Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lost_Benjamin

Ben şimdi indirdimde oyunu bişi sorcam bu simlerin yaşlanmaması için ne yapmam lazım :)

Up

+ bide Difficult yazıyor altta o neyin zorluk seviyesi ve arttılabiliyor mu? en az da duruyor çünkü. yoksa yeni başladığım içinmi öle
  • Bahçede meyve sebze yetiştirmek için ne yapmak lazım?birde önceki sayfada bi arkadaş ihalelere girmekten falan bahsetmiş o nasıl oluyor? bu arada level 8 yazar oldum
  • "...Oyun satışa sunulduktan bir hafta sonra ise Kasaba Yaratma programı çıkacak ve oyuncu istediği gibi kasaba oluşturabilecek..."

Kaynak :http://tr.wikipedia.org/wiki/The_Sims_3

Bu işte gerçekten güzel olacak bakalım.
  • Yahu karakter için o kadar kitap şeysi bilmemne seçtim... Gitti hayat amacını medikal kariyer olarak belirledi... Ulan ne saçma iş.

Medikal kariyer için sap gibi 8 saat falan çalıştıracaz artık...

Bu arada benim ev bildiğin öğrenci evi Yatak, gitar, televizyon, koltuk. Başka bir şey yok..
  • sorusu olan rkadaşlara sölüyorum ;

1.death fish marketten alınıyo sanırsam siyah renkte bi balıktı(ben aldım).

2.simlerde hemen vakitin geçmesini istemiyorsanız optionstan 12 saat dilimini kaldırın gerçek sims saatine dönüyor ve oyunda zaman uzuyor.

3.eğer simlerinizin yaşlanmasını istemiyorsanız options dan agig i off diyorsunuz ve adam yaşlanmıyor.

4.normalde bu sims oyunun da yaşlı olmak baba halimizle 50-80 gün arası değişiyo eğer simler geç yaşlansın istiyorsanız optionsda seçenekler var gün seçenekleri onu nekadar arttırırsanız okadar yavaş yaşlanırlar.

yardımcı olabildiysem sevinirim..

bu arada bu ilginç meyve sebze bitki kitap vs... bunları nerden buluyoruz bulan arkadaşlar varsa sölerse çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamitarukannochi -- 21 Mayıs 2009; 22:49:34 >

• Peki bu ayarların tutması için illa oyuna baştan mı başlamak lazım?(çoğu oyun öyle)
  • Topici biraz okuduktan sonra oyunu indirene kadar topice bakmamaya karar verdim. Yeni özellikleri kendin keşfetmeyince pek bi anlamı kalmıyor.
  • quote:

quote:

Ben şimdi indirdimde oyunu bişi sorcam bu simlerin yaşlanmaması için ne yapmam lazım :)

Up

+ bide Difficult yazıyor altta o neyin zorluk seviyesi ve arttılabiliyor mu? en az da duruyor çünkü. yoksa yeni başladığım içinmi öle

options kısmında enable aging yazısındaki tiki kaldırırsan yaşlanma duruyor komple bebekler ve çocuklarda büyümüyor doğal olarak. Ama oyun içinde istediğin zaman açıp kapatabiliyorsun bunu. Difficult yani zorluk seiyesi dediği şey ailenin kalabalıklığı ile orantılı ne kadar kalabalık olursa aile çoluk çocuk olursa falan bakımı zorlaştığı için zorluk seviyeside yükseliyor.

Birde beni sorularıma cevap veren birileri olsa keşke çokmu profesyonel soru soruyorum nedir :)

• quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

sorusu olan rkadaşlara sölüyorum ;

1.death fish marketten alınıyo sanırsam siyah renkte bi balıktı(ben aldım).

2.simlerde hemen vakitin geçmesini istemiyorsanız optionstan 12 saat dilimini kaldırın gerçek sims saatine dönüyor ve oyunda zaman uzuyor.

3.eğer simlerinizin yaşlanmasını istemiyorsanız options dan agig i off diyorsunuz ve adam yaşlanmıyor.

4.normalde bu sims oyunun da yaşlı olmak baba halimizle 50-80 gün arası değişiyo eğer simler geç yaşlansın istiyorsanız optionsda seçenekler var gün seçenekleri onu nekadar arttırırsanız okadar yavaş yaşlanırlar.

yardımcı olabildiysem sevinirim..

bu arada bu ilginç meyve sebze bitki kitap vs... bunları nerden buluyoruz bulan arkadaşlar varsa sölerse çok iyi olur.

1 ve 2 söylediklerin yanlış. death fish marketten filan alınmıyor onu yakalaman lazım ve baya zor. 12 saat dilimi amerikan sistemi ile avrupa sistemi arasındaki fark zamanın hızlanması ile alakası yok (am pm muhabbetinden normal 24 saat dilimine geçiyorsun orda sadece)

3 ve 4 doğru.

• quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Peki bu ayarların tutması için illa oyuna baştan mı başlamak lazım?(çoğu oyun öyle)

yok ben değiştirdim oldu. oyunu baştan başlatmaya gerek yok.

ayrıca yamitarukannochi ve Hunter_one tşk cevaplar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_Benjamin -- 22 Mayıs 2009; 0:09:00 >
  • Yaş olayı değişmiyor. Baştan başlamanız gerekmeli. Herif(young adult) yaşlanacak, daha kara veremedim medikal mi müzik mi
  • Ya benim elman 92 yaşında oldu haka ölmedi nasıl ölecek bu adam ya çivi çaktı dünyaya anasını satım.
  • quote:

Yaş olayı değişmiyor. Baştan başlamanız gerekmeli. Herif(young adult) yaşlanacak, daha kara veremedim medikal mi müzik mi

Bende değişti. 16 günüm kalmıştı adult olması için durdurdum onu. hiç azalmıyor süre artık.

+ bişey daha sorcam. Oyunu ilk açtığımda bu ekran gelio karşıma. alttaki eve tıklarsam ilk yaptığım kişiye (gammell) gidio, new game'e tıklarsam ilk yaptığım kişi kayboluyo başka aile yapabiliyorum. Peki bu ilk yaptığım kişi kaybolmadan yeni aile nasıl eklicem oyuna? Oyuna gammell la devam edicem ama etrafımdaki evler bomboş oraları doldurmak istiyorum..

http://img41.imageshack.us/my.php?image=adszvaf.jpg

• Oyunla ilgili incelemem yakında BSC'de
  • quote:

quote:

Yaş olayı değişmiyor. Baştan başlamanız gerekmeli. Herif(young adult) yaşlanacak, daha kara veremedim medikal mi müzik mi

Bende değişti. 16 günüm kalmıştı adult olması için durdurdum onu. hiç azalmıyor süre artık.

+ bişey daha sorcam. Oyunu ilk açtığımda bu ekran gelio karşıma. alttaki eve tıklarsam ilk yaptığım kişiye (gammell) gidio, new game'e tıklarsam ilk yaptığım kişi kayboluyo başka aile yapabiliyorum. Peki bu ilk yaptığım kişi kaybolmadan yeni aile nasıl eklicem oyuna? Oyuna gammell la devam edicem ama etrafımdaki evler bomboş oraları doldurmak istiyorum..

http://img41.imageshack.us/my.php?image=adszvaf.jpg

O senin yaptığın ilk kayıt oyuna sadece o evde oynayarak devam edebilirsin farklı simlerle başka evlerde oynayamıyorsun ne yazik ki. Yeni bir kayıt açıp başka simle başka evde oynayabilirsin. Bir kayıtta sadece bir sim ailesi ile oynayabiliniyor.

Birde deathfish olayını çözdüm :) son level balık tutma yeteneği ile gece yarısından sonra mezarlığın ortasındaki gölden avlanabiliyor balık :) Ama life fruit olayını çözemedim.

• Hunter_one

Paso balık tutmaktan balık yeteneğin sona gelmiş anlaşılan Bulmana sevindim ama life fruiti bende merak ediyorum bulursan söylersen sevinirim.
  • Ya abi bu adam 10 yaşında oldu gebermedi gitti
    Ölüm yokmu bir oyunda.Öleme işi nasıl oluyor bilen biri söylese sevinirim.
  • Arkadaşlar hala bulamadım ihalelere nasıl giriyoruz ? Yazarlık son seviyede ama hala haftalık getirisi 4.000 $ civarında bi arkadaşın ki 37.000 $ civarlarındaydı o nasıl başarmış o işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

Arkadaşlar hala bulamadım ihalelere nasıl giriyoruz ? Yazarlık son seviyede ama hala haftalık getirisi 4.000 $ civarında bi arkadaşın ki 37.000 $ civarlarındaydı o nasıl başarmış o işi

kim uydurdu ihale işini ? yok öyle birşey? Sadece bazı binaları satın alıyoruz yada ortak oluyoruz sonra orda biriken karı topluyoruz istediğimiz zaman.

Şehir stadını hastaneyi bilim yerini lokantayı kitapçıyı kültür sanat merkezini filan satın alabiliyorsunuz yada ortak olabiliyorsunuz. Tamamını aldığınızda ismini değiştirme hakkınız ve orda çalışan simleri kovma hakkınızı doğuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 22 Mayıs 2009; 11:20:12 >
  • abi ben şeyi anlamadım, bonus işler falan gelio ya, yok işte çalıştıın restoranda fırın bozuldu 2 tane meal yap oraya yolla falan, e 2 tbak yemek yapıorum sonra bunları yolla diye bi animasyon bulamıyorum ki, duruyo öyle yemekler keriz gibi, bunun gibi bi iki tane daha bonus iş werdi onları da yapamadım, çözemedim o sistemi
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.