Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar çok para kazanmanın yolu var mı? Millet 2-3 katlı ev yaparken, ben sandalye alamıyorum. ( O derece artık)
  • @ Katze hocam millet şifreyle yapar o kadar şeyi para şifresi olmadan zor yani.
  • en güzeli şifresiz ama benimde çocuk yapmam lazım gerçi şaun 2 side zam aldı işler güzel ortalama maaş 60$/saat civarında ama bebekte meydanda yok try for baby wohoo filan yaptırdık ama peki EK KAZANÇ KAPISI VARMI? ne bilim viki'de yazıyodu sanırım tohum alma falan olucakmış varmı onlar varsa nerde? mesela tohum alıp kendi meyvemizi yapıp satsak evden çıkmadan
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

oyun gayet zevkli bence ama kötü başladım ben gittim 2 sinide scientist yaptım 2 si ortalam a toplam 50$/saat gibi bir ücret alıyor günde 400 filan giriyor cebime anca 12-13 gün sonra yaşlanıcaklar o zamanda çocuk için çok geç olucak soyum tükenicek şimdi çocuk yapıp bide ona bakcak parayı bulmam lazım zar zor koltuklarda yatıra yatıra büyütcez artık napalım

yaşlanmayı tamamen durdurmak istemiyorsan süresini uzatabilirsin. 960 güne kadar uzatabiliyorsun. istediğin kadar yaparsın işte. Daha fazla zamanın olur :) optiondan yapılıordu ama tam olarak neresinden unuttum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

@ Katze hocam millet şifreyle yapar o kadar şeyi para şifresi olmadan zor yani.

ya ben 2 gündür oynuyorum. sandalye alcak param yokken büyük bi eve taşınacak, eşyaları falan alacak hale geldim. Save gitti baştan başlamakta zor gelior şimdi..
  • peki ek gelir?
  • En iyi ek gelir yazarlık.Haftada 60000 geliyor işten dönüp gece biraz biraz yazıyorum kassam daha çok eder hatta. Bi alet var lifetime points 70000 olunca çıkıo kendi üzerinize tıklayıp cure diyorsunuz bütün ihtiyaçlarınız bitiyor enerji fln fulleniyor. Bu sayede daha çok kitap yazabiliyorum çünkü uyumaya fln vakit harcamak gerekmiyor...
  • İndireyim artık bende
  • haziran olsunda dvd sini alıyım önceki tüm simler var
  • plant mlant bişiler okudum az önce kendi tarlamı sürmek istiyorum nasıl?
  • BULDUM:::
    Buy lettuce from the supermarket. You should be able to plant that.

Seeds are all over town. You can't be in map view (unless you have the Collector Helper Lifetime award) and you need to be zoomed in a bit to see them on the ground. Look around parks. I find you can usually find seeds in the central park with the fountain in town.

Be on the lookout for Special seeds. Pick up every one you can. Without fail.

So I hear, anyway.
    2:
    lot, actually.

For starters, Flame Fruit, Lifefruit, Deathflower, Money tree <-- (only acquired from special seeds, furthermore, you can't use the 'fruit' of a money tree to make another money tree, they do drop seeds under themselves periodically, though)

Eggplant, Cheeseplant, and some form of meat-related plants <--- (gained from challenges you get through the gardening skill)

Omniplant <-- (the ability to grow it is gained from a challenge)

Are the ones most likely to be missed, if what I've been reading is correct.

• Vallahi ben simslerden sıkılmıştım şimdi yeni olan 3.sü güzelmiş arkadaşım da dedi baya bir eğlenceliymiş indiriyorum şuanda deneyeceğim bakalım.
  • @ egomanyak. ben halen life fruit için tohum bulamadım deathfishi nasıl yakalacağımı anlattım. Parklara mı bakmak lazım şimdi tohum bulmak için? Ben hep ücra köşelere baktım hiç merkez parka bakmak aklıma gelmedi :) omniplant bistro dan aşçı görevi olarak geliyor cheesplantta ektim meatplantte tabi bunların bi extrası yok. Önemli olan life fruit yetiştirirebilmek. Deathfish ile birlikte ambrossa yapıcam onla beraber hayaletleri tekrar hayata döndürebiliyormuşuz.
  • Ressamlıkda da iş var arkadaşlar,yaptığınız resmi satabiliyorsunuz,ölüsü 100$.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Ressamlıkda da iş var arkadaşlar,yaptığınız resmi satabiliyorsunuz,ölüsü 100$.

Çalışanın hakkını veriyolar gerçekten. Bizdeki gibi değil yani :) Ne kadar çalışırsan o kadar para alıyorsun. Saatlik 600 dolar (aslında sim parası) nasıl bir meblağdır bir düşünsenize :) Sciense (bilim) dalında son seviye (10. seviye) olan elemanın aldığı para bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voilet

@ Katze hocam millet şifreyle yapar o kadar şeyi para şifresi olmadan zor yani.

Aynen; ama hileleri çıktımı ki? Ressamlık ve yazarlığı deneyeceğim. Yazarlık olayını bilgisayardan hallediyoruz değil mi arkadaşlar? (writing kısmı var da)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 23 Mayıs 2009; 20:02:34 >
  • oyun ne kadar genisletilmis ?

yukleme ekrani yok degil mi artik ?
    serbestce gezi yapilabiliyor di mi sehirde?
    ev yapamama sorunu var mi sims2deki gibi?
    gece gunduz donusumu var mi?
    sistem performansi nasil? oyun kasiyor mu dusuk sistemlerde?
    grafikleri sims2den daha mi guzel?

bir de, oyunda denize girilebiliyor mu? (merak ediyorum simse bunu ekleyecekler mi diye)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 23 Mayıs 2009; 20:43:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

oyun ne kadar genisletilmis ?

bir de, oyunda denize girilebiliyor mu? (merak ediyorum simse bunu ekleyecekler mi diye)

Yükleme ekranı umarım yoktur yarım saat bekliyordum sims 2 de Bende şu an yüklüyorum bakalım nasıl

• Arkadaşlar benim için büyük bir sorun LifeTime Rewards kısmındaki kelimlerin anlamlarını bilmemem. İngilizce bilen biri ordaki (en azından bildiklerini) kelimeleri ödülleri çevirirse çok sevineceğim. Çok güzel şeyler var deniyor. Ama anlamadığımdan daha kullanamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Usak_Efesi

oyun ne kadar genisletilmis ?

Yükleme ekranı ne yazıkki var..
    Serbestçe gezebiliyorsun...
    Ev yapamama sorunu yok..(En azından ben öyle biliyorum , Denemedim)
    Gece gündüz dönüşümü var...
    Sistem Performansı fena değil..Ama müthiş Optimize Diyemem..Yine de güzel..
    Grafik olarak Sims 2'den çok daha güzel sayılmaz.Bazı detaylar artmış...
    Denize ben giremedim..Sadece denizde balık tutuluyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiviniTod -- 23 Mayıs 2009; 21:11:06 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.