Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .solitario.

dizi şuan kaçıncı sezon ve kaçıncı bölümde?

10 bölümlük minidizi idi. ve geçen hafta tamamlandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

quote:

10 bölümlük minidizi idi. ve geçen hafta tamamlandı...

bende sezon sezon sürecek sanmistim..iyi ya bunuda indirip izliyim..
  • Şakamaka ilk konunu açmışsın Penkala :)
  • quote:

Minidizi cnbc'den 6. bölümden devam edebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@v3rick__09

quote:

Bu dizi cnbc'de izlenmez bence küfürlü yerleri hep yumuşatarak veriyorlar zevki olmuyor o zamanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

quote:

Bu dizi cnbc'de izlenmez bence küfürlü yerleri hep yumuşatarak veriyorlar zevki olmuyor o zamanda

Sigara içilirkende çiçek resmi ile kapatıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Macabre
    BoB vari dehşetül bir olay yaratılmakta. Bunu da aşmış görsel tekniklerle izlemeli. HD altı ayıptır, suçtur.

Dedik ve yamulduk.

BoB sonrası beklentiler -doğal olarak- zirve yapmıştı. HBO, WWII, 2010, Spielberg gibi anahtar noktalara karşın, Band of Brothers'taki havanın, atmosferin, adını koyun o dalganın yakalanamaması temel sorun. Bu 2 seriye henüz göz atmamışlar varsa, sıralamada önceliği Pacific'e verin.
  • quote:

quote:

BoB vari dehşetül bir olay yaratılmakta. Bunu da aşmış görsel tekniklerle izlemeli. HD altı ayıptır, suçtur.

Dedik ve yamulduk.

BoB sonrası beklentiler -doğal olarak- zirve yapmıştı. HBO, WWII, 2010, Spielberg gibi anahtar noktalara karşın, Band of Brothers'taki havanın, atmosferin, adını koyun o dalganın yakalanamaması temel sorun. Bu 2 seriye henüz göz atmamışlar varsa, sıralamada önceliği Pacific'e verin.

"o dalga" dediğin büyük ihtimalle karakterlerin izleyici tarafından tam alışılamaması. Çünkü BoB da daha ilk bölümden "eğitim bölüğü"nden itibaren gördüğümüz karakterler aynı. Tek parça bir hikaye anlatılıyordu. Başta herşey şen şakraktı, işler yavaş yavaş boka sarmaya sevdiğimiz karakterler ölmeye başladı, kalanların psikolojisiyle bizimkilerde bozulmaya başladı.
    Pacific'te bir bölüm Leckie bir bölüm Basilon iki bölüm Sledge derken dizi bitiverdi. Sledge bir bölümde kendinden geçti içine şeytan girmiş gibi sağa sola psiko bakışlar atmaya başladı.

Olay, karakterler ve izleyici arasındaki bağda biter. Hiç savaş sahnesi olmasa da kendini sevdirebilirdi ama tam istediğimizi alamadık maalesef.

• Benim dizide en cok sevdiğim karakter Snafu. Onun hareketleri tavırları gerçekten iyiydi
  • 3. bölümü izledim ve aşırı derecede baydı dizi.Büyük beklentilerle indirdim,daha 3. bölümde büyük bir hayal kırıklığına uğradım.2-3 bölüm daha izliyeceğim eğer düzelirse devam ederim,düzelmezse
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Guetta*

3. bölümü izledim ve aşırı derecede baydı dizi.Büyük beklentilerle indirdim,daha 3. bölümde büyük bir hayal kırıklığına uğradım.2-3 bölüm daha izliyeceğim eğer düzelirse devam ederim,düzelmezse

İlk bölümlerde konuya giriyor o bölümler biraz sıkabılıyor ancak daha sonra savaş başlayınca dizi güzelleşiyor. Yani diğer bölümleri izlemeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekko01

quote:

3. bölümü izledim ve aşırı derecede baydı dizi.Büyük beklentilerle indirdim,daha 3. bölümde büyük bir hayal kırıklığına uğradım.2-3 bölüm daha izliyeceğim eğer düzelirse devam ederim,düzelmezse

İlk bölümlerde konuya giriyor o bölümler biraz sıkabılıyor ancak daha sonra savaş başlayınca dizi güzelleşiyor. Yani diğer bölümleri izlemeni tavsiye ederim.

ben tavsiye etmem afedersin mal gibi dizi

cnbc'de veriyorlar ama tam komedi fuck you diyor adam çeviriyi hadi git işne olarak çeviriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 3 Haziran 2010; 14:29:40 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sigara içilirkende çiçek resmi ile kapatıyorlar.

hee ya o bomba olmuş bazen renklendiriyolar çicekleri

• Alt yazıyla dizinin ne alakası var. Önemli olan dizideki senaryo efektler. Özellikle efektler müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: zararlı

quote:

quote:

ben tavsiye etmem afedersin mal gibi dizi

cnbc'de veriyorlar ama tam komedi fuck you diyor adam çeviriyi hadi git işne olarak çeviriyorlar

Küfürleri normal kanallarda gerçek anlamlarıyla vermelerini imkanı yok.Alt yazı kötü diye dizi izlemezlik yapmayın

• quote:

Alt yazıyla dizinin ne alakası var. Önemli olan dizideki senaryo efektler. Özellikle efektler müthiş

Bu dizideki efektler mi müthiş?

Ben başka dizi izledim o zaman...

Ortalıkta mal mal dolaşan Japon askerlerini atari oyunlarındaki gibi avlayan Amerikan askerlerinden başka bir şey görmedik.

Oyuncu performansları zaten düşüktü, yavan karakterler vardı, hikaye deseniz ancak bu kadar kötü,duygusuz,gerçek dışı aktarılırdı...

Kısacası; hayalkırıklığı bir yapım.

Şu diziyi izleyeceğime Band of Brothers'ı açar 1-2 kez daha izlemeyi tercih ederim şahsen...

• quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

quote:

Alt yazıyla dizinin ne alakası var. Önemli olan dizideki senaryo efektler. Özellikle efektler müthiş

Bu dizideki efektler mi müthiş?

Ben başka dizi izledim o zaman...

Ortalıkta mal mal dolaşan Japon askerlerini atari oyunlarındaki gibi avlayan Amerikan askerlerinden başka bir şey görmedik.

Oyuncu performansları zaten düşüktü, yavan karakterler vardı, hikaye deseniz ancak bu kadar kötü,duygusuz,gerçek dışı aktarılırdı...

Kısacası; hayalkırıklığı bir yapım.

Şu diziyi izleyeceğime Band of Brothers'ı açar 1-2 kez daha izlemeyi tercih ederim şahsen...

Diziyi artık bob'la karşılaştırmayalım.Japon askerler konusun haklısın biraz basit çekilmez gelen giden ölüyor

• quote:

Diziyi artık bob'la karşılaştırmayalım.Japon askerler konusun haklısın biraz basit çekilmez gelen giden ölüyor

Bu dizinin kaçarı yok her daim Band of Brothers'la kıyaslanacaktır çünkü en başta Band of Brothers'ın reklamı,onun efsanesi üzerinden bu diziye ilgi topladılar - bu başlıkta bile " Band of Brothers Yapımcılarından " yazması gibi

İki diziyi de yapanlar aynı isimler, iki dizinin tarzı da benzer, ayrıca ikisi de 10 bölümlük mini dizi şeklinde v.s.
    Band of Brothers gibi eski tarihli bir yapımla çıtayı çok yükseltince de bu kadar şaşalı yeni bir yapımdan çok daha iyisini hadi onu geçtim en azından onun ayarında birşeyler bekliyorduk...

Neyse sonuçta oynamış bitmiş,şahsen ben arşivime almadım,Band of Brothers ise herkesin arşivinin en nadide koleksiyonlarından biri olarak her daim tekrar izleyecekleri bir yapım olacaktır,umarım aynı isimler bu dizideki saçmalıkları,boş sahneleri görüp ilerleyen senelerde Band of Brothers'dan bile daha kaliteli bir yapıma imza atarlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 3 Haziran 2010; 23:24:26 >

• Şimdilik hard diskim yetmiycek filmi indirmeye,cnbce de hangi gün ve kaçta bu dizi ?
  • Hayatımda izlediğim en komik WWII film&dizisi
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.