Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sana pm atamıyorum üyeligin tam aktif deil sanırım o yüzden link veremiycem.
  • SİMS 3 en iyi sims oyunu olmuş şimdiden bence.Bir ara başından kalkamadım.İhtiyaclar ve aspirasyonlar tam dengede.Daha iyi olabilir ama SİMS4 çıkana kadar en iyi en dengeli ihtiyaclar bu oyunda.Gerçekten güzel bence.Orjinali çıksada official sürümde çıksa.
  • Yakında Expansion Pack çıkıyormuş arkadaşlar haberiniz olsun electronicarts nin formunda okudum.
  • AMD athlon 1.09 ghz , 512 mb ram , 256 mb ekran kartım var , kaldırmıyor çok yavaş ,
    ne alırsam normal hızlı bir oyun olur ?
    ve ne kadar masrafla
  • quote:

Orjinalden alıntı: KeNaN-AsLaN

quote:

Orjinalden alıntı: cheechee
    Teşekkürler ilgilendiğiniz için. Evet Ati tray tools diye bi program kurmuştum fazla bi ayarlarla oynamadım sonra programı kaldırmıştım ama nasıl ayarlamalar yaptığımı hatırlamıyorum. Nasıl eski haline getirebilirim acaba. Bir yolu var mı?

Ati Tray Tools'u Yükleyin Default Ayarlarına Getirin Zaten REsetlemek İcin Default Yazısı Vardır.

Teşekkürler,çözdüm sorunumu. Yanlız sadece o programı yükleyip ayarları default yapınca düzelmedi, ekran kartı sürücüsünü kaldırdım ve sadece driverını kurdum ek programları kurmadım sonra düzeldi. Umarım o ek programların olmayışı sorun çıkarmaz. Tekrar teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: NoSt3am

AMD athlon 1.09 ghz , 512 mb ram , 256 mb ekran kartım var , kaldırmıyor çok yavaş ,
    ve ne kadar masrafla
  • quote:

quote:

AMD athlon 1.09 ghz , 512 mb ram , 256 mb ekran kartım var , kaldırmıyor çok yavaş ,
    ve ne kadar masrafla

ram ini 1 gb yap [Durum Müsaitse 2 gb ta yapabilirsin] işlemicini degiştir Intel core duo 1.8 mhz yap normal şekilde oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 6 Haziran 2009; 14:21:28 >
  • maxis yeni expansion ile ilgili bilgi war mı? yoksa sadece çıkacağımı duyuruldu.

bu arada avatar ı yine değiştirmişsin
  • Sadece çıkıcak yazıyor forumda daha yeni başlamışlar çalışmaya sanırım isim falan yok.
  • maxis kardeşim sorunu hallettim wolrd dosyasının linkini verirsen cok sevinirim halletim pmden bekliyorum
  • Arkadaşlar ben reloaded i indirdim yükledim 5.8 gb iso versiyonu oyunda öyle ayrıntı çok fazla değil acaba oyun beta falan mı mesela 2 tane telefon 4 tane buzdolabı 3 tane fırın falan var.
  • ayrıntı eklenti paketleriyle gelir ; )
  • the sims 3 ü aldım 2dvd ama yülemiyorum
    yardım edebilece var mı
    msn: punishmentarea1905@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 6 Haziran 2009; 20:00:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brujuwa1453

maxis kardeşim sorunu hallettim wolrd dosyasının linkini verirsen cok sevinirim halletim pmden bekliyorum

Sana pm atamıyorum üyeligini mesaj ile etkinleştir forumda illagel paylaşım yasaktır.
  • Collector edition u gördüm bugün güzel bir usb bellek hediyeli çok hoşuma gitti fakat fiyatını göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maxıs

quote:

Orjinalden alıntı: brujuwa1453

maxis kardeşim sorunu hallettim wolrd dosyasının linkini verirsen cok sevinirim halletim pmden bekliyorum

Sana pm atamıyorum üyeligini mesaj ile etkinleştir forumda illagel paylaşım yasaktır.

maxi kardeşim sorunumu halletim artık hertürlü pm atarsın yada linki kodlayarak verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Collector edition u gördüm bugün güzel bir usb bellek hediyeli çok hoşuma gitti fakat fiyatını göremedim

bugün az önce D&R'dan 80TL'ye collector's edition'ı aldım. normal kutu ise 60TL. ama bence collector's edition için 20TL fazla vermeye gerek yok. 20TL farka size sundukları şu:

2GB'lık sims ikonu şeklinde usb flash bellek
    sims 3 çıkartmaları
    anahtarlık
    bi de internetten beleşe oyun için araba download'ı var
    ha galiba bir de 1000 sims point veriyor internette ücretli eşyaları indirmek için.

değer mi? bence değmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 6 Haziran 2009; 21:51:58 >

• Bencede degmez 80 Tl ye onu alıcagına Fallen Angel oyununu alırsın Sims oynuycaksan ....... kullanıcaksın.
  • Yalnız orjinal oyunun versiyonu 1.0.631.00002, peki internetteki 1.0.632.00002 yaması ne?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Phoenixfatih_

Yalnız orjinal oyunun versiyonu 1.0.631.00002, peki internetteki 1.0.632.00002 yaması ne?

Bende bilmiyorum ama pazartesi günü oyun inmiş olur.Bakalım anlatılana göre çok değişiklik varmış sims sevmem ama bir deneyelim.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.