Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben girdiğim binaların içini tam göremiyorum yani içerde ne olup bitiyo göremiyorum.mesela işe gittim içerisi görünmüyo,sonra masaj yaptırmaya gittim o da görün müyo ne yapmam lazım.?kendi evimin içini görüyom ama diğer binalarınkini tam göremiyorum??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

Hiç zannetmiyorum beta olduğunu yeni çıkan versiyonun infosunu okudum çok ufak bir versiyon farklılığı var. Eğer yeni çıkanı indiren olursa, oyuna giriş ekranındaki en altta yazan game versiyon kısmının ekran görüntsünü buraya koysun..

Bence de pek bi fark olacağını sanmam. Ama deneyen olursa seve seve yorumlarını okuruz.
  • Ben R*z*r' u deneyeceğim.
    Fark görürsem haber veririm.
  • Birkaç ss buldum muhteşemler hele bi tanesi varki godfatherı yapmış adamlar

• Bizim şu an oynadığımız beta versiyonu mu ?
  • Çok az bir versiyon farkı var ama R*z*r diyorsa doğrudur.

NFO' da yazanlar,
    "Rld release is not final"

R*z*r: 0.0.0.11195 (Nisan 30. 2009 04:55:28)
    Rld: 0.0.0.11190 (Nisan 23. 2009 07:53:19)

"Playing beta games is like having sex with a condom!" diyor ve bitiriyorum.
  • Rzr olanını yükleyenler.Launcherda ki versiyonu yazabilirler mi?
    RLD:1.0.615.00107
  • arkadaşlar sıfırdan R1911 in sürümünü indirmeniz gerekmiyor. sadece o sürümün gerekli dosyasını indirip atın save sorunu çözülüyor demin denedim.
  • Oyunu edindim. Sistem gereksinimleri makul duzeyde gorunuyo. ATI RADEON X1200'de (dizustu) oynanir mi?
    Amacim buydu da
  • Beyler bu beta olayını EA de haber yapmış. Buglu pre versiyon demiş reloaded versiyonuna. Tabi reloaded diye söylememiş.

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5i2Ts-zyPtq_1NOZV49oeN7ZvY4RgD98BBEMG0

quote:

EA said the pirated version "is a buggy, pre-final" version of the game.
  • EA fena sallamış bakın bir habere görede
    The Sims 3'ün çıkmasına 1 aydan az bir süre kala, EA 8 Mayıs itibari ile oyunun tamamlanıp basılmak ve çoğaltılmak üzere fabrikaya yollandığını açıkladı..

Bizim rld sürümü bundan sonra çıktığına göre hiçbir sorun yok.Ayrıca bug olsada EA'nin gönderdiği oyunlarda bugludur böyle saçma bir hata yapmazlar.Zaten oyunda bir bug göremedim ben herşey sorunsuz çalışıyor saveden tut heryerde gezinmeye kadar
  • İnsanın içine kurt düşürüyolar işte. Bence de RZR sürümüne hiç gerek yok. Biraz daha versiyonu yüksek olabilir ama bug felan olmadıktan sonra gerek yok zaten. RZR'un işide saçmalık zaten release yarışını kaybetti ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

Rzr olanını yükleyenler.Launcherda ki versiyonu yazabilirler mi?
    RLD:1.0.615.00107

1.0.631.00002
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Beyler bu beta olayını EA de haber yapmış. Buglu pre versiyon demiş reloaded versiyonuna. Tabi reloaded diye söylememiş.

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5i2Ts-zyPtq_1NOZV49oeN7ZvY4RgD98BBEMG0

quote:

EA said the pirated version "is a buggy, pre-final" version of the game.

2. şehrin tamamı eksikmiş bu oyunda. Yani aldığımız oyunda bir şehir daha olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grenoble -- 27 Mayıs 2009; 16:15:17 >

• oh be sonunda buldum konuyu sims'e özel topic açmışlar hayırlı olsun ayriyeten
  • Arkadaşlar EA olaya müdahale etti galiba.Arama motorlarında Sims3 tor--ren-ti yok.Yeni eklenenler var sanırım onlarda da paylaşım yok gibi.
  • 2. şehri download edebilicez arkadaşlar. RZR'un releaseinde de yok 2. şehir. Oyunun çıkmasını beklememiz gerekiyor.
  • Arkadaşlar bu oyunda nasıl evleniyoruz bilgisi olan varmı ?
  • Güzel oyun
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

2. şehri download edebilicez arkadaşlar. RZR'un releaseinde de yok 2. şehir. Oyunun çıkmasını beklememiz gerekiyor.

umarım download ederiz
    alt tarafı bir şehir dememek gerekir sonuçta buda bir eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 27 Mayıs 2009; 21:35:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.