Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: wantedman

tam olarak boyutu kaç gb?..
    rld sürümü 5.6gb
  • oyunda hiç açık havakonseri yok arasıra etkinlikler oluyo hepsi aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

rld sürümü 5.6gb

tessekkür cevap için bir sorum daha olacak "Riverview" diye bir şey duydum bu ayrı bir sürüm mü bunu tam anlayamadım indiriyorum boşa gitmesin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

ben reloaded de buga rastladım. mesela cep telefonuyla gelen ek görevlerde sorun olabiliyor. örneğin bozuk bir eşyayı onarmam için bir teklif geliyor. kabul ediyorum fakat bahsi geçen eşya inventory e gelmiyor. bu sanırım oyundan kaynaklanıyor. bu sims için patch çıktımı?

bu arada makaleyi bilgisayardan yazıyorsun

ya pc de writing de sadece yazdığım kitaba devam etme ve onun diğer seçenekleri çıkıyor. tam hangi komut biliomusun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

rld sürümü 5.6gb

tessekkür cevap için bir sorum daha olacak "Riverview" diye bir şey duydum bu ayrı bir sürüm mü bunu tam anlayamadım indiriyorum boşa gitmesin..
    mağazalarda satılacak sürümlerde bulunacak sanırsam

• arkadaşlar selamlar ben sims 3 yükledim ancak oyuna girerken ea games register code istiyor? acaba size de oldumu codeu kabul etmiyor ne yapmam lazım teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerocool16

arkadaşlar selamlar ben sims 3 yükledim ancak oyuna girerken ea games register code istiyor? acaba size de oldumu codeu kabul etmiyor ne yapmam lazım teşekkür ederim

Cr.acki kopyalamayı unutmuşsun güzel kardeşim.
  • saol kardeşim kopyaladım ama tekrar deneyeyim teşekkür ederim
  • Non-Final Nedir Oynuyorum Ama Launcher De Bu Yazıyor ? Final Sürümü Değilmi ?
    1.0.615.00107 Sürüm
  • son sürüm versiyonu [1.0.632.00002]
  • quote:

Orjinalden alıntı: kozkir

son sürüm versiyonu [1.0.632.00002]

Hopbaa Şimdi Bidahamı İndiricez.YOKmu Başka Caresi..
  • Mecburen yeniden indireceğiz. Bu sunuma patch beklemek bence yanlış. Çünkü EA patch çıkardığında zaten bizim REL. sunumuna olmayacak. Yanlış sürüm vs. deyip patch'lemiyecek. Ben idnrimeye başladım bile. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

quote:

ben reloaded de buga rastladım. mesela cep telefonuyla gelen ek görevlerde sorun olabiliyor. örneğin bozuk bir eşyayı onarmam için bir teklif geliyor. kabul ediyorum fakat bahsi geçen eşya inventory e gelmiyor. bu sanırım oyundan kaynaklanıyor. bu sims için patch çıktımı?

ya pc de writing de sadece yazdığım kitaba devam etme ve onun diğer seçenekleri çıkıyor. tam hangi komut biliomusun

Normalde bilgisayarda makale yaz komutu yok. Sen sanırım makaleyi yan görev tamamlamak için yazmak isitiyorsun. Zaten yan görevi kabul ettiğin an görevle ilgili komut bilgisayara geliyor.

• quote:

O eşyalar senin kişisel inventoryne değil ailenin özel inventory var eşya satın alma menüsünde altta kutu gibi birşey var orada çıkıyor...
  • Oraya bakmayı tamamen unuttum. Teşekkürler.

----

Bu arada oyunu RLD sunumundan Razor yapan yama internette var. Yorumlara baktım bazıları oluyor bazıları olmuyor diyor. Ben razor sunumunu indirmeye başladım temiz iş olsun diye. İsteyen o (unofficial) patch'i deneyebilir.
  • bu beta olayı nedir?etrafta gördüğüm hepsi beta,indirmesek mi bunları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

bu beta olayı nedir?etrafta gördüğüm hepsi beta,indirmesek mi bunları?

razor da mı beta? razor beta değil sanırım.
  • ya yan görev için bilgisayar ek komut gelmiyor deliricem, diyorum bug mı acaba ?

bu arada reload tan razor a çeviren yamayı pm alabilirmiyim.

ben relod u rzr crk ile oynuyorum, eğer makale bugsa tek sorunum o.
  • Keşke Ps3 içinde çıksaydı ya
  • The Sims 3 patch [1.0.631.00002] to the new [1.0.632.00002] version

Son Sürüm 632 Mi Olmuş ?
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.