Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım yok duvar deil ya bildiğin sütun yani column koyucaksın.

edit: resimli vereyim

bu arada rld kullanıyorsanız rzr patch i mutlaka kurun. sizin bilmediğiniz bazı buglar olabiliyor mesela gazetecilik mesleğinde makale yazma ve röpotaj yapamıyordum patch le düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 2 Haziran 2009; 14:48:37 >
  • Fotoğrafcılık olayını çözebilen varmı arkadaşlar ?
  • Yok hocam genede olmuyor yaa :((

RLD to RZR patchini indiriyorum. Düzelir umarım, yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 2 Haziran 2009; 15:24:20 >
  • rzr patch i kurup dene bakalım bide.
  • arkadaşlar elinizde yaşlanmayı önleyen hile varmı daha yeni yeni kariyer yapıcaz yaşlanıyoz ya elinizde varsa çok makbule geçer
  • yaşlanmayı optionstan kapatabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: brujuwa1453

arkadaşlar elinizde yaşlanmayı önleyen hile varmı daha yeni yeni kariyer yapıcaz yaşlanıyoz ya elinizde varsa çok makbule geçer
  • bende razor'u kurayım bakalım ne olacak..
  • bende çok şükür bi sorun yok 2 DVD LİK VERSİYONU ALIN ARKADAŞLAR DERİM
  • legal versiyon ne durumda gören ya da eline geçen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CCaaNN

Ben yükledim oynuyordum fakat bir süre oynadıktan sonra takılıyor ve ekran kapanıyor oyun yanıt vermiyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum bilen varsa lütfen yardım etsin, artık düzgün oynamak istiyorum lütfen!!

Yardım edin lütfen delireceğim yoksa!
  • Türkiye'ye 5 Haziran'da gelicek galiba. Riverview da 5 Haziran'da indirilebilecek sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kersoz2003

Arkadaşlar ben girdiğim binaların içini tam göremiyorum yani içerde ne olup bitiyo göremiyorum.mesela işe gittim içerisi görünmüyo,sonra masaj yaptırmaya gittim o da görün müyo ne yapmam lazım.?kendi evimin içini görüyom ama diğer binalarınkini tam göremiyorum??

Bazı binaların içi görünmez şekilde bu oyunun bir parçası merak etme.

quote:

Orjinalden alıntı: grenoble

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Beyler bu beta olayını EA de haber yapmış. Buglu pre versiyon demiş reloaded versiyonuna. Tabi reloaded diye söylememiş.

http://www.google.com/hostednews/ap/article/ALeqM5i2Ts-zyPtq_1NOZV49oeN7ZvY4RgD98BBEMG0

quote:

EA said the pirated version "is a buggy, pre-final" version of the game.

2. şehrin tamamı eksikmiş bu oyunda. Yani aldığımız oyunda bir şehir daha olacak.

2. kasaba yani Riverview hiç bir oyunda yok. Sadece internetten indirerek edinilebiliyor. Oyunun orijinalini çevrimiçi olarak kayıt ettirmek gerekiyor. Böylece indirebiliyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: designr

rzr patch i kurup dene bakalım bide.

Maalesef hocam patchi yükledim halen aynı yaa.. Anlam veremedim ne yapmam gerekiyor acaba :((

@brujuwa1453

Her 2 versiyonda 2 DVD zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OziiX -- 2 Haziran 2009; 23:26:30 >
  • 2. şehir internette bilginize. Ben kurdum ^^ Gayet güzel. Ayrıca iki tane de araba buldum :)
  • @oziix
    hocam walla anlayamadım bende yaptım kendimde oldu sende nie olmuyo acaba. istersen save ini bi upload et bide ben bakayım, istersen tabi
  • ozan301 kardeşim 2şeihr bendede yok bana 2 şehirin ya linkini yada pm aracılığıyla gönderirsen sevinirim bide ben indirim bakim 2 şehir daha güzel galiba
  • nette araştırdım ama daha çıkmamış riverview
  • Nasıl evlenebileceğimi bilen var mı? Bir tane hatunla yakınlaştı benim adam, onu evimin kadını çocuklarımın anası yapmak istiyorum ama yatak haricinde öpüşmüyorlar bile. Kadın hamile kaldı, gitti kendi evinde büyütüyor bebeği. Evde de bebek için en ufak bir eşya yok, bebeği yere bırakıyor hain kadın. Ben bu kadınla benim adamı nasıl evlendirebilirim? Arkadaşlıkları en üst seviyede.
  • evlendirmek için kadına tıkladığında propose komutu çıkması lazım ondan sonraki komutsa propose to marry çıkmıyorsa evlendirmek için biraz daha ilişkiyi geliştirmen gerek demek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

evlendirmek için kadına tıkladığında propose komutu çıkması lazım ondan sonraki komutsa propose to marry çıkmıyorsa evlendirmek için biraz daha ilişkiyi geliştirmen gerek demek.

Gelişecek şeyi kalmadı ki. Arkadaşlığı gösteren bar sonuna kadar dolu. Hala yatak haricinde öpüşmüyorlar bile.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.