Bildirim
The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
@yamitarukannochi
Bilgisayara tıkla orda Writting diye bir yer olcak oraya tıkla,daha sonra yazacağın romanın türü filan yazıyor ordan seçip ismini yazıcaksın kendisi yazmaya başlıyor. -
Kendi işimizi falan kurabiliyor muyuz? Sims 2 de OFB eklentisi ile gelmişti bu. Bunda ekpaketsiz var mı? Ev hayvanları falan? Gerçi 14 saat 35 dakika sonra kendim göreceğim. -
Oyun indi sonunda.İlk izlenimlerim gayet güzel oynanış biçimi menüler vs olmuş.Fakat oyunu oynamaya keşfetmeye üşeniyorum iyi mi Politika kariyeri için hangi yetenekler lazım. -
teşekkürler.ben bişi daha merak ettim yemek yaparken 2 lvl atladım yemek skill inde daha sonra bana bi teklif gibi bişi geldi ama ben onu anlamadım nedir acaba o ????*
quote:
Orjinalden alıntı: BaYDoGaN
@yamitarukannochi
Bilgisayara tıkla orda Writting diye bir yer olcak oraya tıkla,daha sonra yazacağın romanın türü filan yazıyor ordan seçip ismini yazıcaksın kendisi yazmaya başlıyor.
-
Oyun güzel anlaşılan almak lazım.. -
Ya oyun güzelde günler çok kısa bea..Hatunla tatilde takılayım dedim evde iki muhabbet açtık bir baktım akşam olmuş...Yetiştiremiyorum işleri..Hayatım orayı burayı süpürmekle geçiyor -
yaa arkadaşlar evlilik olayı nasıl oluyor ... cocuk yaptım ama bi türlü kendi evime getiremedim -
Oyunda Market hastane gibi yerlere ortak olabiliyosunuz ve haftalık para geliyor.Mesala 15.000 coinse bir yere ortak oldum haftada 2.500 para geliyor. dilerseniz hisse senedini satıp parayada çevirebilirsiniz. 15 bine aldığınızı satarsanız12 bin veriyo.Sık sık alıp satmak mantıoklı değil yani.Değerleride artmıyor sadece haftalık kar payı alıyosnuz. -
quote:
Orjinalden alıntı: kinay2004
Ya oyun güzelde günler çok kısa bea..Hatunla tatilde takılayım dedim evde iki muhabbet açtık bir baktım akşam olmuş...Yetiştiremiyorum işleri..Hayatım orayı burayı süpürmekle geçiyor
bence de oyunun en büyük eksikliği bu. zaman çok hızlı geçiyor. ben o yüzden karar verdim tek takılıyorum yoksa baş edilecek gibi değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beretto -- 21 Mayıs 2009; 13:49:58 > -
arkadaşlar oyunda bir save problemi yaşadım oyunu yaklaşık 4 saat aralıksız oynadım save etmek istedim böle bir hata çıktı ''eror code 13'' diye bir sorun oldu 1,2-3 kere denedim daha sonra beni oyundan attı gerigirdiğimde yaptığım herşey yok olmuştu.ev yapmıştım adam yapmıştım adamada okadar uğraştım professionel futbolcu yaptım ama herşeyt maffoldu bilgisayarında bu problemi yaşayan arkadaşlar varmı yada bu problemin bir çözümü varmı????????? -
Arkadaşlar oyun bomba yav bağımlılık yapıyo kaç yaşındayız ama çocuk gibi oynuyoruz arkadaşlarla Benim sorum eve hırsız girdi az önce hemde gündüz vakit insanda biraz adap olur Neyse bizimkiler eve geldi herkes hırsız girdi diye yasa boğuldu.Bu üzüntüyü nasıl geçirebilirim polise gidiyorum ihpar gibi seçenek çıkmıyor hırsız girince ne yapmak lazım bi yardım edin
Buda benim peder
-
Oyunun görüntüleri Sims 2 kaplamasını aydınlatıyor sanki. Ama neyse. Şimdi yüklüyorum. Birazdan kendi gözlerimle görürüm grafiği, kaplamayı falan. -
ya arkadaşlar arabayı W.A.S.D ile mi sürüyoruz yoksa mousla tıklayıp mı götürüyoruz oyunda. yarın akşama bitecek indirme -
Dalıyorum birazdan... -
quote:
Orjinalden alıntı: x264
Arkadaşlar oyun bomba yav bağımlılık yapıyo kaç yaşındayız ama çocuk gibi oynuyoruz arkadaşlarla Benim sorum eve hırsız girdi az önce hemde gündüz vakit insanda biraz adap olur Neyse bizimkiler eve geldi herkes hırsız girdi diye yasa boğuldu.Bu üzüntüyü nasıl geçirebilirim polise gidiyorum ihpar gibi seçenek çıkmıyor hırsız girince ne yapmak lazım bi yardım edin
Eve alarm taktırırsan (kapı girişine) hırsız girdiğinde alarm çalıyor ve otomatik polis geliyor.
Birde şöyle bir bilgi buldum oyun içinde de görmüştüm ne anlama geldiğini bulamamıştım ;
" Ayrıca kasabada bazı özel bitkiler yetişiyor. Mesela ölüm çiçeği (Death Flower) ve hayat meyvesi (Life Fruit).
Ölüm çiçeği olan bir sim, öldüğünde bunu azraile verip ölmekten kurtulabiliyor.
Hayat meyvesini yiyen simin hayatı uzuyor, eğer bununla güzel bir yemek yaparsa hayaletleri canlandırabiliyor!! "
http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Sims_3
Yemek tariflerinde en pahalı yemek tarifi ambrossa diye birşey var onun için bir tane deathfish ve deathflower lazım diyor. Death fisihi yakalayamadım bir türlü sabahtan akşama kadar balık tutuyorum bin tane çeşit balık yakaladım deathfisihi yakalayamadım :( Hayır nasıl yakalanacağını öğrenmek için kitap okudum kullanacağım yemide biliyorum (angelfish) ona rağmen olmuyor?
Birde bu bahsi geçen life fruit nerdedir aceba?
-
Ben şimdi indirdimde oyunu bişi sorcam bu simlerin yaşlanmaması için ne yapmam lazım :) -
İlk başta biraz zorlandım ama sonra alıştım. Güzel olmuş hoşuma gitti. Ama maxmotives gibi bir hilenin olmaması veya olmaması değilde daha oyun yasal yollardan çıkıp hileler sitelere satılmadığı için zorlandım açıkcası. Sims 2 de hem maxmotives yazardım. -
bende sonunda indirdim ve oynama şansı buldum. oyun gayet güzel olmuş bence. direk ev dekorasyon işine ve işine koyuldum şimdilik oyun güzel gözüküyor. bide hoşuma giden özelliklerden biri eşyaları artık çapraz koyabiliyor olmamız.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X