Şimdi Ara

The Penguin (2024) | HBO Max (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
2
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7.bolum bayağı ters köşe yaptı.Genel olarak durgun geçen bir bölümdü.Her şeyi son bölümü sığdıramazlar bence 2.sezon gelmeli..Ama maalesef tek sezon olacakmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 4 Kasım 2024; 16:44:17 >
  • Bölüm biraz sönüktü...

• Güzel bölümdü, artık sadece final kaldı. Bakalım olaylar nasıl sonlanacak.

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    Oswald bombadan kaçarken zannedersem kardeşlerini kapattığı yere girdi. Kardeşlerinin öldüğü yer, onun hayatını kurtardı.
  • 'The Penguin' final bölümü 1 saat 8 dakika olacak.

Sezonun en uzun bölümü.

The Penguin (2024) | HBO Max
  • dizi boyunca sempati duymaya başladık sonunda 7 ceddine sövdürdü oz

• Spoiler,

Victor işi olmadı ama son sahnede nihayet dedim.Muhtemelen 2.sezonu olur bakalım batman,selina,riddler... görecek miyiz?
  • Finali de çok iyi yaptı, baştan sonra kalitesini bozmayan başarılı bir dizi oldu. Umarım dizinin bu başarısı DC'den bu tarz yapımları daha çok göreceğimizin habercisidir.

Spoiler,

Bu Sofia'yı son görüşümüz olmayacak anlaşılan, Batman Part II'de kısa bir sahne verebilirler kendisine. Victor'un ise sağ çıkamayacağını en başından beri tahmin ediyordum, şaşırtmadı. Oz ve Victor ilişkisi ilk bölümden itibaren her ne kadar güzel ilerlemiş olsa da, Oz'un her zaman bir villain olduğunu bize unutturmamaları çok doğru bir karar olmuş, bu açıdan final yeterince tatmin ediciydi diyebilirim.
  • İzleme vakti gelmiş. Daha dün gibi ilk bölümü izleyip tamamlanınca bakarım demiştim. 4k paket arıyorum umarım gecikmeden düşer.

• Çok güzel bir finaldi.

Dizinin başından beri Oz un yanında hissettiren dizi sonunda Batman'ın safına geçirdi.Duygu atlaması yaşattı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGLe Power -- 12 Kasım 2024; 14:54:10 >
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
  • Benim bu finalde en çok umut patlaması yaşadığım;

Spoiler,

Cat woman dizisi mi geliyor? O sahnenin başka hiçbir anlamı olamaz, durduk yere koymuş olamazlar değil mi ? Sofia'nın kim olduğunu söylemek için yaptılar demeyin tilt olurum bak The Penguin (2024) | HBO Max  Catwoman dizisi harika olurdu, bu atmosferde hem de. Bir de dizileri birbirine bağlarlarsa büyük patlama yaratır, zaten son zamanların en güzel dizisiydi bu. Aynı şeyi milklemek yerine böyle bağlantılı karakterlere ait 1 sezonluk dizi çıkarıp dursalar bence muazzam olurdu.
  • 'The Penguin' final bölümü, IMDb'den 9.7/10 puan alarak tüm zamanların en yüksek puanlı televizyon bölümlerinden biri oldu.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    T*** mi hocam bu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sirtayfun kullanıcısına yanıt

Site ismini silmek zorundayım ama yazdığınız site değil hocam.

• Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın rica etsem özelden yazar mısınız?
  • sirtayfun kullanıcısına yanıt

Elbette, pm gönderdim.

• The Penguin'de Oz Cobb'ı canlandıran Colin Farrell ve çocukluğunu oynayan Ryder Allen bir arada..

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Hak ediyor.

• Harika bir sezondu. Muhtemelen 2. sezon da olacak.

2. sezonda inaşallah yok Batman da gelsin, Joker de gelsin, Riddler da o da gelsin bu da gelsin diyip Marvel dizileri filmleri gibi süper kahrmana sirkine çevirmezler.

Böyle az karakter ama deraylı karakter şeklinde devam ederler.

• The Penguin'in ilk sezonu, 2025'in şubat ayında 4K UHD ve Blu-ray olarak yayımlanacak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.