Şimdi Ara

The Pacific (2010) | Mini-Dizi (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
777
Cevap
0
Favori
25.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzlemeyi istemiştim ama yorumlar beni caydırdı.
  • İlk 4 bölüm gibi bu bölümde durgundu. Sonlara doğru dizideki en büyük çatışma yaşandı. Kaldı 5 bölüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ra hmetli -- 12 Nisan 2010; 18:42:18 >
  • Fena bölüm değildi.
  • Evet bu bölümle birlikte karar verdim ki; bu diziyi daha da izlemeyeceğim...

Nedeni ise en hararetli , en dikkat kesilcek sahnelerde bile konsantre olamıyorum,çok yapmacık geliyor bana kopup gidiyorum...

Her bölüm düzelecek, daha iyi olacak diye beklemekten, dizinin birbirinden uyuz karakterlerini görmekten gına geldi artık bana...

Dizinin hiçbir etkileyici tarafı yok, oyunculuklar rezalet derecesinde kötü, hani her seferinde kıyaslamayayım diyorum ama Band of Brothers'ın en kötü oyuncusu kıçı boklu eri bile şu dizideki tüm oyunculara nal toplatır...

Dizide kurgu diye birşey yok, Band of Brothers'daki gibi hikayede sağlam karakterler olması gerekirken burdaki elemanların hepsi gereksiz tipler...

5.bölümde de yine ilk yarım saat boş beleş şeyler...
    son 15 dakikada biraz tempoyu yükseltmeye çalışsalar da bana hiç gerçekçi gelmiyor bu savaş sahneleri olsun, diyaloglar olsun... (bilemiyorum belki de sadece bana öyle geliyor, çok karamsar bakıyorum)

Açıkçası bu diziyi hem arşivimde tutmak hamallık
    hem de bu diziyi izlerken ki giden zamana yazık

The Pacific olayı benim için bitmiştir. Takipçisi arkadaşlara kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 12 Nisan 2010; 23:59:45 >

• En sonunda mantıklı bir çatışma sahnesi görebildik.
  • son 5 bolumu ne kadar guzel olursa olsun zihnimde sıradan vasat bir dizi olarak kalacak pacific. yazıklar olsun spielberg ve hanks yapa yapa bunumu yaptınız
  • bir anda ah uh ah uh diye inleyen bir kadının olduğu sahnelerden nefret ediyorum
    sesi nasıl kısacağımı şaşırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

bir anda ah uh ah uh diye inleyen bir kadının olduğu sahnelerden nefret ediyorum

Maalesef artık nerdeyse her filme bir veya bir kaç tane bu tip sahne serpiştirmeye başladılar. Aile ortamında izlerken büyük sorun teşkil ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARLAS TURAN

Evet bu bölümle birlikte karar verdim ki; bu diziyi daha da izlemeyeceğim...
    Nedeni ise en hararetli , en dikkat kesilcek sahnelerde bile konsantre olamıyorum,çok yapmacık geliyor bana kopup gidiyorum...
    Her bölüm düzelecek, daha iyi olacak diye beklemekten, dizinin birbirinden uyuz karakterlerini görmekten gına geldi artık bana...
    Dizinin hiçbir etkileyici tarafı yok, oyunculuklar rezalet derecesinde kötü, hani her seferinde kıyaslamayayım diyorum ama Band of Brothers'ın en kötü oyuncusu kıçı boklu eri bile şu dizideki tüm oyunculara nal toplatır...
    Dizide kurgu diye birşey yok, Band of Brothers'daki gibi hikayede sağlam karakterler olması gerekirken burdaki elemanların hepsi gereksiz tipler...
    5.bölümde de yine ilk yarım saat boş beleş şeyler...
    son 15 dakikada biraz tempoyu yükseltmeye çalışsalar da bana hiç gerçekçi gelmiyor bu savaş sahneleri olsun, diyaloglar olsun... (bilemiyorum belki de sadece bana öyle geliyor, çok karamsar bakıyorum)
    Açıkçası bu diziyi hem arşivimde tutmak hamallık
    hem de bu diziyi izlerken ki giden zamana yazık
    The Pacific olayı benim için bitmiştir. Takipçisi arkadaşlara kolay gelsin...

Söylediklerinin çoğunda haklısın ama bu aralar savaş filmi/dizisi namına fazla bir yapım verilmiyor. Mecburen katlanıyoruz o sahnelere de, çünkü yeni ve daha iyi birşey yok piyasada...

• quote:

bir anda ah uh ah uh diye inleyen bir kadının olduğu sahnelerden nefret ediyorum

Aniden tersoya düştün değil mi? Allahtan ben izlerken evde kimse yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 13 Nisan 2010; 12:34:35 >
  • quote:

Bazen çok işe yaradığı da oluyor
  • quote:

Sesi biraz açıyorum izlerken tam o sırada aniden ah uh sesleri geliyor millette birşey zannedicek.
  • The Pacific - Part 6 "Peleliu Airfield" Promo

• 200 Milyon doları nereye harcadılar aceba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

2.dünya savaşı film sevenler için alternatif filmlerde var son zamanlarda çıkan şu filmlerede bir göz atmak gerek

filmlerin adını yazabilirmisin acaba özellikle son video daki filmin adını çok güzelmişte

yanlış değilse Sniper Weapon of retaliation olması lazım diğerleri Attack on Leningrad ,the bridge starring franka potente

• Gıcık olduğum birşey var... Asker hep aralarında Guadacanal ı konuşuyorlar... Yok şöyle zordu, böyle zordu, ölümcüldü, berbattı vs.. Ordan sağ çıkan askerlere kahraman gözüyle bakılıyor... Buraya kadar ok... Ama madem bu kadar önemli bir cepheydi Guadacanal adama sormazlarmı neden 1 tane dandirik ötesi iğrenç tarama sahnesiyle geçiştirdiniz ey Hanks ve Spielberg... Askerlerin dilinde devamlı Guadacanal ama hiçbirşey göremedik biz.. Böyle saçma dizimi çekilir... İlk 4 bölüm bomboş dizi 5.bölümde uyudum resmen... Kaldı 5 bölüm isterlerse kan gövdeyi götürsün bu saatten sonra kaç yazar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmavı

quote:

Sesi biraz açıyorum izlerken tam o sırada aniden ah uh sesleri geliyor millette birşey zannedicek.

aynen ya, tam uyuz yerde çıktı fitil oldum

bu bölümde adaya çıkışları hoşuma gitti, bu euguene ne yapacak merak etmeye başladım.. leckie yine kendi başına dolan dur

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Gıcık olduğum birşey var... Asker hep aralarında Guadacanal ı konuşuyorlar... Yok şöyle zordu, böyle zordu, ölümcüldü, berbattı vs.. Ordan sağ çıkan askerlere kahraman gözüyle bakılıyor... Buraya kadar ok... Ama madem bu kadar önemli bir cepheydi Guadacanal adama sormazlarmı neden 1 tane dandirik ötesi iğrenç tarama sahnesiyle geçiştirdiniz ey Hanks ve Spielberg... Askerlerin dilinde devamlı Guadacanal ama hiçbirşey göremedik biz.. Böyle saçma dizimi çekilir... İlk 4 bölüm bomboş dizi 5.bölümde uyudum resmen... Kaldı 5 bölüm isterlerse kan gövdeyi götürsün bu saatten sonra kaç yazar...

aynen katılıyorum...

gecen hafta sırf nostalji olsun diye... oturup band of brothers'in 10 bolumunu izledim...oyunculuk muthis...
    D-Day... caranten...bastogne 'daki savasları tek gecerim...
    son 2 bolumu hele insani sarıyo bırakmıyo... dizi bittiginde yalvarıyosun... keske bitmesin diye...
    sanki o easy bolugu ile birlikte askerlik yapmıs gibi ozluyosun arkadaslıgı...hele yüzbası spears'ı tek gecerim...
    ve band of brothers'ı muthis yapan bi yön dizideki hersey birebir gercek hayatla aynı... her olay...
    her karakter hepsi gercek insanlar... en ufak bir yaralanmadan... kasktan seken kursuna... bombayla ölmelerine
    kadar tüm karakterleri kaderi birebir gercek hayat hikayesi...

bugunde gene aradan yıllar gecmesine ragmen oturup saving private ryan'ı izledim...
    ondada tom hanks'in oyunculugu muthis...ondada karakterlerin oyunculugu muthis...
    sonundaki dram muhtesem... insanın duygulanmaması icten degil...

pacific ise bombos... aman yarabbim cok kotuydu... psikolojimizi bozuldu...ne savastı falan filan... zırvaları...
    oyunculuk desen rezalet... arkadaslık sıfır... karakterlerden kim ölürse ölsün hayatta üzülmem...
    pelileu adası cıkarması normandy cıkarmasının çakması... cok yapmacıktı...belki bu dizideki karakterlerin
    yasadıklarıda gercektir ama hic mi hic bize hissettiremiyolar...
    allahtan tom hanks bu dizide oynamamıs... sadece kamera arkasında...yoksa yazık ederdi kendine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [ReNoVaTiO] -- 16 Nisan 2010; 0:22:42 >

• o yaşlı denyo başçavuş fenaydı ama haa teğmene nasıl posta koydu
  • Film rezalet. İlla kahramanlık öyküsü anlatmaları gerekiyorsa ki o savaşlarda gerçekten Amerika' nın kahramanlık öykülerinin olduğu deniz savaşları var. Onları anlatsalar iyi olurdu. Çok bayık bir dizi olma yolunda hızla ilerliyor.

Bir de yani kime neyi yutturuyorlar anlamıyorum?Sonunda atom bombası atılıp insanları nesillerce çürütmüş bir savaştan ben Amerikalı olsan utanırdım.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.