Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Riverview ve diğer 2 tane araba update i için google da "s3rc" ve "CompressorizerRedux" aratın .
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Ya Bu Aşşagıda Gösterilen Şeyleri Nasıl Yapıcaz.Mesela Balonlar Var Veya Kız Arkadaş Resmi Cıkıyor,Daha Sonra Çeşitli Şeyler Geliyor Bunlar Ne? Ne İşe Yarıyor..

biraz daha açık anlatır mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tulû

Riverview ve diğer 2 tane araba update i için google da "s3rc" ve "CompressorizerRedux" aratın .

demonoid de çıkıyor ve 238mb boyutu var bakayım yüklüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

nie yeni bir yer millet 10 $ a alıyo biz bedava buluyoz beğenmiyoz işe bak
    quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

Bencede bi işe yaramıyo 2. şehir.

Ne alakası var. Bedava bulduk diye beğenmemiz mi gerek?
    Allahım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 4 Haziran 2009; 7:38:24 >
  • ne sabırsızsınız varya oyun daha çıkalı bir haftamı ne oldu hemen indirip yüklemişsiniz bekleyin biraz ortalık yatışsın temiz bir versiyon çıksın hatta bi expansion filan çıksın ondan sonra indirip oynayın.
  • Riverview şehrini kurdum açtım beyler gerçekten harika bi şehir olmuş
  • Bide arkadaşlar bana yeni eşya paketi lazım elinde olan varsa pm den atarsa sevinirim.
  • Riverviews Şehrinden Görüntü:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 4 Haziran 2009; 9:59:48 >
  • ben pek beğenmedim riverview şehrini.riverview da her yer tarla.sunset daha güzelmiş bence
  • ya ben daha bu rld to razor işini yapamadım, nette ne kadar link warsa hepsi kırık, rica edicem birisi bi pmden bi yerden bi link atıversin
    torrent değil de rapid weya web link, ayrıca torrent linki atan arkadaşıma da ilgisi için çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acorpse -- 4 Haziran 2009; 12:58:43 >
  • riverview i kurdum sonunda. bence güzel olmuş. tam yazlık havası war. denemek için seçtiğim karşı komşularının çok gzüel büyük bir bahçesi wardı. tam barbekü partilik ama hala paket olan eklentileri kuramıyorum. update uyarısı verip duruyor.
  • benim sinir olduğum konu bir şehir den diğerine seyehat edilmemesi 2. şehir de sadece 1 gibi adam yapıp oynuyon 2 şehir arsında gidiş geliş yok.sims 2 de bir şehirden diğerine taşınma vardı bunda yok.bide ben 2 tane arabayı yükleyemedim geli ba nasıl oluyo bilen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamitarukannochi -- 4 Haziran 2009; 13:19:08 >
  • bide ben bi pack yüklediğimde bu hatayı alıyorum hata : ''CarMuscle.Sims3Pack:İnsitallation failed:please make sure your game has the latest Software Updates and try again. DONE '' HATA BU YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VARMI
  • 1 şehirden diğerine taşınmayı buldum 2. şehir river e girip daha sonra edit town a tılıyoruz orda sağ alt köşede bizim şuan oynadığımız karakterler gözüküyo ona tıklayıp place copy diyoruz ve evi ile birlikte kendi yaptımız ev eşya herşeyle birlikte yeni şehre yerleşiyo bu çok güzel bişi eğer ordaki evim kaslsın diyr sanız karakterinizi seçtinizde küçük daireler var onlardan birinde evden taşıma olucak tı ona basıp eski şehir deki evinden ayırıp river de yeni bir eve yerleştirebilirsiniz tabi bu işlemi 1. kasabadada yapabilirsiniz.bide 2. şehirde city hall yok bazı görevler çıkıyo city hall a gitmemiz gerekiyo 2. şehirde bu nasıl olucak acaba ?
    quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

benim sinir olduğum konu bir şehir den diğerine seyehat edilmemesi 2. şehir de sadece 1 gibi adam yapıp oynuyon 2 şehir arsında gidiş geliş yok.sims 2 de bir şehirden diğerine taşınma vardı bunda yok.bide ben 2 tane arabayı yükleyemedim geli ba nasıl oluyo bilen varmı

• Sims3 store çıktı kıyafet,saç baş filan dolu 3 araba bikaç eşya seti var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 4 Haziran 2009; 14:15:27 >
  • arkadaşlar yavaş yavaş resmi olmayan yamalar çıkmaya başladı. bunları sizlerle paylaşayım.
    ama öncelikle package uzantılı yamaları TS3 e tanıtmak için yapmamız gereken birkaç işlem war.

1. Bu dosyayı indirinhttp://ul.to/v3km5s ve Electronic Arts\The Sims 3 klasörüne yani ana klasöre kopyalayın.
    2. Yine ana klasörde önce Mods isimli bir klasör oluşturun. Mods klasörünü açıp bunun içinede Packages klasörü oluşturun.
    bundan sonra indirdiğiniz tüm package uzantılı eklentileri bu klasör e atarak oyuna ekleyebilrsiniz.

NOT: Bu sadece package uzantılı olanlar içindir. indirdiğiniz araba ve diğer sims3pack uzantılı dosyaları çift tıklayıp çalıştırabilirsiniz. tabi korsan kullanmıyorsanız. yoksa şuan için update hatası veriyor.

yamalara geçelim

Hidden Traits - oyunda bulunan fakat CAS ekranında seçemediğimiz traitler. bunlar NPC lerde war bu yama onları bizimde seçebilmemize olanak sağlıyor.
    Physical
    Pyromaniac - yangın çıkarma manyağı
    Immune to Fire - yangından korunaklı/zarar görmeyen
    Makes No Messes - temiz,daha doğrusu etrafı kirletmeyen

Mental
    Burglar - hırsız, her yere sızabilir
    Can apprehend Burglar - hırsız tutuklayabilen
    Can Salute - diğer simler selam durur
    Pizza Appreciator - pizza yediğinde mood u daha çok yükselir
    Rocker - rocker işte bildiğiniz rocker
    http://ul.to/rehhzt

Adou House - yeni bir ev

http://ul.to/ii8q93

No intro patch. saçma giriş ekranını siler
    http://ul.to/4ttf5f

Retropop Pattern- Create A Style ekranına yeni patternler ekler

http://ul.to/uzbk7k

Antik Yunan Pattern

http://ul.to/wkkg7e

bunların tamamı MTS'den alıntıdır. herkesin üyeliği olmayabileceğini düşündüğüm için uploaded a yükledim. iyi oyunlar

• Oyunu oynadım, oyun fena değil ama her serisindeki gibi çok kısa bir sürede sıkıyor. Oyunu oynayalı 1 gün oldu, şimdiden sıkıldım diyebilirim.
  • arkadaşlar yeni 40 tane içerik geldi. araba saç stili kıyafet. isteyene pm leyebilirm.
  • designr modlar için saol,ama bu sims çok uyykucu yaw ,az uyuyan sims modu yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 4 Haziran 2009; 14:44:57 >
  • sims i ara ara uyutma. uyumaya gönderdiğinde sol üstte çıkan simgenin üstüne geldiğinde sleep until fully rested yazmıyorsa yeterince dinlemiyor demektir. sen o simgenin sağından tutup sağa çek ve until fully rested yazana kadar getir uzun süre dayanacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.