Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kozkir

son sürüm versiyonu [1.0.632.00002]

^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^
  • Razor'da final değil sanırım. REL. i boşa sildim :S
    Ben böyle işin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 31 Mayıs 2009; 15:07:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Razor'da final değil sanırım. REL. i boşa sildim :S
    Ben böyle işin..

631 Varsa Silmene Gerek YOK Tek Link Patch 632

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 31 Mayıs 2009; 15:14:33 >
  • ya beyler bir yardım edin soruna çözüm bulamıyorum oyunu yükledim kurdum crakini yaptım oyunu açarken lütfen mailiniza gelen yada oyunun üstünde bulunan eagames registercodeunu girin diyor kafayı yicam lütfen yardım edin ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Razor'da final değil sanırım. REL. i boşa sildim :S
    Ben böyle işin..

631 Varsa Silmene Gerek YOK Tek Link Patch 632

Bu sabah sildim zaten. Razor bağladım.
    Aman insin zaten inecek bişey yok :)
  • patchi pmden ben de alabilir miyim?
  • Arkadaşlar Elinde Non-Final Olan Sürüm Olan Varsa 700MB Lık Patch Buldum Yaptım Ve Final Oldu İsteyen Pm Atsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FİT GYM -- 31 Mayıs 2009; 19:32:32 >
  • Demek sendede çalıştı :) Bazıları çalışmıyor diyor. Hatta Demo****'da razor'un da reloaded in de pre final olduğunu yazmış biride :S Neyse bakalım. Gerçi daha oynayacak bişe kalmadı. Skill'lerdeki achievements'lerin hepsini tamamladım.

Kardeşim için indiriyorum. İki kez savegame kurbanı oldu... Save leri gitti :D Yoksa bi işe yaramıyor artık :D 2-3 eklenti pakedi çıkınca zevklenemye başlar. 10-12 tane çıktığında tadından yenmez. :)

Benim şu huyum yokmu ah.. Hemen gittim sildim reloaded'i gb yi hiç araştırmadan. Sildikten 5 dk sonra demo****'da patch'i buldum of of :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 31 Mayıs 2009; 19:40:19 >
  • 5-10 gün daha bekler, piyasaya sürülen versiyonu indiririm. Bence siz de öyle yapın.
  • Ben yükledim oynuyordum fakat bir süre oynadıktan sonra takılıyor ve ekran kapanıyor oyun yanıt vermiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum bilen varsa lütfen yardım etsin, artık düzgün oynamak istiyorum lütfen!!
  • reloaded yükledim bir sorunum yok, biraz kasıyor gibi oyun ama

1-2 gün oynadım bıraktım zaten, 150bin dolar oldu ilk defa sims oyunlarımda
  • Türkçe altyazılı sims 3 videosunu izlemek isteyenler,aşağıdaki linki ziyaret edebilirler...

http://www.bolumsonucanavari.com/Videolar-The_Sims__A_Alt_yazili-203.htm
  • Rld sürümünü indirenlerin tekrardan Rzr sürümünü indirmelerine gerenk yok .
    Sadece "egze"'yi değiştirsinler.

Düzeltme : Olmuyormuş , Rld->Rzr gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 2 Haziran 2009; 22:03:22 >
  • onu ben 3 sayfa önce dedim ama ginede soal ben duyuramadım sen duyur
    quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Arkadaşlar Elinde Non-Final Olan Sürüm Olan Varsa 700MB Lık Patch Buldum Yaptım Ve Final Oldu İsteyen Pm Atsın.

• reloaded ile sorunum yoktu ama 631 patch i indirdim demin kurdum şimdi 632 e çeviren 16mb lık yamayıda indiriyorum deniycem. makale yazamıyordum belki bug tı bununla değişirse belirtirim.

edit:arkadaşlar hakikaten rld sürümü eksikmiş. bilgisayarda makale yazma çıkmıyordu 700mb lık patch i yükledim geldi o komutta. şimdi 632 i kurucam bence sizde ikisinide kurun

edit2: 632 yamasını kuramıyorum bölge hatası veriyor uyuşmuyormuş patch ile. çok saçma geldi nasıl çözücezki bunu :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 1 Haziran 2009; 12:24:34 >
  • arkadaşlar ben razor u indirdim sonra The Sims 3 patch [1.0.631.00002] to the new [1.0.632.00002] version uyguladım ve ilacladım gayet iyi çalışıyor. İlk defa oynuyacağım. Çok mu zor oyun. İngilizcem var. Bir problem yaşarmıyım. Bu oyundaki amaç ne tam olarak ?
  • arkadaşlar ben rld sürümünü indiriyorum bazı ark. bu sürüm eksik oldugunu söylediler indirmeyi yarıda kestim boşa zaman kaybı yapmayalım bunun asıl versiyonu tam olarak ne bu konuda yardım ederseniz sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

arkadaşlar ben rld sürümünü indiriyorum bazı ark. bu sürüm eksik oldugunu söylediler indirmeyi yarıda kestim boşa zaman kaybı yapmayalım bunun asıl versiyonu tam olarak ne bu konuda yardım ederseniz sevinirim..

arkadaşım rzr u indir eğer indiriceksen, yada 2 gün daha bekle piyasayada bi çıksın o zamanki release lere bakıp tercih yaparsın.
  • razoru içindemi patch var? Bi bakayım :S

Ben reloaded ten razor yapan patch'den başka patch görmedim de :S
  • Arkadaşlar trainer ile bolca para yaptım daha sonra aldığım evi tamamen silip en başından yapayım dedim bazı sorunlar çıktı. Aşağıdaki resimde olduğu gibi yere fayans döşeyemiyorum, ne yapmam gerekiyor acaba?

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI)

Bu arada böbürlenen RZR'unda oyunu BETA çıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 1 Haziran 2009; 18:39:57 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.