Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kasbada güzel kadın yok bide bi tane tek kadın var oda maşallah 100 kilodan fazladır
  • Sims 3 e Movies (film yapıımı)eklentisi geliyor,görünüşe göre simcity ve movies de sims 3le birleşip sim alemini biraraya getirecek
  • quote:

Orjinalden alıntı: grenoble

quote:

Orjinalden alıntı: POLATAGA

Hiç kendi kasabasını inşa eden yokmu, başlangıçta uzun sürüyor ama sim city gibi oynamak daha zevkli yapıyor

Kasaba inşa etme şeysi henüz çıkmadı. Oyun çıktıktan bir hafta sonra çıkacakmış.

+1

quote:

Orjinalden alıntı: vata

quote:

Birde size tavsiyem spa var kasbada ona gidin (masaj yapılan yer) en pahalısından yaptırın karakter baya rahatlıyor uzun süre etkisi geçmiyor :)

bu iyiymiş bak. deniyim.

o değil de oyudnan geel olarak sıkılmaya başladım. çok artı bişey yok ne yazık ki. maxis in yokluğu belli olmuş. silecem bi iki güne heralde.

O eksiklerin sebebi ilerde 8.5 milyon tane ek paket çıkartabilsinler die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lost_Benjamin -- 24 Mayıs 2009; 15:43:36 >

• bi kaç gün önce belediye başkanı olmuştum, bugün fondan para aşırırken biri farketmiş, direk kovdular, tam city hall un önündeki kadın da beni insult etti. Piskolojisi bozuldu adamın, bu kadar şey üstüste geldi zaten sabahta arkadaşının birini kaybetmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Takao

en çok para kazandıran iş hangisi
    kasbada güzel kadın yok bide bi tane tek kadın var oda maşallah 100 kilodan fazladır

Genç bir hizmetçi veya tesisatçı çağır o yaparken işini muhabbete tutarsın ve olaylar gelişir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bartthy

quote:

Orjinalden alıntı: Takao

en çok para kazandıran iş hangisi

Genç bir hizmetçi veya tesisatçı çağır o yaparken işini muhabbete tutarsın ve olaylar gelişir...

haha deniycem ilk iş :)

• evt kasabada adam gibi bir kız yok, işteki hatuna yazıldım çabucak yaşlandı, birde adma gibi eşya çeşidi yok klasik ea taktiği addon la kapatıcaklar, hehralde en son kasabanın hırsızına yazılıcam.
  • the sims 1 severek oynamıştım tatil eklentisi vardı simler tatile gidebiliyordu neyse sonra babamın arkadaşı benle sims kız oyunu ne biçim oyun oynuyon diye dalga geçti bende soğudum oyundan elimi bile sürmedim neyse geçen yıl cdcide sims 2 oyununu gördüm bir heves ve merakla aldım yükledim oyun gerçekden çok değişmişti grafikleri çok güzeldi ama nedense ben bir türlü sims 2de ev yapamadım normal ev yapıyorum ama hazırları kadar güzel olmuyo çatı yapması tam bir işgence vs neyse ite kaka ev yaptım bu seferde bodrum kat yapamadım ne zormuş kardeşim bir bodrum yapmak en sonunda pes ettim bir daha oynamadım şimdide sims 3 indirmeyi düşünüyorum ama bir sorum var sims 3de ev yapmak kolay mı ?

• 2 gün oynayabildim. güzel olmuş çok fazla detay var buda oyunu keşfettikçe daha zevkli olacağı anlamına geliyor. özellikle ilişki kurarken karşıdakinin sizin hakkınızda ne düşündüğünü öğrenebilmek, onlar ın özelliklerini öğrenebilmke çok güzel bir detay. zengin kadınları ayarlamaya çalışıyorum
  • arkadaşlar bu oyunda para hilesi dışında hile varmı? sims 2 de adamların ihtiyaçları düşünce motiveDecay yazıp yükseltiyordum ama bunda işlemiyor. bir bilgisi olan varmı?
  • 1,66 ghz amd athlon xp 2000+
    1gb ram
    256 mb ati radeon 9550 ekran kartı

en düşük özelliklerde oynayabilir miyim oyunu????
  • ben tek çekirdek işlemci 2.0 ghz 1gb ram 256 ekran kartı olam bir makinada denedim 800x600 herşey lowda bile kasıyor.ama imzamdaki sistemde max ayarlarda güzel performans alıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

the sims 1 severek oynamıştım tatil eklentisi vardı simler tatile gidebiliyordu neyse sonra babamın arkadaşı benle sims kız oyunu ne biçim oyun oynuyon diye dalga geçti bende soğudum oyundan elimi bile sürmedim neyse geçen yıl cdcide sims 2 oyununu gördüm bir heves ve merakla aldım yükledim oyun gerçekden çok değişmişti grafikleri çok güzeldi ama nedense ben bir türlü sims 2de ev yapamadım normal ev yapıyorum ama hazırları kadar güzel olmuyo çatı yapması tam bir işgence vs neyse ite kaka ev yaptım bu seferde bodrum kat yapamadım ne zormuş kardeşim bir bodrum yapmak en sonunda pes ettim bir daha oynamadım şimdide sims 3 indirmeyi düşünüyorum ama bir sorum var sims 3de ev yapmak kolay mı ?

normal ev yaparsın 1 katlı 2 katlı 3 oda 1 salon falan ama bodrum falan öle aksiyonlara giremezsin

• tamam teşekkürler
  • Ben de para şifresi yazıp muazzam bir ev yaptım. Tek katlı ama yok yok. Paranın gözü kör olsun be!
  • ya oynadım o kadar kaydettim bir sorun yok demin kaydedip çıkıcam error 13 verdi. readme de 13: Post-save callback failure. olarak geçiyor. google da arayınca birşey de çıkmadı kaldık böyle millet. ya korsanlarda var böyle bir problem yada oyunun çıktığı ilk gün update gelicek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Ben de para şifresi yazıp muazzam bir ev yaptım. Tek katlı ama yok yok. Paranın gözü kör olsun be!

Bence o ev değildir.4 tane duvar 1 kapı yapmışındır sonra eşyaları sırayla dizmişsindir.
  • Şu an oynadığınız oyun betaymış. Yenisi çıktı.
  • Cidden arkadaşlar bende az önce gördüm. Malum kişi tarafından final versiyon çıkmış.

Save sorunu alan arkadaşların beta olması sebebiyle olabilir belki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanaksin -- 26 Mayıs 2009; 0:51:55 >
  • Hiç zannetmiyorum beta olduğunu yeni çıkan versiyonun infosunu okudum çok ufak bir versiyon farklılığı var. Eğer yeni çıkanı indiren olursa, oyuna giriş ekranındaki en altta yazan game versiyon kısmının ekran görüntsünü buraya koysun..
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.