Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ölüleri nasıl canlandıracağımızı bilen biri ayrıntılı olarak anlatabilir mi?
  • beyler su riverview kasabasının linkini atında bizde faydalanalım dimi
  • banada pm den bi link lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: RepuLsive

Life Fruit ve Death Fishi karıştırarak yemek yapıyorsun ve bu yemek mezarlıktaki ruhları canlandırabiliyor diye biliyorum.. Unknowları yetiştirdikçe ne oldugunu sonradan anlayacaksın.. Skillerinde yükselmeli galiba..

Baya zahmetli life fruit yetiştirmek önce gardenning skill fullenmeli sonra bir sürü puan toplayıp o kelebek şeklindeki haritadaki herşeyi gösteren zırıltıyı açman lazım hayat başarılarından. Sonra o tohumları şehrin dört bir yanından toplayıp dikmen lazım. Birde kolay büyümüyolar 4-5 günde öğreniyorsun ne olduklarını. Bende bir hevesle toplayıp dikmiştim bir sürü special tohum para ağacı bilmemne ağacı ıvırı zıvırı çıktı bi life fruit çıkmadı. Bende bıktım bıraktım oyunu resmen bıkkınlık geldi :(

Deathfish yakalamak life fruit yetiştirmekten biraz daha kolay ama oda uzun zaman gerektiriyor skill fullemen lazım balıkçılık skilli full olcak.

Life fruit tek başına yendiğinde gençleştiriyor diye biliyorum, eski oyundaki hayat iksiri gibi. Aşçılık konusunda pro olduğunuzda da amrossa diye bir yemek yapabiliyorsunuz (tabi önce kitapçıdan gidip en pahalı olan tarifi almanız gerek) bu tarifi öğrendikten sonra deathfish ile life fruit kullanıyorsunuz yemek için. Sonra denilene göre mezarlıktaki ruhlardan herhangi birini tekrar hayata döndürüyorsunuz.

• Arkdaşlar eline geçen varsa bi zahmet banada bir link atabilir mi?
  • Arkadaşlar PM atacaktım ama PM atamıyorum nedense. Sanırım hesabı tel no dan aktif etmediğim için atamıyorum. Burda paylaşsam suçmu olur? (Sanırım evet)
  • Update hatasını çözmek için oyunu kurarken (region'u)

USA
    Australia
    UK-England
    Portuguese/Brazil
    Belgium-
    Egypt
    Dutch, The Netherlands

bunlardan birini seçmeniz gerekir. Diğerlerinde çalışmaz patch

quote:

Orjinalden alıntı: designr

bi pm de ben alabilrmiyim?

edit: oziix dediğini yaptım kuruldu fakat launcher a etkisi olmadı. 631 olarak duruyo launcher. kurulurken ts3.exe ye update yaptığını gördüm launcher.exe yi göremedim belki ondandır.

bu arada riverview i arıyorum hala yok. arkadaş bulmuş ama forumda deil inş erken gelir

Patch Launcer'a etki etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 3 Haziran 2009; 18:39:38 >

• indirdiğim araba eklentisini kurarken daha doğrusu kuramayınca son updatelerin yapılı olduğundan emin olun diyor. rld to rzr u kurdum sonra 632 patch i de kurdum ama yinede olmadı. dosyayı çalıştırınca önce launcher ın downloads una atıyor sonra çalıştırıyor ordan.
  • İkinci şehri banada pm lermisiniz?
  • oziix,maxis,emre544,kozkir,wantedman,cemms hepinize pm gönderildi.sizde deneyin bakalım kurabilecekmisiniz?
  • Ben riverview indirdim ama bilinmeyen dosya türü diyor neden acaba bi program mı yüklemem lazım.
  • nasıl yükleneceğini biliyormusn?
  • Exe şeklinde gelir diye düşündüm ama dosyayı açamıyorum bile.
  • Yeni Şehir'i Alabilirmiyim Pm
  • Bide ben 1.0.632 patch i kurmak için regedit ten gerekenleri yaptım ama bu seferde file not found hatası alıorum oyun D sürücüsünde kurulu bundan olabilir mi ?
  • indirdiğinde 2 dosya olması lazım. biri world uzantılı diğeri package

world ü -> "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\GameData\Shared\NonPackaged\Worlds" içine
    package i -> "C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims 3\Caches"

içine atacaksın.

kenan gönderdim.
  • world ü attım oldu....
  • hayırlı olsun ss atarmsın. ben daha indiremedim feci yawaş geliyor.
  • Ama bende sadece pack var world yok inen dosyada tek link olanı indirdim ben.
  • olmadımı yani ?

bende oyunu sildim yeniden kuruyorum region ımı deiştirip
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.