Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

9. bölümün HD si çıktı ben indirdim birazdan izleyecem.

altyazısız ne zevk alacaksın daha çıkmamış altyazı
  • İzledim şuana kadarki en iyi bölüm diyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

İzledim şuana kadarki en iyi bölüm diyebilirim.

Dizi bitti zaten en iyi bölüm olsa ne olur.Okiniwa gibi bir savaşın bölümüde güzel olsun artık.
  • Bu bölümde savaşa doyulmuştuk artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Alt yazı çıktı.

http://www.turkcealtyazi.org/sub/262248/the-pacific.html

geç oldu yarına kaldı benım izlemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Şu anda 6. bölümdeyim, zaten bu diziye laf eden 2. dünya savaşından anlamıyor demektir.

full metal jacket bile bu diziden daha güzel aksiyon en son 10dk da oluyo o da artık bır 2 catısma bakıyorsun bolum bıtmıs

Full Metal Jacket ne alaka, bahsettiğin film Vietnam savaşını konu alıyor. Ayrıca film ile diziyi karşılaştıranı ilk defa görüyorum.

• her şeyin zirve yaptığı ve dizinin en sağlam bölümüydü
    bir o kadar acıklı ve düşündürücüydü
    eugene'in yaralı kadınla olan sahnesi yürek parçaladı

haftaya bitiyor. dram ağırlıklı bir final olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

quote:

Şu anda 6. bölümdeyim, zaten bu diziye laf eden 2. dünya savaşından anlamıyor demektir.

full metal jacket bile bu diziden daha güzel aksiyon en son 10dk da oluyo o da artık bır 2 catısma bakıyorsun bolum bıtmıs

Full Metal Jacket ne alaka, bahsettiğin film Vietnam savaşını konu alıyor. Ayrıca film ile diziyi karşılaştıranı ilk defa görüyorum.

Umarım bundan sonra daha seviyeli mesajlar atarsın.

• çok beğenmişsiniz be

benim zamanım yok şimdi, ancak yarın izleyebilirim
  • 9. bölüm iyidi ama bizim kıvırcık kafa bu bölümde de yoktu son bölümü koymuşlar allahtan özledim valla keratayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 11 Mayıs 2010; 12:51:56 >
  • bunun birde japon versiyonunu çekseler keşke bıktım amerikan askerlerinin gözünden izlemekten onu geçtim bari yeni zellandalı,avustralyalı askerlerde adalarda savaştı onlarıda verseler keşke,ayrıca koskoca pasifik de 4-5 adadaki savaşla diziyi bitirecekler,olacak şey değil
  • 9.bölümü biraz önce izledim.Gayet güzel bir bölümdü diyebilirim.Yalnız akşam çekilen sahnelerde ekran çok karanlık oluyorakşam çekilen sahnelerde pek birşey anlayamıyorum çok karanlık oluyor sahneler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

bunun birde japon versiyonunu çekseler keşke bıktım amerikan askerlerinin gözünden izlemekten onu geçtim bari yeni zellandalı,avustralyalı askerlerde adalarda savaştı onlarıda verseler keşke,ayrıca koskoca pasifik de 4-5 adadaki savaşla diziyi bitirecekler,olacak şey değil

dizi amerikan yapımı
    neden japon yen zellandalı avustralyalı askerlerin gözünden yapsınlar?

kurtuluş savaşını yunanlıların gözünden yapmak zorunda mı mesele bir Türk yapımcı?

evet 4-5 ada ile bitirecekler diziyi. su ile mi çalışıyor dizi çekim ekibi babasının hayrına mı oynuyor oyuncular???

anlıyorum eleştirmek ruhunuzda varda bari mantıklı şeyler için eleştirin şu dizileri. hariçten gazel okumak kolaydır.

dodge@
    haklısın çoğu sahneyi bende hiçbir şey görmeden izledim tvnin parlaklığınıda açmaya üşendim :)

• aynı mesaj iki kez atılmış
  • ne yani bitti mi şimdi?

çok güzel bir bölümdü, dizide psikoloji ön plandaydı daima, bu bölümdede savaş psikolojisinin üstüne çıktılar bence, sledge neler yapacağına başta karar veremedi, ama sonradan aklı başına geldi..sledgenin o kadınını vuracak mı vurmayacak mı olayı bitirdi beni, insan psikolojisi alt üst oluyor tamamen.. velhasılkelam güzel bölümdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 11 Mayıs 2010; 18:23:19 >
  • Bence senaristler dh'ya takılıyo .. 9.bölüm sırf çatışma olmuş .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

9. bölüm iyidi ama bizim kıvırcık kafa bu bölümde de yoktu son bölümü koymuşlar allahtan özledim valla keratayı.

Senin dediğin kıvırcık Leckie'mi.Diğer kıvırcık vardı bu bölümde.

Hakikatten güzeldi bu bölüm.Diziyi bırakan varsa bu bölümü izleyip bıraksınlar.Ama bu saatten sonra bölüm mükemmel bir bölümde olsa gözümden düştu bu dizi.
  • Harbiden ya bende o adamı seviyorum koydular önümüze balyozu .d Allahtan balyozun ekipte o deli eleman var yoksa çekilmez .d
  • Siz bob leckie yi diyorsunuz , o pelelui de mi ne vurulmuştuya geri gönderdiler, ama balyoz tam bi savaşçı çıktı, hele diğer psikopat yukarıda fotoyu koyduğum
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.