Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

merhaba arkadaşlarhttp://img43.imageshack.us/gal.php?g=ts32009052322544517.jpg burada benim adamın yaşadığı ev var tamamen baştan aşşa ben yaptım tek araziyi alıp üzerine yaptım evi 1 den 10 a kadar kaç puan verirsiniz bu eve. lütfen resimlerin hepsine bakın okuyup bakan herkez lütfen puan versin şimdiden teşekkürler. not:para şifresi

• quote:

Orjinalden alıntı: süpergtacı

oyun süper torrenta düşünce hemen indirdim ev yaptım manyak yanlız sorunum var o heyecanla aile yarata ekranında aile ağacı yapmadım eş-koca-çocuk şeklinde değil birbirlerine küsüyorlar durmadan nasıl düzelteceğim

Evi kurtarmak istiyorsan evden aileyi çıkar. Aileyide kurtarcaksan eski oyunlarda sanki evden çıkarınca edit vardı öyle yapabilirsin sims 3 de biraz karman çorman olmuş sanki. Evlendir diyeceğim bu sefer evlatları olarak saymıcaklar pembe diziye döner oyun

• türkçe olmadıktan sonra oynanmıyorki
  • teleskop nereden alınıo ?
  • quote:

biraz yorum pls
    quote:

merhaba arkadaşlarhttp://img43.imageshack.us/gal.php?g=ts32009052322544517.jpg burada benim adamın yaşadığı ev var tamamen baştan aşşa ben yaptım tek araziyi alıp üzerine yaptım evi 1 den 10 a kadar kaç puan verirsiniz bu eve. lütfen resimlerin hepsine bakın okuyup bakan herkez lütfen puan versin şimdiden teşekkürler. not:para şifresi

para şifresiyle bende yaparım önemli olan emeginle çalışıp didinip yapmak yoksa hiçbi emek yok para şifresiyle bak ben yazarlık yapıyorum çiftçilik yapıyorum bilim adamlıgı yapıyorum (2x) ne güzel

• quote:

Orjinalden alıntı: Nike

Yanlız bu speed işi hoşuma gitmedi sims2 de X3' e aldığımda jet gibi akıyordu bunda kağnı gibi var mı bir hal yolu şunun?

bendede yandaki sistemlerde sims 2 de kagnı gibi olmasada 3x de takılıyodu bunda 4 x de tık yok..
  • Harbiden o dördüncü kademe ultra speed de bile hızlı değilki 3. kademe ile 4. kademe arasında çok çok az fark yada hiç yok gibi? Patch ile filan düzeltirler umarım bunu. Birde kasa kasa sonunda elemana collectors helper diye bir şey aldırdım lifetime wish menüsünden. Tüm haritadaki tohum böcek meteor vs. herşeyi tek tek gösteriyor nokta atışı. Halen life fruit yapamadım :) Ancak sağda solda bulduğum rare unknown seed special unknown seed ler var onları ektim bakalım birinden biri inşallah life fruit olur. acayip zor yapmışlar adamlar ya aging i kapatmasam sanırım 4-5 kere ölmüştüm o kadar zaman geçti yani oyunda :) 3 tane ayrı kariyerde zirve yaptım hepsi kariyer geçmişine işleniyor buda güzel bir ayrıntı :)

Birde size tavsiyem spa var kasbada ona gidin (masaj yapılan yer) en pahalısından yaptırın karakter baya rahatlıyor uzun süre etkisi geçmiyor :)

Birde çok iğrenç bir bug oldu oyunda dişi karakterim devamlı bebeklerle ilgilenmekten (ikiz olmuştu) artık durduk yerde elinde bebek olmasa bile varmış gibi bir animasyona giriyor takılır gibi iğrenç birşey valla :)

Mezarlıktaki kilisiye explore catacombs diyin içerde macera yaşıyor karakteriniz. Size seçenekler soruyor sağa mı gideyim solamı yüzüyimmi atlıyimmi kaçıyimmi filan gibi "gnome " diye bir cüce heykelcik kazanıyor ordan ne halta yarar şimdilik bilemiyorum.

• quote:

Birde size tavsiyem spa var kasbada ona gidin (masaj yapılan yer) en pahalısından yaptırın karakter baya rahatlıyor uzun süre etkisi geçmiyor :)

bu iyiymiş bak. deniyim.

o değil de oyudnan geel olarak sıkılmaya başladım. çok artı bişey yok ne yazık ki. maxis in yokluğu belli olmuş. silecem bi iki güne heralde.
  • arkadaşlar ctrl shift c ye basılca yazı yazcak bir yer gemio yardımcı olurmusunuz
  • bende dün gece kurdum oyunu pek oynayamadım ama ilk izlenim olarak hoş olmuş. grafiklerde ki hafif gelişme simlerin daha gerçekçi olmasını sağlamış. iyi iş çıkarmış ea inş ek paketlerde çabuk gelir

edit: oyunun dil dosyalarını aradım ama bulamadım. sims2 de package dosyaları halindeydi. eğer bulan olursa tr yama yapabiliriz. tabi kesin birşey söylemek istemiyorum forumda bazıları keyfi başlanan tr yamalara ne yorumlar yaptığını biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 24 Mayıs 2009; 11:55:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Harbiden o dördüncü kademe ultra speed de bile hızlı değilki 3. kademe ile 4. kademe arasında çok çok az fark yada hiç yok gibi? Patch ile filan düzeltirler umarım bunu. Birde kasa kasa sonunda elemana collectors helper diye bir şey aldırdım lifetime wish menüsünden. Tüm haritadaki tohum böcek meteor vs. herşeyi tek tek gösteriyor nokta atışı. Halen life fruit yapamadım :) Ancak sağda solda bulduğum rare unknown seed special unknown seed ler var onları ektim bakalım birinden biri inşallah life fruit olur. acayip zor yapmışlar adamlar ya aging i kapatmasam sanırım 4-5 kere ölmüştüm o kadar zaman geçti yani oyunda :) 3 tane ayrı kariyerde zirve yaptım hepsi kariyer geçmişine işleniyor buda güzel bir ayrıntı :)

Birde çok iğrenç bir bug oldu oyunda dişi karakterim devamlı bebeklerle ilgilenmekten (ikiz olmuştu) artık durduk yerde elinde bebek olmasa bile varmış gibi bir animasyona giriyor takılır gibi iğrenç birşey valla :)

Mezarlıktaki kilisiye explore catacombs diyin içerde macera yaşıyor karakteriniz. Size seçenekler soruyor sağa mı gideyim solamı yüzüyimmi atlıyimmi kaçıyimmi filan gibi "gnome " diye bir cüce heykelcik kazanıyor ordan ne halta yarar şimdilik bilemiyorum.

3. veya 4. hız diye bir şey yok.4.hız zaten 3.hız ile eşit.4. hızın farkı sim yapması gereken işi bitirdiğinde otomatik olarak normal hıza dönmesi.

Diğer bilgiler için teşekkürler.Ama keşke okumayıp kendim keşfetseydim. Gerçekten keşfedilecek çooooook şey var.Güzel bir oyun.Tek taktığım şey uzun süren save süresi üstelik 3ghz işlemci raid 0 diskli sistemde.Anlaşılır gibi değil.

• save in uzun sürmesinin sebebi tam bakamadım söylemiştim önceki mesajda da ama tüm şehri kaydediyor olmasından dolayı uzun sürüyor heralde.
  • hemen kızma ben oyunda böle oynuyorum demek istemedim sadece ev nasıl olmuş diye sordum eğer simle ilgili bişi olsa adamı felanda koyardım bu sadece ev eve puan verin dedim
    quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

biraz yorum pls
    quote:

para şifresiyle bende yaparım önemli olan emeginle çalışıp didinip yapmak yoksa hiçbi emek yok para şifresiyle bak ben yazarlık yapıyorum çiftçilik yapıyorum bilim adamlıgı yapıyorum (2x) ne güzel

• Arkadaşlar aileyi yaptıktan sonra boş arazi alamıyormuyuz?Şehire bakıyorum sadece evler alınabiliyor ben şu denizin tepede olan biryer varya sol altta orayı almak istiyorum üzerinde geliyorum oranın ama hiçbirşey alamıyorum.İlle evmi almamız gerekiyor.
  • ARKADAŞLAR BİLEN LÜTFEN YARDIMCI OLSUN.KONSOL AÇILMIYOR CTRL SHİFT C YAPINCA SORUN NE OLABİLİR...
  • hadi hayırlısı
  • Hiç kendi kasabasını inşa eden yokmu, başlangıçta uzun sürüyor ama sim city gibi oynamak daha zevkli yapıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: POLATAGA

Hiç kendi kasabasını inşa eden yokmu, başlangıçta uzun sürüyor ama sim city gibi oynamak daha zevkli yapıyor

Kasaba inşa etme şeysi henüz çıkmadı. Oyun çıktıktan bir hafta sonra çıkacakmış.
  • Menude edit town var ordan kendi kasabanı istediğin gibi yıkıp yapabilirsin
  • Neyse oyunun video incelemesi yapılıyormuş. Sıcaklıkla uğraşmama gerek kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.