Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk başta beğenmedim ama ilerledikçe sarmaya başladı bana kalırsa harika olmuş hele geçe gündüz olayı süper gölgeler falan 10 numara :) Grafiklerde gelişmiş ama beklediğimiz kadar değil yinede iyi sonuçta açılım yaplılmış mekan mekan gezebiliyoruz sokaklarda falan haliyle biraz kısık olmuş ama güzel .Yalnız arabalara binme ve inme işini becerememişler bunuda versiyonlara bağlıyorum düzeltirler :) şimdilik güzel gidiyor ... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

quote:

Orjinalden alıntı: Furkan Yağız

Bilgisayarı Overclock yapınca ne oluyor bilgisi olan var mı? Yeni bir karakter yaptım Rock Yıldızı olacak bakalım imza nasıl istiyorlarmış. Onar, onar çıkıyorum şöhret merdivenlerini. Hatta ne merdiveni? Asansörle çıkıyorum. Ama tek sorun 17 gün sonra karakter Adult'luktan çıkıp yaşlanacak, saçı beyazlayacak. Şu gençleştirme iksirini nerden bulabilirim?

ayarlardan yaşlanmayı kapat

Hocam ozamanda zevkli olmuyor ki oyunun. Yinede teşekkür ederim ilgi ve alakan için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 23 Mayıs 2009; 0:23:19 >

• Arkadaşlar evime hırsız gibi bir şey girdi. Kadının elinde bir alet var, süpürge gibi eşyalarımı çekip gidiyor. Ben karakterime laf söyleyemiyorum "şuna bir şey de" diye.

Ne yapmam lazım? Alarm falan mı gerekiyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

oyun rezil olmuş,maxis'in eksikliği çok rahat anlaşılıyor.

Kesinlikle katılmıyorum. Oyun, 2. versiyonundan daha güzel bence. Maxis çok güzel yapımcıydı; ama oyun eksikliğini hiç aratmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 23 Mayıs 2009; 2:36:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Arkadaşlar evime hırsız gibi bir şey girdi. Kadının elinde bir alet var, süpürge gibi eşyalarımı çekip gidiyor. Ben karakterime laf söyleyemiyorum "şuna bir şey de" diye.

Aynısı bana da oldu.Bi baktım üç beş kişi toplanmış benim evin önünde bağırıyorlar falan..Meğer oturma odasında bizim hırsız lcd , koltuk , resim ne varsa toplamış.. Direk daldım Allah ne verdiyse..Dayağı yedi kaçtı..Sonra çaldığı eşyaları family inventory gibi bir yerden geri alıyosun...Buy Mode'da olması lazım family inventory..Hırsızın kaçışı çok güzel oluyor ama :d

Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiviniTod -- 23 Mayıs 2009; 2:35:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kinay2004

quote:

Arkadaşlar evime hırsız gibi bir şey girdi. Kadının elinde bir alet var, süpürge gibi eşyalarımı çekip gidiyor. Ben karakterime laf söyleyemiyorum "şuna bir şey de" diye.

Aynısı bana da oldu.Bi baktım üç beş kişi toplanmış benim evin önünde bağırıyorlar falan..Meğer oturma odasında bizim hırsız lcd , koltuk , resim ne varsa toplamış.. Direk daldım Allah ne verdiyse..Dayağı yedi kaçtı..Sonra çaldığı eşyaları family inventory gibi bir yerden geri alıyosun...Buy Mode'da olması lazım family inventory..Hırsızın kaçışı çok güzel oluyor ama :d

Edit:İmla

Peki nasıl dayak atabilirim bu hırsızlara? Fareyle sol tıklıyorum hiç bir şey çıkmıyor.

• quote:

O hırsız değil. posta kutuna gelen vergileri ödemediğin için haciz gelior evine

+ Ben oyunu saveleyemiyorum. dün hiç bir sorun yoktu. Bugün baya oynadım şimdi savelicem oyunu ama söle bi yazı gelio

"An Unexpected erroor has occurred while saving: Error Code 13. Please consult the readme for details" ne dior burda :S

• quote:

Orjinalden alıntı: Lost_Benjamin

quote:

O hırsız değil. posta kutuna gelen vergileri ödemediğin için haciz gelior evine

+1

o bana sims te geldiydi sadece dalgasına takılıyordum başlarda bi baktım repo man diye biri geldi hortumladı gitti

faturalarını düzgün öde

• Şu elbise satışını yapan yeri bir türlü bulamadım,bulan birileri varmı acaba?
  • Oyun haziran ayında çıkacak diye biliyordum. Erken çıkmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARTH_BLACK

Şu elbise satışını yapan yeri bir türlü bulamadım,bulan birileri varmı acaba?

Elbise satılmıyor Gardolapda "Plan Outfit" (galiba buydu) e basıyorsun ordan değiştiriyorsun

+ Buna bi çözümü olan varmı? Gecede açık bıraktım pc'yi gidicek bütün oyun :S

quote:

Orjinalden alıntı: Lost_Benjamin

+ Ben oyunu saveleyemiyorum. dün hiç bir sorun yoktu. Bugün baya oynadım şimdi savelicem oyunu ama söle bi yazı gelio

"An Unexpected erroor has occurred while saving: Error Code 13. Please consult the readme for details" ne dior burda :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_Benjamin -- 23 Mayıs 2009; 12:22:25 >
  • oyun iyi gibi duruyo şimdi oyunu almaya gidiyorum hadi görüşürüz
  • 100kb lerle çekiyorum şuanda 4 saatte biter.İnşallar şu simleri oynatırken monotonluk ortadan kalkmıştır önceki serilerde sadece evi yapıp eşyayı koyuyordum sonra sıkıyordu alışveriş falan yapmak güzel olmuşArkadaşlar bu arada bişiler daha yazın zaman geçmiyor okurum
  • Öyleyse vergileri nası ödeyeceğiz? Vergi dairesi nerede ola ki?
  • quote:

Öyleyse vergileri nası ödeyeceğiz? Vergi dairesi nerede ola ki?

Ben posta kutusuna tııkla ordan öde.
  • Bana 2000 fatura geliyor içim gidio verirken
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Revenge*

Bana 2000 fatura geliyor içim gidio verirken

aynen
  • vergi değil fatura . . posta kutusndan ödüosn faturanı ödemezsen haciz gelir tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

quote:

Öyleyse vergileri nası ödeyeceğiz? Vergi dairesi nerede ola ki?

Ben posta kutusuna tııkla ordan öde.

Teşekkürler.

Ben de diyorum ki göz göre göre neden hırsız geliyor. Meğer haciz geliyormuş.
  • oyun gayet zevkli bence ama kötü başladım ben gittim 2 sinide scientist yaptım 2 si ortalam a toplam 50$/saat gibi bir ücret alıyor günde 400 filan giriyor cebime anca 12-13 gün sonra yaşlanıcaklar o zamanda çocuk için çok geç olucak soyum tükenicek şimdi çocuk yapıp bide ona bakcak parayı bulmam lazım zar zor koltuklarda yatıra yatıra büyütcez artık napalım
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.