Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar online versiyonu nasıl olur bu oyunun?Yine kendi evimizi yaratıp gerçek komşularlamı oynuycaz?
  • kolaydan para kazanma yok mu ki loto yada iddaa oynayamıyoz mu
  • Arkadaşlar ilk mesajlara baktığımda "kız oyunu","bu oyunu alan oynayan olmaz" gibi yorumlar yapılmış. Sims serisini ben fazla sevmem ama dünya çapında o kadar çok hayranı var ki bunların hepsinin kız olması mümkün değil. Dünya çapında satış rekorları kırmış bir seridir bu ve bu oyunda da kıracaktır kanımca.
  • ya bu oyunda evini degistirebilen warmı 40000 lira param oldu ama hala ev degistiremiyorum sporda legend oldum hala karavan gibi evde yasıyorum birde herkes calıstıgı isteki en yüksek makamın saat bası maasını yazabilirmi ben sporcuyum haftada maclarla beraber 16000 kazanıyorum
  • oha oha oha sıms 3 cıktımı bu ne hız hemen ındırıyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: aybeerk

kolaydan para kazanma yok mu ki loto yada iddaa oynayamıyoz mu

Ctrl + Shift + C... Konsola "motherlode" yaz.

Oyun bende 2-2,5 saat oynadıktan sonra bilgisayarı donduruyor. Bu yüzden 15-20 dakikada bir save alıyorum.

Simleri 4D yapmaya çalışmışlar, beğenmedim... Bütün simler birbirine benziyor, detaylarla uğraşamıyorsun.
    Body Shop olayı kalkmış, ancak kıyafet vb. eşyaların rengini oyun içinde değiştirebiliyoruz.
    Arabaya biniş efektleri vs. Nightlife'ta çok çok daha iyiydi...
    Tek şehir olarak işliyor, şehir yapma paketleri ileride gelecekmiş.
    Şirket satın alabiliyoruz ama bazı şirketlerin içini göremiyoruz(Alışveriş yaptığımız yerler bile dâhil).
    Elma topluyabiliyoruz, bu ayrıntıyı sevdim, gerçekçiliğe yaklaşmış.
    Sim'lerin karakterlerini daha net ayarlayabiliyoruz(Cesur, atletik, zeki gibi).
    Sim'lerin ilişki kurması zorlaşmış... Ayrıca işte çalışıyorsa ve terfi alması için mücadele ediyorsanız ilişkilere vakti kalmıyor(gerçekçi bir ayrıntı).
    Arabayı eşya olarak yanında taşıyor(?)... Ciddî bir hata!
    Belediye Binası'nda isim değiştirme olanakları var. Ayrıca kamu binalarından ders alabiliyoruz.

Bunların dışında ben University'deki tüm eklentilerin de eklenmiş olmasını isterdim. Sims 3'te University gerçekten çok keyifli olabilirdi...

Sonuç olarak, yazın gecelerimi neyle geçireceğimi buldum.

• Bu oyunda baya vakit geçireceğim anlaşılan.

Buda şimdilik yaşadığım evden bir görüntü para şifresi yazıp daha büyük eve geçeceğim 10 dk'da bu kadar oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 23 Mayıs 2009; 22:19:44 >
  • ya ben öldüm oyunda çok iyi gidiyordum işte 8. seviyeye gelmiştim şu arkadaşın gösterdiği evi satın almıştım daha 2 gün oldu hemen öldüm oyundan soğudum bir anda ne yapmam gerek

agingi kapatmam lazımmış bilseydim önceden yapardım vay anasını yeni karakter açacağız artık ben oyuna girer o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D06A31849 -- 23 Mayıs 2009; 21:52:28 >
  • Yanlız bu speed işi hoşuma gitmedi sims2 de X3' e aldığımda jet gibi akıyordu bunda kağnı gibi var mı bir hal yolu şunun?
  • family inventorye nasıl giriliyor?
  • Burada oyunu oynayanlar, resmi olmayan yollardan edindi sanırım oyunu? Resmi olarak satışa sunuldu mu yoksa?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

Burada oyunu oynayanlar, resmi olmayan yollardan edindi sanırım oyunu? Resmi olarak satışa sunuldu mu yoksa?

2 Haziran sanırım çıkış tarihi. Oynayanlar korsan yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2shae

family inventorye nasıl giriliyor?

Buy Mode'da Kutu gibi birşey var en altta..Orada Family İnventory var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT
    Bunların dışında ben University'deki tüm eklentilerin de eklenmiş olmasını isterdim. Sims 3'te University gerçekten çok keyifli olabilirdi...

Ek paketlerle gelir onlar da. Bu oyun Sims 2'ye bütün ek paketleri yükledikten sonraki halinden çok daha zayıf şu an. Ama temeli daha sağlam, bütün kasabayı kullanabilmemiz iyi olmuş. Bu oyun paketler geldikçe güzelleşecektir.

• merhaba arkadaşlarhttp://img43.imageshack.us/gal.php?g=ts32009052322544517.jpg burada benim adamın yaşadığı ev var tamamen baştan aşşa ben yaptım tek araziyi alıp üzerine yaptım evi 1 den 10 a kadar kaç puan verirsiniz bu eve. lütfen resimlerin hepsine bakın okuyup bakan herkez lütfen puan versin şimdiden teşekkürler. not:para şifresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: grenoble

quote:

Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT

Ek paketlerle gelir onlar da. Bu oyun Sims 2'ye bütün ek paketleri yükledikten sonraki halinden çok daha zayıf şu an. Ama temeli daha sağlam, bütün kasabayı kullanabilmemiz iyi olmuş. Bu oyun paketler geldikçe güzelleşecektir.

Paragözlü EA Games başta olduktan sonra bu stratejiyi uygulamaları bile normal. Saç stilleri ile dalga geçmişler sanki. Radikal bi değişim olmuyor yüz hatlarında her kadın aynı oyunda nerdeyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bartthy -- 23 Mayıs 2009; 23:10:58 >

• Orjinal mi alıyoruz sanki? İstedikleri kadar paragöz olsunlar nasılsa bedavaya geliyor. Böyle ayrı ayrı çıkarmaları da hoş oluyor, sürekli yenileniyor, bıkmıyoruz işte oyundan.
  • arkadaşlar para şifresi varmı ctrl shift c yapıınca yazcak bir yer çıkmıyorda
  • quote:

Orjinalden alıntı: grenoble

Orjinal mi alıyoruz sanki? İstedikleri kadar paragöz olsunlar nasılsa bedavaya geliyor. Böyle ayrı ayrı çıkarmaları da hoş oluyor, sürekli yenileniyor, bıkmıyoruz işte oyundan.

Biz almıyoruzda, Sims'in satış listelerindeki durumunu biliyosun. Tabi EA'da bundan fazlasıyla yararlanıyor..
  • oyun süper torrenta düşünce hemen indirdim ev yaptım manyak yanlız sorunum var o heyecanla aile yarata ekranında aile ağacı yapmadım eş-koca-çocuk şeklinde değil birbirlerine küsüyorlar durmadan nasıl düzelteceğim
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.