibi adam gitti

O çavuşun tekrar savaşa gitmesi büyük hataydı sen yeni evlenmiş adamsın ne diye karıyı bırakıp gidiyorsun al işte genç yaşta dul kaldı kadın iyi mi:S

cesareti çok iyiydi basilone nin.. ölmesine üzüldüm,

• quote:

quote:

dağ gibi adam gitti

O çavuşun tekrar savaşa gitmesi büyük hataydı sen yeni evlenmiş adamsın ne diye karıyı bırakıp gidiyorsun al işte genç yaşta dul kaldı kadın iyi mi:S

bile bile gitti valla ölüme. kadınıda kesin hamile bırakmıştır

• quote:

quote:

quote:

dağ gibi adam gitti

bile bile gitti ama manyak gitti ,hamiledir kesin, zaten 6 çocuğumuz olacak vs diyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

quote:

quote:

dağ gibi adam gitti

bile bile gitti ama manyak gitti ,hamiledir kesin, zaten 6 çocuğumuz olacak vs diyordu

Vur kaç yaptı herif.

• Yorumlar süper.
  • Part 9 Promo

Kıvırcık var bu bölümde.Dizi boş ama bu adamı seviyorum.
  • Kıvırcık fan club açacam yakında foruma.
  • Savaş sahneleri kaliteli olmuş, BoB'dan sonra yine arşivlik bir dizi.
  • 8. bölüm iwo-jima hakkındaydı güya ama sadece 5 dk izleyebildik. Kötü oldu
  • quote:

quote:

quote:

dağ gibi adam gitti

O çocuk büyüyüp ilerde Japonları öldürürmüş.Türk filmlerindeki gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Savaş sahneleri kaliteli olmuş, BoB'dan sonra yine arşivlik bir dizi.

Savaş sahneleri kaliteli mi? Şu dizinin böyle anılması bile BOB'a hakaret.

Adamlar 2.bölümde Panther, 4.bölümde Jagdpanther, 2x Tiger, Sherman, Cromwell gibi bir sürü araç gösterdiler. 6.bölümdeki patlamaların tamamı şu seridekilerden fazlaydı. 7.bölümde gene muhteşem sahneler vardı. Karakterler adam akıllıydı, kimin neci olduğu, kimin kiminle arkadaş olduğu belliydi. Ekip çok iyiydi, oyunculuklar çok iyiydi.

Almanlar bu dizideki Japonlar'ın yaptığı beyinsiz maymunlar gibi üzerlerine koşturmuyordu.

(Japon ordusu savaşta mükemmel taktikler yapmıştır. Özellikle Burma'da. Düşmana deli gibi dalma, Kamikaze gibi şeyler 1944'den sonra alınan üst üste yenilgilerden sonra meydana gelen bunalımdan kaynaklanmıştır.)

BOB enfes bir dizidir, bu dandik Pacific'i onun yanına koyarak hakaret etmeyelim.

Bir de bunlar 10 sene önce çekildi. O zamanki imkanlarla bu zamankilere bak bir de... Yani...

• quote:

Kıvırcık fan club açacam yakında foruma.

aç ilk üye ben olurum vallahi
  • Şimdi izledim idare eder bir bölümdü.

Dizideki favori adamım gitti ya.
    Kızı tavlamak için o kadar takla atmıştı birde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur* -- 5 Mayıs 2010; 19:18:07 >
  • @ Erwin
    Pacific'e yeni başlamıştım ilk bölümlerdeki savaş sahneleri o kadar iyi değildi kabul, mevzilenmiş makineli silahların üzerine aptalca hareket eden japon askerleri gerçekten olmamış. Yanlız 5. bölümdeki ada çıkartması ve 6. bölüm gayet güzeldi daha ne yapmalarını bekliyordun, ayrıca patlama efektleri askerlerin zarar alma efektleri olsun hepsi kaliteliydi. Dikkat edersen bu diziyi BoB ile kıyaslamadım, BoB'daki savaş sahneleri araç, teçhizat ve savaş atmosferi olarak daha ayrıntılıydı çünkü Avrupa kıtasında ve şehir içlerinde de geçiyordu. Mesela Amerikan askerlerini zorlayan Carentan ve Bastogne direnişini anlatan kısımları çok beğenmiştim, oyunculukda daha iyiydi ona birşey demiyoruz. 2. Dünya savaşı film, dizi, belgesel, oyunlarınıda her zaman severim ve takip ederim özellikle Alman'lara karşı olan cephelerdeki kısımları. Seninde bilmediğin bazı şeyler var bu dizi pacific'deki deniz savaşlarını değil adalardaki savaşları ele alıyor. Bu tür savaş'da çıkartma yapılır ve denizciler yavaş yavaş bölgeyi temizler. Sık ağaç olan yerlere tank giremez, uçaklar hava bombardımanı yapar topçular da karadan uzun menzilli ateş desteği sağlar. Neticede bu bir dizi belgesel değil sadece savaş sahnelerinden oluşmuyor, konusunun 2. dünya savaşı olması bile yeter benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 30 Mayıs 2010; 18:09:45 >

• beyler,
    özel bölüm çıkmış,neyin nesidir,izleyen var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Şimdi izledim idare eder bir bölümdü.

Dostum avatarını nasıl büyüttün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Orijinalden alıntı: onur*

Şimdi izledim idare eder bir bölümdü.

Dostum avatarını nasıl büyüttün.

O büyütmedi forumda sorun var 2 gündür.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

beyler,
    özel bölüm çıkmış,neyin nesidir,izleyen var mı??

evet bende gördüm neyin nesidir acaba?
  • Savaşlı dizileri severim. Özellikle konusu 2. Dünya savaşı olunca bende dahada merak uyandırdı
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.