Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
The Penguin (2024) | HBO Max (4. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 11 Ekim 2024; 22:54:56 > -
Uzun zaman sonra izlediğim en güzel dizi, muazzam olmuş. Başlangıcı böyle olan diziler üzmez, hiç sıkılmadan izliyorum tebrik ediyorum yapımcıları. Tam araştırmadım ne zaman geçiyor vs diye ama bazı kahramanları da görürsek harika olur açıkcası ileride falan, özellikle joker vs müthiş olurdu Joker 2 gibi çöp bir film çıkarıcaklarına şu dizi gibi bi joker dizi çıkarsalardı ya.
-
Hocam bu dizi, The Batman filminin tam 1 hafta sonrasında geçiyor. Zaten ilk sahnede de filmin sonunda yaşanan olaylardan bahsediyor. Joker'in de Arkham'da olduğunu biliyoruz, o yüzden göstereceklerini sanmıyorum.
-
Anladım hocam üzücü olmuş o, şuanlık çok hoşuma gidiyor ama çok fazla uzatabileceklerini sanmıyorum bu şekilde. Umarım bu dizi bittikten sonra geniş çaplı bi dizi çekerler çoğunu eklerler aynı bu atmosferde, bence marvel dizi ve filmlerinden çok daha iyi oluyor dc universe dizi/filmleri. Atmosferi daha karanlık olduğu için daha mature geliyor bana.
-
Gerek kalkmadı.
-
3.bölüm sonlara doğru çol iyiydi büyüleyici -
Son bölüm sadece sofia draması,olmamış
-
bölüm puanından da belli zaten olmadıgı
-
Atmosfer iyi ama senenin en iyisi dizisi falan değil tabiki
-
hangisi en iyisi ? -
bolca harakiri olan dizi
-
s01e04
oha, Wire/Oz seviyesinde bölüm oldu.
-
Hangisi hocam isim verin izleyelim hemen dizi arıyorum bayadır.
-
Shogun hocam.
Daha önce izlemediyseniz uzun soluklu olarak Yellowstone ve spinofflarını öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 16 Ekim 2024; 0:47:11 > -
Yellowstone izlemiştim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.En son büyük baskın yapmışlardı çeteye sonrasında bölüm geldi mi? -
Bu hafta yayınlanması lazımdı ama malum sitelerde göremedim henüz.
-
Dizide şiddetten fazla ne var kendinle çelişiyorsun bu mantıkla
Dizi bildiğin filler season olarak gidiyor bu haliyle en iyi dizi falan demek falan absürt. Kendinizi kandırmayın allah aşkına.
-
en iyi dizi demedim,2024 yılı için en iyisi olabilir dedim.Lütfen doğru okuyalım..
-
Dizi için çok iyi diyorlar. Sezon biter bitmez hemen başlayacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X