Şimdi Ara

THE SECRET WORLD MMORPG [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Öncelikle oyun hakkında uzun uzun yazılı bilgi vermektense yaklaşık 23 dakikalık bir inceleme ve detaylı anlatım videosu çektim. Oyun hakkındaki temel bilgileri bu videodan alabilirsiniz. Bunu da belirtmek istiyorum ki oyun için daha önce açılan konular güncelliğini yitirdiği ve o zamandan beri oyuna çok şey eklendiği için bu konuyu açmış bulunuyorum. Oyun hakkında yanlış bilinen bir gerçek ise oyunun aylık ücrete tabii olduğudur. Oyuna bir kere ücret ödeyerek sınırsız oynayabilirsiniz. Bu sistem yaklaşık 2 sene önceydi.

Yazılı kısa bir inceleme.

The Secret World, “Level yok, Class yok!” sloganıyla sesini duyuran özgür bir MMO oyunudur. The Secret World’te bambaşka bir oyun tecrübesi edinebilirsiniz çünkü bu oyunda tek önemli olan yeteneğinizdir.

Özgürce Oynayın!: İstediğiniz gibi oynamanıza olanak tanıyan The Secret World Online olarak diğer oyuncularla etkileşim içinde olmanızı sağlar.

PVP ve PVE: The Secret World dünyası tehlikeli yaratıklar ve haydutlarla doludur. The Secret World’te dilerseniz oyuncuları gruplayarak kendi ekibinizi oluşturabilir ve güçlü Boss’lara kafa tutabilirsiniz. Level ya da karakter sınıfı olmadığından her oyuncu yeteneklerini konuşturmakta özgürdür. Hiç kimse diğer oyunculara healling yapma ya da sürekli diğer kullanıcılara can vermek zorunda değildir. Aynı zamanda ileri düzey yaratıklara karşı meydan okumak için beklemek zorunda da değilsinizdir.

Sıradışı MMO Deneyimi: Sıradan MMO oyunlarının aksine The Secret World’te oyun film gibi ilerler ve tamamen oyuncunun isteği doğrultusunda yönelir. Dramatik oyun hikayesi ile etkileyici bir deneyim sunar.

Gerçek Dünyadan Kesitler: The Secret World’te gerçek dünyadan kesitler görebilirsiniz. İngiltere’nin bir çok şehri günümüz Mısır’ının büyük bir kısmı, New York ve bir çok şehir geniş kapsamlı şekilde dizayn edilmiştir. Oyuncular The Secret World dünyasında gerçek dünyada dolaşır gibi gezinmekte özgürdür ama The Secret World dünyasında şehirlerde gezinirken bir çok mitolojik, efsanevi canlıya ve devasa bosslara rastlayacağınızı unutmayın.

Gizemli Topluluklara Katılın: The Secret World oyununda gizemli topluluklar bulunur. Oyuncular bu gizemli topluluklara katılarak yardımlaşma ve dayanışma içinde olabilirler. Topluluklar kendi içlerinde dayanışma halinde oldukları gibi diğer topluluklarla karşı karşıya gelebilirler. The Secret World’te oyun tecrübenizi bir üst seviyeye taşımak için mutlaka bir topluluğa üye olmanızı öneririz.

The Secret World’teki üç gizemli büyük topluluk: The İlluminati, The Dragon ve The Templars

Özel Bölgeler ve Büyü: The Secret World’te bazı özel bölgeler vardır. Bu alanlarda büyük savaşlar yapılır ve bu savaşlardan yeni güçler, silahlar ve giysiler elde edilebilir. The Secret World’te bazı karakterlerin özel güç ve büyü yetenekleri varken bazı karakterlerin ise güçlü silahları ve ekipmanları bulunur. Class sistemi bulunmuyor ancak kendi karakterinizi dizeyn edebilmenizi sağlayan bir çok özelleştirilebilir büyü ve silah bulunuyor

Satın alınabilecek yerler:

http://store.steampowered.com/agecheck/app/215280/?l=turkish
    http://www.dr.com.tr/oyun-konsol/the-secret-world-pc//oyunlar/rpg-role-playing-games-/urunno=0000000406147
    http://www.fast2play.com/category/128/the-secret-world-digital-download/

youtube.com/watch?v=u4iWdJylKu8

The Secret World için açılan destek platformu:https://www.facebook.com/groups/792961477397866/829830137044333

Örnek olarak gruptan bir arkadaşımla yaptığımız dungeondaki bossla karşılaşmadan önceki bir ss. Grafikler orta ayarlarda çekildi.

• Bu oyun hakikaten çok kaliteli bir kurguya sahipti fakat içerik açısından zayıf bir oyundu.End-Game pek tatmin edici değil fakat değişik bir oyun arayışı için güzeldir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PanGold

http://forum.donanimhaber.com/m_35725894/mpage_4/f_/key_secret%252Bworld//tm.htm#93692549

Evet konu var biliyorum. Oradan fazla verim alınamadığı için yeni konu açtım. Nasıl craft yapılır, başlangıçta ne yapılmalı, haritalar, yan görevler gibi bilgileri ve daha onlarca bilgiyi yazacağım. Ne yapacağım sürekli arkadaşa yazıp konuyu editle mi diyeceğim?
  • Öncelikle her türlü süpernaturel olay, bilim kurgu ve korku romanı severe tavsiye ederim oyunu şiddettle.
    Karakter ve dünyanı dizaynı olarak çok öte bir oyun. Görevlerde aynı şekilde büyük bir kısmı içerik olarak çok dolu ve eğlenceli. Hikayelerin üzernide uğraşılmış ve en ufak, basit görev de bile güzel hikayeler çıkıyor ortaya. Canavar dizaynı olarak önüne geçebilen bir oyun yok hala benim gözümde. İlk şeytanınızı görünce vay be diyeceğinizi tahmin ediyorum.
    Tek sıkıcı tarafı combat kısmı, belli yerlerde çok fazla mob oluyor ve tek kişi ilerlemek için belli buidlere sığınmak gerekiyor. Ama gene tek kişi için sıkıcı bir hal alıyor oyun çabucak. En iyisi mutlaka 3-4 kişilik bir grup ile oynamak bunu. Keşke MMORPG yerine tek kişilik bir oyun veya co-op oynanacak bir oyun şeklinde yapsalardı.
  • selamun aleyküm arkadaşlar, bu forumda birden fazla ingilizcesi çok iyi olan oyuncu gurubu insan var. Bende The elderscrolls skyrim oyunun dlc 'si dragonborn dlc sini türkçeye çevirmeye karar verdim. Bana katılmak ve destek ve fikir vermek isteyen olursa
    lütfen bu sayfayı ziyaret etsin.
    http://forum.donanimhaber.com/m_96360473/f_//tm.htm#96470077
  • Yeni arkadaşlar aramıza katılmaya başladı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rise Online World - ANA KONU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılımlar artıyor fakat hala istediğimiz aktif oyuncu sayısını yakalayamadık.
  • Pay Once Play Forever oyunu değilmiydi bu? Oyunu satın aldım bu şekilde diye.. şimdi her ay 15€ ödemem gerektiğini söylüyor! Nasl oluyor bu?
  • Dövüş sistemini görünce vazgeçtim almaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramspower

Pay Once Play Forever oyunu değilmiydi bu? Oyunu satın aldım bu şekilde diye.. şimdi her ay 15€ ödemem gerektiğini söylüyor! Nasl oluyor bu?

İlk başta size 30 günlük ücretli abonelik hediyesi veriliyor. Ödeme istediği yer yeni gelen paketleri 1 hafta önceden oynama imkanı sağlıyor o kadar. Eğer isterseniz bunu devam ettirebiliyorsunuz. Ama bir kere ödedikten sonra kesinlikle ödeme yapmayacaksanız. O süre önemli değil.
  • Yeni arkadaşlar arımza katılmaya başladı.
  • hala oynayan kaldımı ya bunu patlamıştı en son
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

hala oynayan kaldımı ya bunu patlamıştı en son

Ne gibi bir patlama?

En son dünyanın en iyi MMO'ları arasında yarışıyordu:

http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/feature/9212/General-The-Great-MMO-FaceOff-of-2014-Quarterfinals.html > Çeyrek Final

http://www.mmorpg.com/showFeature.cfm/loadFeature/9253/The-Great-MMO-FaceOff-of-2014-THE-FINALS.html > Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlogKaan -- 19 Mart 2015; 0:32:53 >

• quote:

Oyun nedense bende de böyle bir izlenim uyandırmıştı açıp baktım sitelere zirveye oynuyor en popüler oyunlarla kapışıyor.B2P bir oyun merak edenlerin alıp denemesini tavsiye ederim bir kere para veriyorsunuz aylık ücret yok GW2 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

quote:

Oyun nedense bende de böyle bir izlenim uyandırmıştı açıp baktım sitelere zirveye oynuyor en popüler oyunlarla kapışıyor.B2P bir oyun merak edenlerin alıp denemesini tavsiye ederim bir kere para veriyorsunuz aylık ücret yok GW2 gibi.

Oynadınız mı ?
  • Cadılar bayramı eventi şuan aktif.
  • Oyunun sunucuları amerikada olduğu için çok ping var ping olayı düzeltilse oynardım açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyuna para verdiğim için kendımı enayi gibi hissediyorum.oyunda güzel olan iki şey var atmosfer ve konu.

-çizimler kötü
    -oynanış berbat
    -skil animasyonları berbat.akıcılık SIFIR
    -oyuncu az

bu oyun birde aylık ucretlıymiş zamanında şaka gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.