Şimdi Ara

The Penguin (2024) | HBO Max (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
135
Cevap
2
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk bölümü izledim çıktığı gibi, fena değil izlenir.

• Güzel başladı özellikle farrell rolü iyi kavramış. Düşünmeden edemedim farrell yerine fatih terimde bu rolü iyi oynarmış  

• Am@deus kullanıcısına yanıt

Bundan sonra kafamda Fatih Terim canlanacak izlerken. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün ilk bölümü izledim.

karakteri zaten ilk The Batman filminde görmüştük. WB ve HBO, The Batman'de kurdukları evreni ve karakterleri genişletmek istiyor belli ki.

fakat başrol oyuncusu dışında geri kalan her şey çok sırıtıyor. tek başına bu adam ne kadar sırtlayabilir diziyi şuan için kestirmek zor.

ayrıca The Batman filminde yaratılan Gotham tasviri çok gözüme batmamıştı. Fakat atmosferi, karanlığı, karakterleri olsun dizide ki Gotham tasvirini pek beğenmedim. O karanlık Gotham havasını alamadım. sadece yağmuru basınca karanlık Gotham havası verilmiyor.

şuan ki puanları benim için abartı. ortalamanın bir tık üstü olarak başladığını düşünüyorum.

• İlk bölüm beklediğimden daha iyi çıktı. Dizinin finali de direkt olarak Batman Part 2'ye bağlanacakmış sanırım. Yeni bölümü merakla bekliyorum.

• İlk bölüm fena değildi HBO yapınca iyi oluyor.

Bakalım diğer bölümler nasıl olacak.

• 2.bölüm gelmiş

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    hocam Penguin karakteri, Batman 'in ilk yazıldığı 1948 'den beridir var ve filmlerde ara ara çıkıyor. sonradan filmlere eklenen bir karakter değil yani.

ayrıca, başgrol dışında Sofia Falcone karakterini oynayan Cristin Milioti de iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin bilgiler için teşekkürler.

orada kastetmek istediğim, Colin Farrell'ın oynadığı Penguin'i ilk kez The Batman (2022) ile gördük. :)

• makyaj ödülü de bunlara gider.

• beğendim ama 8,5+ efsanelik bi durum yok

• İkinci bölüm biraz filer bölümdü sanki işleri ucuza bağlayıp bütçe tasarrufu yapmışlar ileri bölümlerde ciddi işler görebiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.bölüm de güzeldi. Konu zaten geniş...Umarım uzun soluklu olur

• s01e02
    filler bölüm diyen arkadaşlar, böyle filler 'a can kurban, 2 sezonluk ve 1 milyar dolar değerindeki Lotr 'da böyle gerilimi olan bölüm yok. hatta bunun yarısı bile yok.

• 2.bölümde gayet iyiydi dizi güzel ilerliyor günümüz dizilerinin kalitesizliğinden dolayı ilaç gibi geldi ..

• Gerçekten çok iyi dizi yalnız, 3. bölüm de üzmedi.

• Milioti hiç sevmiyorum ama role dengesiz hareketleriyle iyi oturmuş. 2 bölümde diziyi bıraktım sezon bitsin tamamını bir seferde izleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 9 Ekim 2024; 14:54:5 >
  • Dizi resmen akıyor...Nazar değmesin

• s01e03

veledin hikaye biraz daha vurucu olabilirdi.
    2 güne İtalya 'ya gideceksin dedi, hala gitmedi, o kısmi patrona nasıl anlatcaklar ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.