Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

benzetmişler ...
  • hiç dizi seyretmedim desem yeridir izlemek istiyorum şu diziyi sırf küçük olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

hiç dizi seyretmedim desem yeridir izlemek istiyorum şu diziyi sırf küçük olduğu için

Bence izleme, gerçi şuan kaçncı bölm ne hal aldı ama

1. bölümü çıkar çıkmaz hemen izlemiştim, ehh görsellik, gemiler, uçaklar vs güzelde. Klasik saçmalık devam etmiş.. bişey olmaz dedim
    2. bölümü çıktı hemen izledim yok artık dedim. anında indirdiklerimi sildim.

Ama pişmanım keşke indrmeseydm, canm sıkldığında izleyip gülerdim

Spielberg artık idölüm değil

• quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3
    quote:

Orijinalden alıntı: Macabre
    quote:

Orijinalden alıntı: Macabre
    BoB vari dehşetül bir olay yaratılmakta. Bunu da aşmış görsel tekniklerle izlemeli. HD altı ayıptır, suçtur.

Dedik ve yamulduk.
    BoB sonrası beklentiler -doğal olarak- zirve yapmıştı. HBO, WWII, 2010, Spielberg gibi anahtar noktalara karşın, Band of Brothers'taki havanın, atmosferin, adını koyun o dalganın yakalanamaması temel sorun. Bu 2 seriye henüz göz atmamışlar varsa, sıralamada önceliği Pacific'e verin.

"o dalga" dediğin büyük ihtimalle karakterlerin izleyici tarafından tam alışılamaması. Çünkü BoB da daha ilk bölümden "eğitim bölüğü"nden itibaren gördüğümüz karakterler aynı. Tek parça bir hikaye anlatılıyordu. Başta herşey şen şakraktı, işler yavaş yavaş boka sarmaya sevdiğimiz karakterler ölmeye başladı, kalanların psikolojisiyle bizimkilerde bozulmaya başladı.
    Pacific'te bir bölüm Leckie bir bölüm Basilon iki bölüm Sledge derken dizi bitiverdi. Sledge bir bölümde kendinden geçti içine şeytan girmiş gibi sağa sola psiko bakışlar atmaya başladı.
    Olay, karakterler ve izleyici arasındaki bağda biter. Hiç savaş sahnesi olmasa da kendini sevdirebilirdi ama tam istediğimizi alamadık maalesef.

O dalga kişiden kişiye değişir tabi; sana göre karakterdir, bana göre atmosferdir, falanca için başka şeydir. Adını koyamasan da hisseder bünye.

• quote:

Orijinalden alıntı: synaX:Lecter

quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

hiç dizi seyretmedim desem yeridir izlemek istiyorum şu diziyi sırf küçük olduğu için

Bence izleme, gerçi şuan kaçncı bölm ne hal aldı ama

1. bölümü çıkar çıkmaz hemen izlemiştim, ehh görsellik, gemiler, uçaklar vs güzelde. Klasik saçmalık devam etmiş.. bişey olmaz dedim
    2. bölümü çıktı hemen izledim yok artık dedim. anında indirdiklerimi sildim.

Ama pişmanım keşke indrmeseydm, canm sıkldığında izleyip gülerdim

Spielberg artık idölüm değil

Bende indirdim tüm bölümleri ama bu yorumlardan sonra hiç bakmaya yeltenemiyorum...

Ama merak işte yazın can sıkıntısından kesin izlerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winters -- 7 Haziran 2010; 2:04:30 >

• 2. bölüm'ü 1'in gazıyla izledim fakat kötü yorumlayacağm bir durumla bitti, kaynaları tam çevirmedim ama; Guadalcanal da 60bin Amerikalıya karşı 36bin Japon vardı, 31bin Japon öldü,7 binde Amerikalı öldü, fakat dizide tam tersi gibi, özellikle 2 adet Maxim makineli tüfek ile yüzlerce askerin öldüldüğü bölümler "bu japonların el bombası, havanı yokmu ulen" dedirtti. Japon ordusunun çoğu ölmüş doğru ama bu bir avuç yiğit amerikalı tarafından değil...
  • Dün ilk bölümü izledim açıkcası çok büyük beklentiler içerisindeydim fakat ilk bölüm çok abartılacak kadar güzel değilmiş
    Umarım erken yorum yaptığım için yanılıyorumdur
  • Bugün Cnbc de ki bölüm yeni değil galiba?
  • Pc'de yer olmadığından dolayı bir 720plik the pasific arşivini sildim
  • Band of Brothers gibi bir şey beklemeyin yeni başlayan arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Band of Brothers gibi bir şey beklemeyin yeni başlayan arkadaşlar

Şu diziyi listeme aldım sırası gelince izleyeceğim bakalım övüldüğü kadar güzel bir dizi miymiş?İlk fırsatta izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 13 Haziran 2010; 21:07:20 >
  • Band of Brothers'ı izlemeden The Pacific'i izledim.Sizce hata mı yaptım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

Band of Brothers'ı izlemeden The Pacific'i izledim.Sizce hata mı yaptım ?

En iyisini yapmışsın. "Assolistler en son çıkar"
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Band of Brothers gibi bir şey beklemeyin yeni başlayan arkadaşlar

Şu diziyi listeme aldım sırası gelince izleyeceğim bakalım övüldüğü kadar güzel bir dizi miymiş?İlk fırsatta izleyeceğim.

Şöyle söyleyeyim Pasifik az çok hoşuna gittiyse BoB'a bayılacaksın.
  • quote:

Hata değil çünkü ikisi farklı cepheler, ama BoB'u izleyince aralarında dağlar kadar fark olduğunu göreceksin. BoB The Pacific'den kalite olarak çok daha üstün bir dizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Haziran 2010; 23:22:43 >
  • pasıfıc'ı ızledım fena degıldı..yunan evınde ızmırle ılgılı kendı bıldıklerını okumuslar ama yunan hatunlarınında ne oldugunu ogrendık adam olecek dıye sattı onu
    bandofbrother kac sezon arkadaslar onada bakayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

pasıfıc'ı ızledım fena degıldı..yunan evınde ızmırle ılgılı kendı bıldıklerını okumuslar ama yunan hatunlarınında ne oldugunu ogrendık adam olecek dıye sattı onu

Band of Brother tek sezon mini dizi 10 bölümden oluşuyor.Bugün bende başlıyorum herkes öve öve bitiremiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

quote:

Hata değil çünkü ikisi farklı cepheler, ama BoB'u izleyince arasında dağlar kadar fark olduğunu göreceksin. BoB The Pacific'den kalite olarak çok daha üstün bir dizi.

Savaş konulu mini dizileri izleme sıram şöyle olacak:The Pacific - Band of Brothers - Generation Kill

Hepsini izledikten sonra büyük kıyaslamayı yapacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: Witch_King_

pasıfıc'ı ızledım fena degıldı..yunan evınde ızmırle ılgılı kendı bıldıklerını okumuslar ama yunan hatunlarınında ne oldugunu ogrendık adam olecek dıye sattı onu

2000 senesinde çekildi o da 10 bölümlük mini dizi ama Pacific dizisi kadar sıkılmıyorsun.
  • pacifice haksızlık etmiyormuyuz arkadaşlar ilk 2-3 bölüm kötüydü doğru ama sonra her bölüm çok çok iyiydi bence...band brothers a gelince gerçek bi efsane..
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.