Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence sims 3 hiç başarılı olmadı.
    Çevreyle iletişim, onlarca farklı kombinasyonla insan yaratmak, live oynanabilir özelliği.
    Bunların dışında hani kayda değer hiçbirşey yok, arayüzü hüsran sanırım The simsdeki havayı yakalamaya çalışmışlar bence başarılı değil bu oyun.
  • @YourDooM

o senin düşüncen. 2-3 saat oynayabildim daha ama acaip zevkli ve keşfedemediğim onlarca şey var.öyle şıp die simlerle ilişki kuramıyorsun.çoğu şeyi senin kontrolüne bırakmışlar simlerinin hayatlarına direk yön veriyorsun. eski serilerde bunlar kısıtlıydı.
  • Benim kız arkadaşım da beğenmedi 3'ü
  • biraz fazla komplike gelmiş olabilir. simulasyon a iyice yaklaştırmışlar bu sefer
  • Ben serinin 3 oyununuda oynadım. Sonunda bu tarz oyunların bana göre olmadığını anladım.
  • dr'larda fln bugün satışa çıkıyormuki acep?
  • Arkadaşlar the sims 3 ü yükledim ama oyunda 3 seviye hız var eski versiyonlardaki gibi. ama hangisine basarsam basiyim hız değişmiyor. bilgisi olan varsa yardım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheechee
    Teşekkürler ilgilendiğiniz için. Evet Ati tray tools diye bi program kurmuştum fazla bi ayarlarla oynamadım sonra programı kaldırmıştım ama nasıl ayarlamalar yaptığımı hatırlamıyorum. Nasıl eski haline getirebilirim acaba. Bir yolu var mı?

Ati Tray Tools'u Yükleyin Default Ayarlarına Getirin Zaten REsetlemek İcin Default Yazısı Vardır.
  • Uu! Yeni şehir falan çıkmış! Ya ben Reloaded'la takılıyorum sadece, şimdi neleri ne yapmam lâzım?
  • Ya abi vallahi oyunda acayip sıkılıyorum ya. Bilgisayarda şuan age of empires 2: conquerors dışında oyunda yok. Oyunda hep herşeyi 3x hızda yapıyorum, yani o kadar katlanamıyorum oyuna.

X-Men Origins: Wolverine iniyo şuan. Bitsinde rahatlıyayım az.
  • gelmiş aldım izmir ksk dr'den normal versiyonu 60 kağıt yüklenio şimdi
  • Torrent'e düşse de orjinal hâli indirsek...
  • @jOkErGuEsT

Collector Edition torrente düştü

quote:

Orjinalden alıntı: jOkErGuEsT

Uu! Yeni şehir falan çıkmış! Ya ben Reloaded'la takılıyorum sadece, şimdi neleri ne yapmam lâzım?

önce reloaded'ı razor yapan patchi indirmen lazım. Sonra versiyon yükseltmek için gerekli olan patch internette ararsan bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan301 -- 5 Haziran 2009; 19:09:55 >
  • Oyunda benim aileden biri öldü onu tekrar nasıl diriltebilirim böyle bişey varsa tabi.İnternette yaptıgım araştırmalarda yaşam tohumu ve ölüm tohumu bunları karıştırıyormuşuz filan öyle şeyler buldum ama ayrıntılı anlatırsanız sevinirim.
  • Gördüm 7.09 GB... Bu gece iner inşallah.
  • Beyler SİMS3 RİWERWİEWS WORLD+CARS DİYE 100 MGBYTELIK DOSYA İNDİRDİM İÇİNDE 4 TANE PACK ÇIKTI BUNLARI NEREYE KURCAM VEYA ATCAM ARKADASLAR SAOLUN
  • arkadaşlar selam para kazandım ewi değiştirmek istiyorum nasıl taşınacağım ve oturduğum ewi satacağim bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: brujuwa1453

Beyler SİMS3 RİWERWİEWS WORLD+CARS DİYE 100 MGBYTELIK DOSYA İNDİRDİM İÇİNDE 4 TANE PACK ÇIKTI BUNLARI NEREYE KURCAM VEYA ATCAM ARKADASLAR SAOLUN

belgelerim---electronic arts---the sims 3------download ın içine cars ları buraya atıcan sonra launcherı açıp download seçenegine basıcan select all diyicen ordan ınstall diyip yükliycen.

worlds dosyasını ise oyunun kurulu oldugu dizinde:
    GameData\Shared\NonPackaged\Worlds

atıcaksın ve patchi kurdun hayırlı olsun iyi oyunlar
  • maxis kardeşim cok ama cok tesekkür ederim yardımın için cok saolasın ama 3 tane araba çıktı onları vede riwervievi yükledim yardımınla wolrd dosyası yok upload eden kişi kolpa yapmıs zahmet olmazssa elinde link varsa ben halledirim world dosyası lasım tesekkürler
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.