Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kim ne derse desin biraz klasik olsada 8. bölüm çok güzeldi
  • Şu anda 6. bölümdeyim, zaten bu diziye laf eden 2. dünya savaşından anlamıyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Mayıs 2010; 20:36:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Zaten bu diziye laf eden 2. dünya savaşından anlamıyor demektir.

Yapma yaaaa..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNZaREs

Şu anda 6. bölümdeyim, zaten bu diziye laf eden 2. dünya savaşından anlamıyor demektir.

full metal jacket bile bu diziden daha güzel aksiyon en son 10dk da oluyo o da artık bır 2 catısma bakıyorsun bolum bıtmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zararlı -- 7 Mayıs 2010; 10:32:34 >
  • Beyler balyoz sledge'in takım arkadaşı varya bir tane manyak onun foto'sunu bulan varsa paylaşabilirmi acaba? Hani beyni yarılmış herife taş atıyodu japon dişlerini alıyodu falan ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger70

Beyler balyoz sledge'in takım arkadaşı varya bir tane manyak onun foto'sunu bulan varsa paylaşabilirmi acaba? Hani beyni yarılmış herife taş atıyodu japon dişlerini alıyodu falan ..

The Pacific (2010) | Mini-Dizi

• Şimdiye kadar ki 8. bölüm dahil tüm bölümlerini izledim...bence MUHTEŞEM bir dizi...
    6. ve 8. bölüm şimdilik favorim...dizide olağanüstü birşey varsa o da savaşı müthiş bir gerçeklikle yansıtmaları...o sahneleri nasıl çektiler bilmiyorum ama ağzım açık izledim diyebilirim...9. bölümü merakla bekliyorum...anlaşılan 9. bölümde bayağı bir japon görücez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Beyler balyoz sledge'in takım arkadaşı varya bir tane manyak onun foto'sunu bulan varsa paylaşabilirmi acaba? Hani beyni yarılmış herife taş atıyodu japon dişlerini alıyodu falan ..

Filmden bi kare olsa ?

• Ne umutlarla beklemiştik diziyi.Dizi fosun da fosu çıktı.Ulan bari çatışma izleyelim diyorum o da yok.Son bölüm 40 dk aşk 10 dk savaş.Bob'u izliyorum bir de bunu.Dağlar kadar fark var.Okiniwa gibi bir savaşı umarım batırmamışlardır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Filmden bi kare olsa ?

Bulabilirsem kuyarım

• Tam taş atarken,

Ve sonrasında sledgeye fırça atarken :

Resimler için kusura bakmayın,kırpmadan koymuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 9 Mayıs 2010; 18:12:56 >

• Bulmuş arkadaş
  • Dizideki hardcore sahneleri çatışma sahnelerinden fazla
  • 9.bölüm çıktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

9.bölüm çıktı.

altyazı ne zaman çıkar bilgisi olan var mı?
  • ben bölümleri zamundadan hd olarak indiriyorum şu anda 9.bölümün hd si gözükmüyor artık ne zaman çıkarsa birde uzun zamandır the pacific in dh deki anakonusuna bakıyorum yazılanlara uzun bir aradan sonra yorum yapma vaktim geldi.

Şimdi dizide bir kaç karakter anlatılıyor.İşte bu karakterlerin duyguları,psikolojileri falandı filandı.Ama gelin görün ki adamlar çok ağır psikolojik hasta oluyor savaşı şöyle böyle anlatıyorlar eee savaş nerede?savaşla ilgili ne sahne gördükki kardeşim biz bu duyguya sahip herkes diyor guadalcanal şöyleydi böyleydi falandı filandı hani nerde? suda yürüyen iki japon vurdunuz olay bumuydu yani.Hele şu adamın altına işediği sahneye ne demeliyiz?TAM BİR BÖLÜM ONUN SİDİĞİNDEN BAŞKA hiçbirşey görmedik bumudur duygu vermek! yok savaş kötüde bilnemnede savaş nerede kardeşim savaş gösterin SAVAŞ!8.bölüme ne demeli adamın sadece kıza yaptığı kuru ve de sex sahnelerini gördük son 10dk dada gitti öldü olay sadece son 5-10dk da savaş gösterdi yaw ben istemiyorum bu karakterlerin hayatlarını ya insanı bağlayan birşey yok atmosfer güzel sağlanamıyor savaş görmüyoruzki karakterin yaşadıklarını bilelim bu dizi gözümde 10 üzerinden 5! kim beğenirse beğensin umrumda değil ben beğenmedim.Sırf dizinin birçok bölümünü indirdim diye indiriyorum son bölümleride yoksa giden vakte yazık..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 10 Mayıs 2010; 14:10:16 >

• Dizi Bölümü :9
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.10.05
    Çeviri Miktarı : %35
    Son Güncelleme :10-05-2010 2:33:00
    Durumu : Aktif
    Not:notv üzerinden, ya 19:00'dan önce, ya da 22:00'dan sonra. kısmet. =)
  • çeviri geç çıkacak galiba, yarın izleriz artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

Dizi Bölümü :9
    Çeviren :eşekherif
    Başlama Tarihi :2010.10.05
    Çeviri Miktarı : %35
    Son Güncelleme :10-05-2010 2:33:00
    Durumu : Aktif
    Not:notv üzerinden, ya 19:00'dan önce, ya da 22:00'dan sonra. kısmet. =)

Yarına kalacak gibi 22:00 sonra izlersem pek birşey anlamadım
  • 9. bölümün HD si çıktı ben indirdim birazdan izleyecem.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.