< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 30 Ocak 2019; 15:56:56 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 30 Ocak 2019; 15:56:56 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Punisher her derde deva. Kötüleri öldürmekle sorunu olmayan, "Her hayat değerlidir" tatavası yapmayan gerçek bir kahraman. Punisher > Tüm süper kahraman dizi ve filmleri. Daredevil falan halt yemiş.
|
|
Nasıl bi değişiksiniz siz arkadaşlar netflix bütün bölümleri topluca yayınlıyor diye yakınıyorsunuz. Çok istiyorsanız haftada 1 bölüm izleyin sizde rahatlayın bizde. Saçma sapan konuşmayın.
|
Hiç beğenmedim,daradevildeki punisher karakteri esas punishera yakındı,fazla konuşmaz,iş bitirici,öyle sürekli dayak yiyip vurulan,ezilen,duygusal romantik aile babası değildi,burdaysa aynen öyle malesef.
Punisher fazla konuşmaz,psikopattır espri yapmaz,gülmez,may halanın dediği gibi sanki gülümsemeye çalışırken canı yanar.Super hero,kötü pek çok mücadalesi olan biri ama burda kıçı kırık adamlara ezdirmişler tıpkı diğer defenders karakterlerini ezdirdikleri gibi. Ayrıca nasıl bir marvel dizisi bu ki esmer hemşire yok olmamış |
Aşırı sıkılan tek ben miyim?
10 bölüm insanların dramını, pişmanlıklarını geçmiş muhabbetlerini izlemekten içim çıktı. En fazla 4 bölümlük hikaye sündüre sündüre 13 bölüm yapmışlar. Jon Bernthal olmasa hiç çekilmezdi. |
dizi gayet güzeldi
|
Diziyi bitirdim mantık hatası aramıyorum zevkle izledim ancak
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|