Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: furkanfc

pacifice haksızlık etmiyormuyuz arkadaşlar ilk 2-3 bölüm kötüydü doğru ama sonra her bölüm çok çok iyiydi bence...band brothers a gelince gerçek bi efsane..

Pacific'e haksızlık etmiş olabilirim şuanda fakat henüz 4. bölümdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samét

quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

pacifice haksızlık etmiyormuyuz arkadaşlar ilk 2-3 bölüm kötüydü doğru ama sonra her bölüm çok çok iyiydi bence...band brothers a gelince gerçek bi efsane..

Pacific'e haksızlık etmiş olabilirim şuanda fakat henüz 4. bölümdeyim

Hem Pacific'i hemde Band Of Brothers'ı izlemiş ve yeni bitirmiş birisi olarak kıyaslama yapmayı çok yanlış buluyorum.Bana göre iki dizide muhteşemdi.Bob'u yeni bitirdim daha etkisindeyim.Denildiği kadarda güzel gerçekten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dodge -- 16 Haziran 2010; 23:20:16 >

• Merhaba arkadaşlar;

Bir savaş dizisine başlamak istiyorum. The Pasific mi izliyim yoksa Band of Brothers mı?

Band of Brothers sanırım daha yeni bitti 1. sezonu

Hangisini önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Merhaba arkadaşlar;

Bir savaş dizisine başlamak istiyorum. The Pasific mi izliyim yoksa Band of Brothers mı?

Hangisini önerirsiniz?

The Pacific yeni bitti.Band Of Brothers 2001'de çıktı.Önerim Band Of Brothers'a başla.Pacific'in yanına bile yaklaşma.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar;

Hangisini önerirsiniz?

Ben ikisinide izlemeni öneririm.İlk olarak BOB'dan başla sonra izlersin Pacific'i.
  • Band of Brothers bir sezon mu sürdü arkadaşlar?
  • quote:

Band of Brothers bir sezon mu sürdü arkadaşlar?

Sezon değil mini diziydi 10 part sürdü ve bitti.The Pacific'te aynı şekilde
  • Anladım o zaman an itibariyle Band of Brothers indiriyorum.
    Saolun yorumlarınız için.
  • Benim dünyadan haberim yokmuş. Malum iş-güç.

Bi arkadaş Pasific'i vermişti. Tatili bekledim, peş peşe izledim.
    Sonra buradaki konuya baktım. BOB'ı şimdi öğrendim bi de onu bulup izleyeyim.

Bir de Battlefield 1942'de ben hep karşı tarafta (Japon) oynuyordum. Şimdi bi garip oldum.
  • Arkadaşlar dizi kaçıncı sezonda ve çekilmeye devam ediyor mu ve diziyi beğeniyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Arkadaşlar dizi kaçıncı sezonda ve çekilmeye devam ediyor mu ve diziyi beğeniyormusunuz ?

Tek sezon mini bir dizi 10 bölümden oluşuyor üst mesajlarda yazmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: the-revival

Arkadaşlar dizi kaçıncı sezonda ve çekilmeye devam ediyor mu ve diziyi beğeniyormusunuz ?

Tek sezon mini bir dizi 10 bölümden oluşuyor üst mesajlarda yazmıştım.

Dikkat etmedim hocam saol
  • arkadaşlar konuda görüp izlemiştim.

letter from iwo jima filmi muhteşem.

savaş filmi sevenler mutlaka izlesin.
  • güzel bir mini dizi ancak büyük beklentiler içine girmeden izleyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 30secondstomars -- 5 Eylül 2010; 0:49:46 >
  • Başlarda bölümler biraz sıkıcıydı ama son bölümlere de haksızlık etmemek lazım. Aslında final bölümü biraz drama kaçmıştı ama yine de iyiydi
  • Bluray çıktı
  • BENCE pasific dizisinin 10 bölümünü toplayıp onla çarpsak bir letter from iwo jima filmi yapmaz.

ama dediğim gibi bence...
  • The Pacific Türkçe Dublajlı Olarak CNBC-e’de!

Tom Hanks ve Steven Spielberg’den hafızalara kazınacak bir savaş destanı… II. Dünya Savaşı’nın Pasifik cephesini anlatan 10 bölümlük mini dizi The Pacific‘te büyük final gerçekleşti. Türkçe dublajlı tekrarı 23 Ekim‘den itibaren her Cumartesi iki bölüm peş peşe CNBC-e’de!
  • Diziyi geçen hafta izledim. Band Of Brothers'tan farklı. Pacific'te ek konular da var çünkü. Güzel bir yapım olmuş
  • Yeni başladığım bir dizi. Band of Brothers havasını verdi bana. İlk bölümü beğenerek izledim ve kalan 9 bölümün de en az bu bölüm kadar güzel olacağını düşünüyorum. Hayırlısı bakalım, 2 güne bitiririm.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.