Şimdi Ara

The Penguin (2024) | HBO Max (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
3
Favori
4.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Henüz Metacritic ortalaması düşmedi ama ayrı ayrı eleştirilerin hepsi iyi geliyor. Cristin Milioti baya rol çalmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk bölüm çıkmış

• 8.8'le açılışı yaptı, umarım böyle devam eder.

• Beklentimin üzerinde başladı ve öyle de devam edecek gibi görünüyor. HBO yine yapmış. Gotham city'nin o iç karartıcı atmosferini güzel yansıtmışlar. Colin Farrell zaten the penguin karakterini ustaca canlandırmış. Diğer oyuncularda iyi, sırıtmıyorlar.

• Kimin oynadığı bilmesem ,hayatta bu adam Colin demem..10 numara makyaj yapmışlar..

• Blutv yayınlıyacakmış trde

akşam bakarım

• İlk bölüm puanını haketmiş. Çok beğendim,colin kardeşi pek sevmem ama bu dizide şimdilik döktürüyor.. Her halde o makyaj işi 2-3 saat sürüyordur..

• blutv dışında ücretsiz izleyebileceğimiz platform var mı?

• Aa cikmis bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rotten Tomatoes: %94, Audience Score: %89. Puanlar çok yüksek, telif yemesi kötü olmuş mecbur altyazı bekleyeceğiz.

• Matt Reeves'in Batman filmindeki Riddler'ın enkazının peşine Gotham'a giriş yaptı dizi. Klasik Batman anlatısı gibi şehre yukarıdan değil diplerden bakıp babaları birbirine düşüreceğiz anlaşılan. Colin Farrell'ı tanımanın imkansızlığı devam ediyor, Sofia harika olmuş. Gone Girl'deki Rosamund Pike şekli bi delilik izletecek bence bize sezon boyu. Oz ve Vic, The Sopranos'tan Tony ve Chris gibi takılıyorlar ve Oz'un annesi de tersten Livia Soprano'yu hatırlattı.

Şehir tam bir lağım çukuru ama ekranda izlemek inanılmaz bir guilty pleasure. Yani tüm şu karakterleri çıkar at ortalığı MOBESE şekli izle deseler kurtarır herhalde.

• Penguin'i oynayan oyuncu gayet başarılı. Diziyi izlerken sıkılmadım.

• blutv 4K vermiyor değil mi halen.

• Bu yıl izlediğim en iyi iş olabilir büyük ihtimalle totali görmek lazım ,yine bir HBO yapmış durumuyla karşı karşıyayız.

• açıkçası bu kadar kaliteli beklemezdim çünkü ana karakterde o kadar hikaye yok. ama yönetmen iyi iş çıkarmış. Milioti ödül alır bu oyunculukla.

• Acep sezon finalinde filan riddler da çıkar mı ki? İlk bölümde adı bolca geçti

• İlk bölümü izledim ve bayıldım. Atmosfer muazzam. Penguin rolünü oynayan adam harika oynamış. Bu dizi büyük keyifle izlenir.

• Senenin en iyi dizisi olsa gerek. Beklediğimden de iyi çıktı. Cristin çok güzel görünüyor.  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.