Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

Orjinalden alıntı: smd

Haydaa. Gene sıcaklıktan dolayı mavi ekran verdi. İzin ver de oyunu kurcaliyip inceleme yaziyim yav
    Oc yi abartmışsın biraz sanki

Şu an OC yok

• Hocam, benim bildiğim ATI kartlar ısınınca siyah beyaz bir ekran veriyor(benimkisi öyle mesela).
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Beyler bunlar simce mi konusuyor yani ingilizce konusmuyormu??

daha 3 ü oynamadım indiriyorum ama bugüne kadar hep simce konuşuyorlardı.

Hadi ya sanki ingilizce konusuyolar gibi aklımda kalmış. Neyse Bende oyunu yanlışmı kurdum acaba diyordum
  • quote:

Haydaa. Gene sıcaklıktan dolayı mavi ekran verdi. İzin ver de oyunu kurcaliyip inceleme yaziyim yav

Oyun özellikle ekran kartına çok yükleniyor dolayısı ile sıcaklıklar tavan ediyor.İşlemci,anakart ve kasanin içi ekran kartından çok ısınma yapıyor.
    Oyunu kurdum ve mahhalle kavramı ile birkaç özellik dışında ben 2. oyuna göre çok büyük bir gelişme göremedim ancak bu ana oyun olduğu için artık bir 4-5 sene daha eklenti yağmuru ile karşı karşıya kalacağız.Oyunda bazı optimizasyon ve bug sorunları mevcut ancak bunlar eklentiler ile düzeltilecekdir diye düşünüyorum.Grafikler bakımından ben özellikle objeler konusunda hayal kırıklığına uğradım çünki sims 2deki objelerdeki detaylılık ve görsel bakımdan güzel görünen eşyalar 3. sims oyununda güzel görünmüyor buda biraz göz zevkini bozuyor,birde bu kadar kötü grafiklere ekran kartının zorlanması eklenince tatmin olamıyorsunuz ama ileride çıkacak eklenti paketleri ile oyunun bu optimize sıkıntıları çözülür ve yine top 10 listelerinde 1 numara olacakdır ancak bu haliyle hala sims 2 uzun bir müddet 1 numaralı koltuğunu vermeyecekdir.

Bu arada oyun maxis tarafından yapılmamış sanırım,sims oyun yapımcısı will wright acaba bu projeden ayrıldımı? bilgisi olan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 22 Mayıs 2009; 20:10:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DARTH_BLACK

quote:

Oyun özellikle ekran kartına çok yükleniyor dolayısı ile sıcaklıklar tavan ediyor.İşlemci,anakart ve kasanin içi ekran kartından çok ısınma yapıyor.
    Oyunu kurdum ve mahhalle kavramı ile birkaç özellik dışında ben 2. oyuna göre çok büyük bir gelişme göremedim ancak bu ana oyun olduğu için artık bir 4-5 sene daha eklenti yağmuru ile karşı karşıya kalacağız.Oyunda bazı optimizasyon ve bug sorunları mevcut ancak bunlar eklentiler ile düzeltilecekdir diye düşünüyorum.Grafikler bakımından ben özellikle objeler konusunda hayal kırıklığına uğradım çünki sims 2deki objelerdeki detaylılık ve görsel bakımdan güzel görünen eşyalar 3. sims oyununda güzel görünmüyor buda biraz göz zevkini bozuyor,birde bu kadar kötü grafiklere ekran kartının zorlanması eklenince tatmin olamıyorsunuz ama ileride çıkacak eklenti paketleri ile oyunun bu optimize sıkıntıları çözülür ve yine top 10 listelerinde 1 numara olacakdır ancak bu haliyle hala sims 2 uzun bir müddet 1 numaralı koltuğunu vermeyecekdir.

Bu arada oyun maxis tarafından yapılmamış sanırım,sims oyun yapımcısı will wright acaba bu projeden ayrıldımı? bilgisi olan varmı acaba?

Evet Will Wright sims 3 projesinde yoktu.. ayrıca sims 2 uzun zaman önce 1. liği wow'a kaptırdı ne zamandır geçemiyor. Sims 3'le tekrar 1.liğe gelir sims ama oda uzun sürmez...

• Bilgisayarı Overclock yapınca ne oluyor bilgisi olan var mı? Yeni bir karakter yaptım Rock Yıldızı olacak bakalım imza nasıl istiyorlarmış. Onar, onar çıkıyorum şöhret merdivenlerini. Hatta ne merdiveni? Asansörle çıkıyorum. Ama tek sorun 17 gün sonra karakter Adult'luktan çıkıp yaşlanacak, saçı beyazlayacak. Şu gençleştirme iksirini nerden bulabilirim?
  • quote:

quote:

quote:

Şu an OC yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an OC yok

Yazdım yukarda havalar ısınınca genelde ocyi geri çekerim de

• oyun rezil olmuş,maxis'in eksikliği çok rahat anlaşılıyor.
  • Alıp Bakmak Lazım..
  • mouse kontrollerini değiştirmek mümkün değilmidir
    önceki simlerden alışık olduumdan çok farklı
    ve gölge yi hangi ayar belirliyor tam olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

oyun rezil olmuş,maxis'in eksikliği çok rahat anlaşılıyor.

Oynadında sanki,yalanını yesinler.

Oyunda kendime bir tane p.zevenk yarattım,kıyamadım evlendirdim.Çoluğa çocuğa karıştırdım garibanı.
  • off o kadar oynadım. 3 katlı muazzam bir ev yaptım. ama save yapamadan oyundan attı.durup dururken
  • yüklüyorum şuan bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Bilgisayarı Overclock yapınca ne oluyor bilgisi olan var mı? Yeni bir karakter yaptım Rock Yıldızı olacak bakalım imza nasıl istiyorlarmış. Onar, onar çıkıyorum şöhret merdivenlerini. Hatta ne merdiveni? Asansörle çıkıyorum. Ama tek sorun 17 gün sonra karakter Adult'luktan çıkıp yaşlanacak, saçı beyazlayacak. Şu gençleştirme iksirini nerden bulabilirim?

ayarlardan yaşlanmayı kapat

• Şu yaşlanmayı nasıl yavaşlatabiliriz?Options'dan yaptım bir kaç ayar ama yinede günde 1 ilerliyor.
  • Arkadaşlar bu adamlara giysi nereden satın alınıyor? bir yol gösteren varmı acaba?
    Tek tip kıyafet sıkıyor bir süre sonra :D
  • quote:

Arkadaşlar bu adamlara giysi nereden satın alınıyor? bir yol gösteren varmı acaba?

elbise dolabına tıkla ordaki seçeneklerden alttakine tıkla(yanılmıyosam alttakiydi)
  • meraktan öldüm şu haftasonu edinmeye çalışiim bare
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

quote:

Arkadaşlar bu adamlara giysi nereden satın alınıyor? bir yol gösteren varmı acaba?

elbise dolabına tıkla ordaki seçeneklerden alttakine tıkla(yanılmıyosam alttakiydi)

Orda yok hocam,çok uğraştım ama bulamadım ,kasabadada böyle giysi satan bir yer yok yada ben bulamadım..enteresan.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.