Şimdi Ara

THE SECRET WORLD MMORPG [ANA KONU] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: LİUX

bu oyuna para verdiğim için kendımı enayi gibi hissediyorum.oyunda güzel olan iki şey var atmosfer ve konu.

-çizimler kötü
    -oynanış berbat
    -skil animasyonları berbat.akıcılık SIFIR
    -oyuncu az

bu oyun birde aylık ucretlıymiş zamanında şaka gibi.

Ne yaptınız hocam, slayer çıktınız.

- Hangi ayarlarda oynadınız hocam oyunu? Sonuçta bir online oyun. Online oyunların amacı neredeyse her kesime oynama imkanı sunmaya çalışmaktır. Zannetmiyorum ki Ultra ayarlarda oynadınız oyunu. Yoksa güneşten yansayan toz parçaçıklarını bile görebilmeniz mümkün.
    - Oynanış kişiden kişiye değişir, bu beğeni tamamen önceki deneyimlere bağlı tabii.
    - Skill animasyonlarına katılıyorum, çeşitler eklenebilir.
    - Oyuncu az değil. Bütün serverlar arası geçiş yapılabiliyor direk oyun içi buluşma seçeneği kullanıldığında. Ara ara durağanlaştığı oluyor elbette. Zaten çoğu insan kendi grubuyla oynuyor. Tek başına oyunu oynamak maalesef zor.

Zamanında ESO'da ücretliydi. Bir oyunun ücretsize dönmesi kötü olduğunu göstermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Orijinalden alıntı: LİUX

bu oyuna para verdiğim için kendımı enayi gibi hissediyorum.oyunda güzel olan iki şey var atmosfer ve konu.

-çizimler kötü
    -oynanış berbat
    -skil animasyonları berbat.akıcılık SIFIR
    -oyuncu az

bu oyun birde aylık ucretlıymiş zamanında şaka gibi.

Ne yaptınız hocam, slayer çıktınız.

- Hangi ayarlarda oynadınız hocam oyunu? Sonuçta bir online oyun. Online oyunların amacı neredeyse her kesime oynama imkanı sunmaya çalışmaktır. Zannetmiyorum ki Ultra ayarlarda oynadınız oyunu. Yoksa güneşten yansayan toz parçaçıklarını bile görebilmeniz mümkün.
    - Oynanış kişiden kişiye değişir, bu beğeni tamamen önceki deneyimlere bağlı tabii.
    - Skill animasyonlarına katılıyorum, çeşitler eklenebilir.
    - Oyuncu az değil. Bütün serverlar arası geçiş yapılabiliyor direk oyun içi buluşma seçeneği kullanıldığında. Ara ara durağanlaştığı oluyor elbette. Zaten çoğu insan kendi grubuyla oynuyor. Tek başına oyunu oynamak maalesef zor.

Zamanında ESO'da ücretliydi. Bir oyunun ücretsize dönmesi kötü olduğunu göstermez.

çizimler kötü derken oyun grafiği değil karakter ile ilgili çizimler benı rahatsız etti :D sinirden eksik yazmışım yukarıdaki mesajımı.oyunun konusu ve atmosferi çok hoş ama oynanışı kötü malesef.grafikler ve seslendirmeler hoşuma gitti tek rahatsız olduğum nokta skil animasyonlarının yetersizliği ve yavaşlığı.tabiki bundan rahatsız olmayan birçok oyuncu vardır sonuçta herkesin oyundan beklentisi farklı.oyunu bitirmeyi planlıyorum belki oynadıkça güzelleşir bende mesajımı güncellerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LİUX -- 8 Kasım 2015; 10:55:01 >

• Bu oyunu oynamayı çok istedim. Ama bir video izlerken fark ettim ki oyunda vuruş ve hasar alma hissi yok. Yani normalde hasar aldığında hissedersin görürsün ama bu oyunda arada mesafe varken biel hasar alıyorsun ve karakterde o hissiyat oluşmuyor.

Sırf bu yüzden vazgeçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu oyunu oynamayı çok istedim. Ama bir video izlerken fark ettim ki oyunda vuruş ve hasar alma hissi yok. Yani normalde hasar aldığında hissedersin görürsün ama bu oyunda arada mesafe varken biel hasar alıyorsun ve karakterde o hissiyat oluşmuyor.

Kılıç ve çekic ile oynuyorum, vurduğumda baya hissettiriyor bence; ha siz bir mmo dan God Of War gibi vuruş hissiyatı bekliyorsanız, koreden çıkan fabrikasyon MMO lar tam size göre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakimichi-kun

quote:

Bu oyunu oynamayı çok istedim. Ama bir video izlerken fark ettim ki oyunda vuruş ve hasar alma hissi yok. Yani normalde hasar aldığında hissedersin görürsün ama bu oyunda arada mesafe varken biel hasar alıyorsun ve karakterde o hissiyat oluşmuyor.

Kılıç ve çekic ile oynuyorum, vurduğumda baya hissettiriyor bence; ha siz bir mmo dan God Of War gibi vuruş hissiyatı bekliyorsanız, koreden çıkan fabrikasyon MMO lar tam size göre

Neden tribe girdin pek anlamadım ama benim bahsettiğim konuyu hiç anlamadığın ortada.

https://www.youtube.com/watch?v=fTLqBWRrHmU

Şu videoda mesela 08:10 - 08:20 arasında karakter bir normal mob kesiyor. Arada bir iki hasar aldı ama karakterde hiç bir kıpırdama yok. Ne bir tökezleme ne bir hasar aldığına dair hissiyat hiç bir şey yok. Sadece kafasında hasar aldığına dair rakam çıktı o kadar.

Bahsettiğim şey bu. Bende tutup mob vurduğunda karakter skyrimde devlerin vuruşu gibi karakteri 300 mt fırlatsın demedim zaten.

• quote:

quote:

quote:

Neden tribe girdin pek anlamadım ama benim bahsettiğim konuyu hiç anlamadığın ortada.

Şu videoda mesela 08:10 - 08:20 arasında karakter bir normal mob kesiyor. Arada bir iki hasar aldı ama karakterde hiç bir kıpırdama yok. Ne bir tökezleme ne bir hasar aldığına dair hissiyat hiç bir şey yok. Sadece kafasında hasar aldığına dair rakam çıktı o kadar.

Bahsettiğim şey bu. Bende tutup mob vurduğunda karakter skyrimde devlerin vuruşu gibi karakteri 300 mt fırlatsın demedim zaten.

Trip falan yaptığım yok, oyunu aktif oynayan biri olarak karakterim darbe yedimi yamuluyor, ses çıkıyor veyahut tank gibi bir yaratık vurduğunda düşüp stun yiyebiliyor, vuruş hissiyatı ise hiç fena değil oyunda. Bunları bildiğim için, internetten izlenilen 3-5 video oyunun gömülmemesi gerektiğine inanıyorum.

Not: İzlediğiniz video oyun çıkmadan önceki alpha veyahut ilk closed betadan biliyorsunuz değil mi? 5 senedir güncelleniyor bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 12 Kasım 2015; 23:24:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Trip falan yaptığım yok, oyunu aktif oynayan biri olarak karakterim darbe yedimi yamuluyor, ses çıkıyor veyahut tank gibi bir yaratık vurduğunda düşüp stun yiyebiliyor, vuruş hissiyatı ise hiç fena değil oyunda. Bunları bildiğim için, internetten izlenilen 3-5 video oyunun gömülmemesi gerektiğine inanıyorum.

Not: İzlediğiniz video oyun çıkmadan önceki alpha veyahut ilk closed betadan biliyorsunuz değil mi? 5 senedir güncelleniyor bu oyun.

Güncel halinden gameplay videosu biliyorsan at bir tane bakalım. Durum iyi diyorsan alacağım çünkü oynayacak oyun bulamıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Güncel halinden gameplay videosu biliyorsan at bir tane bakalım. Durum iyi diyorsan alacağım çünkü oynayacak oyun bulamıyorum.

Hocam vuruş hissine vs takıldıysanız hiç bulaşmayın bence, şuan indirimde filan da değil; şöyle süper böyle süper demiyorum dikkat ettiyseniz. Zira oyun süper değil, yine de benim bir mmodan istediğim neredeyse her şeyi karşılıyor ( birde kostümlerdi, issue lardı, aylık sub vs di bi 200 lira gömdüm heralde, bırakmaya kıyamıyorum)

• Oyun şuan indirimde.
  • quote:

Oyun şuan indirimde.

Hayır 49 TL hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

quote:

Oyun şuan indirimde.

Hayır 49 TL hala

Yok yok indirim var. 162$ paket 20$

https://www.bundlestars.com/en/game/the-secret-world-ultimate-edition

The Secret World: Ultimate Edition contains:

The full Secret World massively multiplayer online game with 30 days Membership included.
    Issue #5: The Vanishing of Tyler Freeborn – A deep and dark mystery investigation on Solomon Island.
    Issue #6: The Last Train to Cairo – An epic Indiana Jones-style adventure (including time travel!) in Egypt.
    Issue #7: A Dream to Kill – A spy thriller full of intrigue and action in the snowy mountains of Transylvania.
    Issue #8: The Venetian Agenda – Take on virtual training scenarios in Venice.
    Issue #9: The Black Signal – Discover the all new adventure zone and continue the main story.
    Issue #10: Nightmares in the Dream Palace – Learn who set off the rising tide of darkness.
    Issue #11: Reaping the Whirlwind – Reap the consequences of your choices in the main story!
    Sidestories: Further Analysis – Four Investigation Missions with Deep Mystery Box and The Inspector's Gadget rewards.
    Sidestories: Love & Loathing – Five Missions with Deep Mystery Box and Cracked Noh mask rewards.
    Sidestories: The Last Pagan – Six Missions with Deep Mystery Box and Lorenzian Fabricator rewards.
    Beginner Weapons – A full set of nine powerful and cool looking starter weapons.
    AP Injection (25 cc) – Gain 25 Ability Points instantly for a flying start.
    Ability Point Boost – For three days you earn double Ability Points as you play the game.
    Issue #1 - #4 – These content updates were released for free in 2012 and are fully available for you to explore.
    The Zenith Core – An exclusive and epic outfit for all your characters.

• Oynayan varmı ya beraber oynayabilcegimiz yeni aldım sayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay1074 kullanıcısına yanıt
    Oyunda Türk guildi falan varsa bende alıp başlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

Oynayan varmı ya beraber oynayabilcegimiz yeni aldım sayılır

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyunda Türk guildi falan varsa bende alıp başlayabilirim.

Merhabalar,

Grubumuza katılabilirsiniz. Oynayan arkadaşlarla oradan iletişim kurabilirsiniz.

https://www.facebook.com/groups/792961477397866

• BlogKaan kullanıcısına yanıt
    gruba başvurmustum daha öncede grup kapalı oldugu için birşey yapamadım kimse almadı kaldı öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay1074

gruba başvurmustum daha öncede grup kapalı oldugu için birşey yapamadım kimse almadı kaldı öyle

Hangi nickle başvurdunuz hocam, bakayım tekrar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.