Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Tulû

Eklentileri yüklerken hata alıyorsanız s3rc ve ya CompressorizerRedux ile yükleyin.

@ yamitarukannochi ,

"değiştir" butonu ne için konulmuş arkadaş ? Peşpeşe mesaj yazmak hoş mu oluyor ?

hee tamam anladım ben şöyle:

Okay, heres how I got it FULLY WORKING WITH ALL BUILDINGS AND FIXED DEscriptIONS!!

1. first you need this program s3rc that repairs corrupted .sims3pack's like this one
    heres the link (http://www.moreawesomethanyou.com/ts3/tools/s3rc-win.rar)

2. unrar s3rc.exe to your desktop

3. open the download location for this torrent, open Downloads folder, and drag and drop Riverview.Sims3Pack to your desktop

4. IF YOU ALREADY HAVE TRIED INSTALLING THIS THROUGH TS3 LAUNCHER, IM PRETTY SURE YOU MUST REOPEN THE LAUNCHER AND GOTO DOWNLOADS AND DELETE RIVERVIEW, I HAD TO
    (you also may want to delete the riverview file if you just dragged it to Shared\NonPackaged\Worlds previously)

5. start > run > cmd.exe (or start > find > cmd for vista/7)

6. goto your desktop folder in cmd prompt, "cd desktop" for me as i'm already at Users\Name

7. type "s3rc -f Riverview.Sims3Pack" into cmd prompt

8. type "s3rc -d Riverview.Sims3Pack" into cmd prompt

9. then I disabled my internet connection and double-clicked the Riverview.Sims3Pack on my desktop and voila! it installed flawlessly!! with a full working 2nd city and all buildings and descriptions fixed

it installs all the missing buildings and objects for riverview in your installed content tab as well :)

EDIT: internet connection doesnt even need to be disabled, i just did it to be safe

enjoy guys... let me know if u have any questions

• quote:

Orjinalden alıntı: cheechee

Merhaba arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım bi yanlışım olursa affedin. Benim sims 3 de resimdeki gibi bi sorunum var çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Asıl sorun oyunu neredeyse full ayarlarda 2 gün oynadım böyle bi sorun yoktu dün açtım oyunu bu sorunla karşılaştım. Bazı yerlerde ekran kartının güncel driverını ya da DirectX9 u güncelleyin felan diyolar ama benim zaten ekran kartımın en son driverı yüklü ve DirectX9 unda mart2009 sürümü yüklü, onları yinede kaldırdım ve tekrar yükledim ama değişen bişey olmadı. Ayrıca ekran kartım Ati Radeon X1300 ve 2 GB ram var soran olursa yazıyım dedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Ekran Kartına Overlock Yapılmış Sanırım Ondan Böyle Yapıor.Fazla Isınıyorda Olabilir Ama O.c Yaptıysanız Düşürün.

• quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

Ekran Kartına Overlock Yapılmış Sanırım Ondan Böyle Yapıor.Fazla Isınıyorda Olabilir Ama O.c Yaptıysanız Düşürün.

Teşekkürler ilgilendiğiniz için. Evet Ati tray tools diye bi program kurmuştum fazla bi ayarlarla oynamadım sonra programı kaldırmıştım ama nasıl ayarlamalar yaptığımı hatırlamıyorum. Nasıl eski haline getirebilirim acaba. Bir yolu var mı?
  • Hunter eşya yüklemenin tr sini yazarmısın bulabilirsen veya biliyorsan sen anlatırmısın.Bu ing bişey anlamadım.
  • arkadaslar aksam giremedim sizde tum eklentilere ulasmissiniz ama soyle bir sey var s3rc ile ugrasmak istemiyorsaniz, nette ugrasilmislari war ben onu indiriorum bide oyunu silip hicbir patch kurmadan eklentiler oyle kurun. bende demin onceden calismayan bir tane yi indirdim yamalanmis halini reloaded beta ya bile kuruldu.

edit : dediğim patchlenmiş dosyaları adam 4link e çevirmiş akşam sağolsun 113 taneyi tek tek indircektim yoksa pmden ulaşabilrsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 5 Haziran 2009; 8:18:03 >
  • desing bana tek link rapid olanı verirmisin veya tek link i varsa yoksa ne varsa ver elinde
  • hepinize gönderdim dosyaları.
  • Desing bana tek link olanını yollarmısın.
  • eklentileri daha sağlam bir şekilde yüklemek için gerekli yöntemi buldum. her eklenti yüklenemeyebiliyor o yüzden yardımcı olur diye düşündüm.

önce bu sayfada ki dosyayı indiriyoruz ->http://forum.jfade.com/viewtopic.php?f=51&t=468
    .net framework 2 ve üzeri gerektiriyor bu program.

programı açıyoruz solda add files tan dosyalarımızın bulunduğu klasörü seçiyoruz. hepsi listeye gelince alt ortada ki GO ya tıklıyoruz. bir kaç ekran açılıp kapanıcak süre içerisinde. en sonunda successfull mesajını alırsanız sorun olmadan yapmışsınız demektir. daha sonra bu dosyaları alıp yine downloads klasörüne koyuyoruz bildiğimiz gibi launcher dan kuruyorz. yalnız launcher ı açarken neti keserseniz daha iyi olur. kimse birşey yapmıyor demedi yabancı forumlarda da ama yine de herkes tedirgin
    bu arada dosyalarınızın birer yedeğini alsanız iyi olur.

• Desing bana verdigin link te rar dan exe halinde mi çıkıcak bu paket.
  • hepsi sims3package olarak çıkıcak. onları downloads klasörüne atıp launcherdan kurucaksın.
  • @ Hunter_one,
    bulduğunuza sevindim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulû -- 5 Haziran 2009; 9:28:22 >
  • downloads klasörü nü nereye açıyım oyunun ana dosyasına mı ?
  • Launcherdan hangi seçenegi seçicem bunları yüklemek için ve interneti kesmelimiyim bunların yüklenebilmesi için ?
  • belgelerim electronic arts thesims3 downloads klasörü olucak. oraya at sonra launcher ı açınca downloads a gel select all a tıkla sonra install a. interneti ben kesiyorum ama herhangi bir etki yaptığını söyleyende yok sana kalmış. şuan download yapıorum die yüklemedim neti kesmeyi bekliyorum
  • Yaptım oldu paylaşım için saol
  • birde ben şunları halledip oyuna bir girebilsem süper olucak ama iyi oyunlar.
  • Ben bu dosyaları yükledim şimdi download tan onları silsem bişey olur mu ?
  • Sen ne indiriyordun yeni şeyler ise eşya vs... banada pm atarsan sevinirim.
  • yok ya sana attığımı indirdim anca. kurdum şimdi hepsini sorunsuz kuruldu.

bu arada niye sürekli avatar değiştiriosun
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.