Şimdi Ara

The Seventh Son(2014)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tür : Aile , Fantastik , Macera
    Süre: 98 Dak.
    Yönetmen : Sergey Bodrov
    Senaryo : Joseph Delaney , Matt Greenberg
    Yapımcı : Lionel Wigram , Jon Jashni

2 Ayrı siteden özet

1-18. yüzyılda geçen hikayede, genç Thomas yerel halkın içerisinde olan Spook isimli öğretmeninden eğitim alarak, kötü ruhlara karşı savaşmayı öğrenmesi gerekmektedir. İlk büyük sınavını ise Spook kasabadan uzaktayken güçlü Anne Malki’nin hapsolduğu yerden kaçmasıyla verir.

2-Genç Thomas üzerine odaklanan hikayesiyle 18. yüzyılda geçen bir macera filmi. Yerel bir hayalet tarafından bir eğitimden geçen Thomas kötü ruhlarla savaşmayı öğrenmektedir. Thomas'ın başa çıkması gereken ilk gerçek zorluk ise eğitmeni olan hayalet uzaktayken, güçlü Anne Malkin'in hapsolduğu yerden kaçmasıyla başlar.

Oyuncunlar

Sergey Bodrov tarafından yönetilen filmin başrollerini Ben Barnes, Julianne Moore ve Jeff Bridges paylaşıyor. Diğer oyuncular Djimon Hounsou , Alicia Vikander , Antje Traue , Olivia Williams , Kit Harington .

Kendi Yorumum

Filmin Senaryosunun da yazarı olan Joseph Delaney kitabı olan 'Warstone Günlükleri' serisinin sinemaya yansıtılmış olan bu filmin güzel olacağını düşünüyorum . Çünkü serinin 5 kitabını okudum ve çok zevk aldım . Ne olucak bakalım bekleyip görücez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saecula -- 4 Temmuz 2013; 14:43:58 >

• Bu tür filmler genel olarak kötü olsa da fazla beklentiye girmeden izlenebilecek güzel bir film olacağını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film ' Warstone günlükleri ' serisinin bir filmi olucak ve seri mükemmeldi . Filminde öyle olacağını düşünüyorum .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.