Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bölümde kıvırcık Leckie geri dönüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Son bölümde kıvırcık Leckie geri dönüyor.

gerdi dönse ne dönmese ne , savaş bitti dizi bitti , gidip o kızla görüşecek evlenecek, sledge dönecek babasına ben asker oldum uleyn diyecek,savaştan sonra iyice olgunlaşmış halde üniye gidecek büyük ihtimal ordaki kızı ayarlıyacak vs

bir de bu son bölümde aklıma takılan, bunlar bu okinawa da 66 gün oldu(daha fazla da olabilir) diyordu sledge yada başka biri, adamlar 2-3 ay boyunca hep aynı noktada mı kaldılar ne yaptılar

• Dizi kaç bölümden oluşacaktı bilen var mı?Artık sonlara doğru geldiğimizi düşünüyorum tarih olarak baya ileri gidildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Dizi kaç bölümden oluşacaktı bilen var mı?Artık sonlara doğru geldiğimizi düşünüyorum tarih olarak baya ileri gidildi

10 Bölüm olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

Dizi kaç bölümden oluşacaktı bilen var mı?Artık sonlara doğru geldiğimizi düşünüyorum tarih olarak baya ileri gidildi

10 Bölüm olacaktı.

Haftaya son böllüm o zaman

• Son bölümde A-Bomb hakkında bir diyalog geçti zaten. Artık savaş yok.

Season 1, Episode 10: Home
    Original Air Date—16 May 2010
  • Son bölüm ev'e dönüşü anlatıyor, önce Hiroshima ardından Nagasaki'ye atılan A-Bomb ile Japon imparatorluğu kayıtsız şartsız teslim oldu. Batı avrupa'dan ABD ve müttefiği İngiltere doğu avrupa'dan da Ruslar Berlin'e kadar girip nazi rejimi ve ordusuna son verdi, böylelikle savaş da bitmiş oldu.
  • "Kardeşler takımı" gibi bir dizinin yanında son derece sönük bir dizi. 8. bölüm biraz vasatın üstündeydi, diğer bölümler vasat ve özellikle sledge'in olduğu bölümler sağa sola bakış atmaktan öteye geçemiyor. Savaşın ortasında bile arkadaşıyla uzun uzun birbirlerini kesiyorlar. kıh kıh :)) İzliyorum evet ama savaş filmlerine ve 2. dünya savaşına olan ilgimden.
  • Sledge psikioya bağladı bu bölüm.
    Sledge geldikten sonra diziye efektler aksiyon geldi valla.Bitti mi şimdi savaş son bölümde yine +18 sahneler geliyor desenize o zaman
  • 4, bolumden sonra bıraktım diziyi guzelleşmiş gorunuse bakılırsa dizi
  • 9. bölüm güzeldi ama yine göz açıp kapatıncaya kadar bitiyor off

bukadar iyi bir platform makyaj kostüm detay sanırım yok ve olamaz kendimi bir an o çamurun içinde hissettim
  • quote:

Ee biz kalkalım o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

9. bölüm güzeldi ama yine göz açıp kapatıncaya kadar bitiyor off

bukadar iyi bir platform makyaj kostüm detay sanırım yok ve olamaz kendimi bir an o çamurun içinde hissettim

Evet bu detaylarla çok uğraştıkları kesin.Efek yönünden bence dizi 10 numara
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

bunun birde japon versiyonunu çekseler keşke bıktım amerikan askerlerinin gözünden izlemekten onu geçtim bari yeni zellandalı,avustralyalı askerlerde adalarda savaştı onlarıda verseler keşke,ayrıca koskoca pasifik de 4-5 adadaki savaşla diziyi bitirecekler,olacak şey değil

dizi amerikan yapımı
    neden japon yen zellandalı avustralyalı askerlerin gözünden yapsınlar?

kurtuluş savaşını yunanlıların gözünden yapmak zorunda mı mesele bir Türk yapımcı?

evet 4-5 ada ile bitirecekler diziyi. su ile mi çalışıyor dizi çekim ekibi babasının hayrına mı oynuyor oyuncular???

anlıyorum eleştirmek ruhunuzda varda bari mantıklı şeyler için eleştirin şu dizileri. hariçten gazel okumak kolaydır.

dodge@
    haklısın çoğu sahneyi bende hiçbir şey görmeden izledim tvnin parlaklığınıda açmaya üşendim :)

evet,Clint Eastwood da iwo jima'dan mektupları çekerken japon'du heralde istenilince herşey yapılır? 200 milyon dolara sanırım daha güzel bir savaş dizisi çekilirdi en azından beklenti böyleydi,savaş sahnelerini'nin çoğunluğunu karanlık sahnelerde geçiştirip gündüz bölümündede düşman askerlerini ayrıntılı görememek sıkıcı oluyor,japonların meşhur orman içi tuzaklarından 1 gram eser yok(en azından 8.bölüme kadar) zaten 10 bölüm sürecek dizide toplasak savaş sahneleri kaç bölüm tutar? benim gibi 2.dünya savaşı'ndan örnekler izlemek isteyenler büyük hayal kırıklığına uğradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru81 -- 13 Mayıs 2010; 13:57:15 >

• iwo jima mektupları çok güzeldi zamanında çok beğenmiştim olayı japonların gözünden anlatıyorlar filmde japon askerlerini bir iki tane belli başlı japon askerini vede amerikada eğitim görmüş bir japon generali anlatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Ee biz kalkalım o zaman.

• Basilone'nun gerçek mezar taşı...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 10. bölüm ne zaman?
  • band of brothers'ın hatrına kötü yorumları rağmen indiriyorum.. Umarım dediğiniz kadar kötü bir seri değildir..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanHollandali -- 17 Mayıs 2010; 0:44:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

band of brothers'ın hatrına kötü yorumları rağmen indiriyorum.. Umarım dediğiniz kadar kötü bir seri değildir..?

yapmak için yapılmış bi bisürü para harcanmış dizi
    10cu bölümde yayınlandı 3saat önce bitti dizi

bi savaş göremedik japon bile yoktu doğru düzgün askerlerin psikolojisini önplanda tutmuşlar genel olarak
    ha izlenirmi izlenir

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.