Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birazdan yeni bir aile açıp sıfır(0) hilesiz bir oyun oynamayı deneyeceğim. Oyun gerçektende mükemmel olmuş. Karkaterimi bilgisayar delisi bir yazar veya iş adamı yapmayı düşünüyorum. Bu arada taşınma seçeneğini bulabilen var mı?
  • Carisma özelliğimle çok rahat hatun tavlıyorum :D tek gecelik ilişkiler
  • Çocuk yapan varmı

Az önce yangın çıktı itfaiye'yi aradım kadın geldi yangını söndürmedi geçti benim valideyle langırt oynamaya Yan odada yangın var bizimkiler napıyo

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x264 -- 22 Mayıs 2009; 15:24:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Trumpeter Swan

Carisma özelliğimle çok rahat hatun tavlıyorum :D tek gecelik ilişkiler

O tek gecelik ilişkileri nasıl yaşıyorsunuz? Benimde var o charisma özelliği ama nasıl hatunu eve getirip çift kişilik yatağa "relax" yapıyoruz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: x264

Çocuk yapan varmı

Az önce yangın çıktı itfaiye'yi aradım kadın geldi yangını söndürmedi geçti benim valideyle langırt oynamaya Yan odada yangın var bizimkiler napıyo

şuan bewnim simlerin 2 tane çocukları var
    ikiside kız yakında 1 tanedaha gelicek kadın hamile

• Beyler bunlar simce mi konusuyor yani ingilizce konusmuyormu??
  • Ya daha demin save diyim dedim oyunu oyundan attı sora bi baktım saveler gitmiş..kafayı yedim ya burda
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Beyler bunlar simce mi konusuyor yani ingilizce konusmuyormu??

daha 3 ü oynamadım indiriyorum ama bugüne kadar hep simce konuşuyorlardı.
  • bundada simce
  • Birine misafirliğe gidicektim işe başlamadan önce bakit geçsin diye. Oyun yüzünden bilgisayar fazla ısındı ve mavi ekran verdi. Aslında tam da apaçi tipli yapmıştım inşallah silinmemiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: acorpse

abi ben şeyi anlamadım, bonus işler falan gelio ya, yok işte çalıştıın restoranda fırın bozuldu 2 tane meal yap oraya yolla falan, e 2 tbak yemek yapıorum sonra bunları yolla diye bi animasyon bulamıyorum ki, duruyo öyle yemekler keriz gibi, bunun gibi bi iki tane daha bonus iş werdi onları da yapamadım, çözemedim o sistemi

Yaptığın yemek masada duruyor ya onu tutup invertoyuna sürüklüyosun hani şu kitapların taşların vs. ıvırın zıvırın olduğu yer. O şekilde gidiyosun göreve oluyor. Yalnız yemeklerin üstünüzde fazla taşımayın hemen kokmaya başlıyor doğal olarak :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Carisma özelliğimle çok rahat hatun tavlıyorum :D tek gecelik ilişkiler

O tek gecelik ilişkileri nasıl yaşıyorsunuz? Benimde var o charisma özelliği ama nasıl hatunu eve getirip çift kişilik yatağa "relax" yapıyoruz?

invite over abi kırmadığım ceviz yok WooHOOO

-------------------------------------------------------------------

Bir soru;

Yazarlığa başladım
    Burda erica vanesi nasıl bulcam ve nasıl biyografisini yazıcam. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acafella -- 22 Mayıs 2009; 17:44:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: acorpse

abi ben şeyi anlamadım, bonus işler falan gelio ya, yok işte çalıştıın restoranda fırın bozuldu 2 tane meal yap oraya yolla falan, e 2 tbak yemek yapıorum sonra bunları yolla diye bi animasyon bulamıyorum ki, duruyo öyle yemekler keriz gibi, bunun gibi bi iki tane daha bonus iş werdi onları da yapamadım, çözemedim o sistemi

Yaptığın yemek masada duruyor ya onu tutup invertoyuna sürüklüyosun hani şu kitapların taşların vs. ıvırın zıvırın olduğu yer. O şekilde gidiyosun göreve oluyor. Yalnız yemeklerin üstünüzde fazla taşımayın hemen kokmaya başlıyor doğal olarak :)

abi süpersin, hiç düşünmemiştim, eyvallah

• Oyun güzel fena değil keşfedilecek şeyler var gibime geliyor. Ek paketin çıkması lazım çok az saç modeli var kıyafetler fena değil desen seçenekleri bir sürü çok sevdim . Bazı binalar a giriyor fakat içini göremiyoruz bu büyük bir eksi bence. Şehir büyük ama pek seçenek yok bir kaç şehir daha olsa daha güzel olurdu sanki. Grafikler erkeğin bir yumuşağa benzemesi dışında güzel sevdim. Biraz daha kapsamlı oyun olmuş.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Lost_Benjamin

quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Yaş olayı değişmiyor. Baştan başlamanız gerekmeli. Herif(young adult) yaşlanacak, daha kara veremedim medikal mi müzik mi

Bende değişti. 16 günüm kalmıştı adult olması için durdurdum onu. hiç azalmıyor süre artık.

+ bişey daha sorcam. Oyunu ilk açtığımda bu ekran gelio karşıma. alttaki eve tıklarsam ilk yaptığım kişiye (gammell) gidio, new game'e tıklarsam ilk yaptığım kişi kayboluyo başka aile yapabiliyorum. Peki bu ilk yaptığım kişi kaybolmadan yeni aile nasıl eklicem oyuna? Oyuna gammell la devam edicem ama etrafımdaki evler bomboş oraları doldurmak istiyorum..

http://img41.imageshack.us/my.php?image=adszvaf.jpg

O senin yaptığın ilk kayıt oyuna sadece o evde oynayarak devam edebilirsin farklı simlerle başka evlerde oynayamıyorsun ne yazik ki. Yeni bir kayıt açıp başka simle başka evde oynayabilirsin. Bir kayıtta sadece bir sim ailesi ile oynayabiliniyor.

Hep böle komşusuzmu devam edicem ben :D etrafta kimse yok çünkü.

Ayrıca şu yazarlıktan 37.000 Dolar kazanmış arkadaş nasıl kazandın ya :) benimkide full yazarlık çok az para alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_Benjamin -- 22 Mayıs 2009; 18:31:10 >

• quote:

Bir soru;

Yazarlığa başladım
    Burda erica vanesi nasıl bulcam ve nasıl biyografisini yazıcam. :D

bilgisayarın başına oturduğun zaman çıkan yazarlık menüsünde belirior biyografisini yazacağın kişi hemen ordan yazmaya başlıyorsun. Kitap bitince zaten en başından beri haritada işaretli kadın (şehir görünümüne bakmalısın) yanına gidiyosun ve işlem tamamlanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Lost_Benjamin

Hep böle komşusuzmu devam edicem ben :D etrafta kimse yok çünkü.

Ayrıca şu yazarlıktan 37.000 Dolar kazanmış arkadaş nasıl kazandın ya :) benimkide full yazarlık çok az para alıyorum.

Yanındaki evlere komşu koyabiliyosun edit town kısmında orda hazır simler var onların copy to diyip yanındaki evlere serpiştirebilirsin istersen kendi evinede koyarsın tabi o zaman onlara bakmak zorunda kalıcaksın kendi simin gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 22 Mayıs 2009; 19:07:46 >

• Haydaa. Gene sıcaklıktan dolayı mavi ekran verdi. İzin ver de oyunu kurcaliyip inceleme yaziyim yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: smd

Haydaa. Gene sıcaklıktan dolayı mavi ekran verdi. İzin ver de oyunu kurcaliyip inceleme yaziyim yav

Hocam bilgisayarın o/c li galiba (yandaki sistem tablasında öyle gözüküyor) onu normale çekersen mavi ekran almazsın sanırım. Yada soğutucunu değiştirmeyi dene, kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Haydaa. Gene sıcaklıktan dolayı mavi ekran verdi. İzin ver de oyunu kurcaliyip inceleme yaziyim yav

Hocam bilgisayarın o/c li galiba (yandaki sistem tablasında öyle gözüküyor) onu normale çekersen mavi ekran almazsın sanırım. Yada soğutucunu değiştirmeyi dene, kolay gelsin.

Birkaç gündür ocyi çektim. Yazın oc yapmayı sevmem ne kadar odam soğuk ta olsa ama deli etti. Soğutucuya da para yok şimdi. Neyse 1-2 ayarını kısıyim bari biraz daha az zorlansın makina

• quote:

Oc yi abartmışsın biraz sanki
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.