Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UcanHollandali

band of brothers'ın hatrına kötü yorumları rağmen indiriyorum.. Umarım dediğiniz kadar kötü bir seri değildir..?

Dizi BoB kadar başarılı değil bunu kabul etmek lazım yinede izlenilmeyecek kadar kötü değil, 200 milyon dolar bütçe harcanınca insan dolayısıyla daha iyi şeyler bekliyor. 2. Dünya savaşı denince Almanlara karşı savaşılan cepheler daha güzel. Bu yüzden BoB'un Br-Rip ve çift ses kanallı içinde Türkçe'de olan sunumunu tekrardan indirip izlemeye başladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Mayıs 2010; 10:53:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

10. bölüm ne zaman?

Çıktı.the.pacific.pt.10.hdtv.xvid-notv
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

10. bölüm ne zaman?

o kalitede izlenir mi ya böyle diziler

The Pacific Pt X 720p HDTV X264-DIMENSION
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

10. bölüm ne zaman?

o kalitede izlenir mi ya böyle diziler

The Pacific Pt X 720p HDTV X264-DIMENSION

1mbit netle anca bu kadar.

• uzun süre bende 1mbit kullandım, ama böyle savaş temalı,iyi film dizi oyun vs hepsininin iyisini indirirdim
  • Dizi Bölümü :10
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.17.05
    Çeviri Miktarı : %1
    Durumu : Aktif
    Not:saat 14:00, yeni uyandım. halen yorgunum, geceye anca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

band of brothers'ın hatrına kötü yorumları rağmen indiriyorum.. Umarım dediğiniz kadar kötü bir seri değildir..?

Dizi BoB kadar başarılı değil bunu kabul etmek lazım yinede izlenilmeyecek kadar kötü değil, 200 milyon dolar bütçe harcanınca insan dolayısıyla daha iyi şeyler bekliyor. 2. Dünya savaşı denince Almanlara karşı savaşılan cepheler daha güzel. Bu yüzden BoB'un Br-Rip ve çift ses kanallı içinde Türkçe'de olan sunumunu tekrardan indirip izlemeye başladım.

Kaç bölüm sürecek belli mi peki?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Kaç bölüm sürecek belli mi peki?

The Pacific'i soruyorsan 10 bölüm sürecek yani bu son bölüm

• Arka sayfada da yazıyormuş. Kusura bakmayın görmedim yinede cevap için teşekkürler.
  • bu bölümde cinsel içerikli sahne varmı o na göre bir elim klavyede ses düğmesinde olacak :)
  • 200 milyon dolarlık facia
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

bu bölümde cinsel içerikli sahne varmı o na göre bir elim klavyede ses düğmesinde olacak :)

cinsel içerikli sahne olur mu bilmem ama küfürün olacağından eminim
  • Son bölümde cinsel içerikli birşey yoktu.
    Güzel bitirdiler.

Kıvırcık bu bölüm iyiydi beğendim.
    Sledge savaşa katıldıktan sonra diziye keyif gelmişti.
    Favori karakterim Basilone öldükten sonra diziyi sürükleyen tek kişi sledge oldu.
    Ama bence arşivlik bir dizi değil siliyorum.

My Name is earl izlemeyi bitirince Band Of Brothers izleyeyim bakalım nasılmış.
  • İsteyenlere dizinin nasıl çekildiğini anlatan video, Making.The.Pacific.2010.720p.HDTV.x264-HDBits.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 18 Mayıs 2010; 10:57:16 >
  • en sonunda bittide kurtulduk...
    gene üstün bir irade gosterip dayanıp izledim bolumleri her hafta...
    sadece son iki bolum 9-10 güzeldi...yada sadece 9.bolum okinawa
    gerisi kalan bolumler rezalet...zaman kaybı...

bir kere kanıtlandıki band of brothers'ın eline su dokemez hicbişi...
    benim anlamadıgım ikinci dünya savası hep amerika tarafından işlendi...
    hep onlar kahramandı düsmanlar cani çağ dışı kişiliksizdi sanki...
    aslında 2.dunya savasının kazanılması saglayan amerika degil rusya'dır...
    rusya devirdi almanyayı kendi evinde...

bir kerede 2.dünya savasını rusların veya almanların gözünden görelim...
    onların tarafındaki gercek hikayeleri dramları gorelim...
  • Dikkat edilirse Almanlar ilk başlarda elini kolunu sallayarak Rusya'ya girdiler. Hitler Rusya'ya kış şartlarında saldırmayıp ordusunun büyük bir kısmını oraya yığmasaydı, doğru düzgün silahı bile olmayan Ruslar o kadar çabuk Almanları bertaraf edemezlerdi. Kolay değil İtalya'yı saymazsak Japonya ile birlikte tüm dünya ülkelerine karşı koyuyor ve savaş 5 yıl sürüyor ne sayesinde savaş teknolojisi sayesinde. Almanlardaki tank ve uçak kalitesi Amerikalılar'da bile yoktu diğer top, tüfek gibi bazı silahlarda da aynı şey söz konusu. Roket'i ilk keşfeden yine Almanlardır yapımcısı Yahudi asıllı von Braun'dur, V1 ve V2 roketleri İngiltere'nin başına bela olmuştur. Adamlar savaşın sonlarına doğru jet motorunu bile keşfettiler ama müttefikler petrol rafinerilerini bombaladıklarından bu uçakları kullanamadılar. Savaşa tank, uçak, gemi, asker gücü olarak ezici üstünlük sağlayan Amerika girmeseydi de hiçbir halt yiyemezlerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 20 Mayıs 2010; 1:28:51 >

• Son bölüm duygusal ve güzeldi arşivlik yapılır mı bilmem ama yine de izlenmeyi hak eden bir yapım.
  • Son bölümü de izledim.Ama akılda kalıcı birşey öğrenemedik.Bu dizi çok kolay unutulur.
  • Genel olarak güzel bir diziydi bence. Sıkıcı yerleride oldu tabi. Acaba Sledge ve Leckie'nin yazdığı kitapları bulabilirmiyiz ? Çok merak ettim.
  • 7. bölümden sonra diziye 3 hafta ara vermiştim. Dün 8'i izledim tam bir hayal kırıklığıydı yine. Ama bugün izlediğim 9. bölüm izlediğim en iyi bölümdü. Yorumlara bakılırsa 10'da güzelmiş. Yarın Lost'tan vakit kalırsa 10. bölümüde izleyip bitiririm diziyi.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.