Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    indirdiğime yeni patch'i atayım mı ?
    bir de , türkçe olayları nasıl ?
    lütfen pm
  • Desing bana pm lermisin yeni çıktı dediklerini
  • nosteam eğer yeni indiriceksen rzr olanı indir. türkçe olayları için dil dosyalarını bulmak lazım pek karıştırmadım ama bulamadım bulsam bi kaç kişi ile yapabilirz heralde.

maxis gönderdim.
  • arkadaşlar moodlet manager ne işe yarıyor. 2 şık çıkıyor Zap... ve Cure... . bunlar ne işe yarıyor?
  • o ne yaa doğru düzgün oynayamadım oyunu yamasıydı eklentisiydi derken. senden duydum nası bişi?

edit: bu arada şuan indirilebilr toplam 113 içerik oldu. elimde olanlarda var fakat ayrım yapamayacağım için sıfırdan hepsini indiriyorum. birde kurulmama gibi bir problem olmasın diye s3rc diye bir dosya ile patchliolar hatasız kurulur hale geliyor. en temizi böylesi sıfırdan indirmek. ama tek link i 350mb rapidden indiremiorum premium istio tek tek indircez jdownloader ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 4 Haziran 2009; 19:41:09 >
  • Eski şehir daha güzel.. Yenisi kalabalık bile değil :X
    Flirty bir kişilik oldugum için bana kalabalık lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 4 Haziran 2009; 20:10:34 >
  • desing bana tek link rapid olanı verirmisin ben indiririm
  • 350 mb ıvır zıvır paketi internete düştü. Ben indirdim denedim çalışıyor
  • İndirdigin dosyanın ismi TS3 Store mi veya buna benzer bişey mi ben onu indiriyorum şu an çünkü indirdigim dosyanın boyutu 352 MB.
  • kardeşler forumdan 2 saat ayrıldım 100 tane şey çıkmış bi hala 2 tane araba koymaya çalışıyoruz
  • ben bi pack yüklediğimde bu hatayı alıyorum hata : ''CarMuscle.Sims3Pack:İnsitallation failed:please make sure your game has the latest Software Updates and try again. DONE '' HATA BU YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞ VARMI
  • bana pm den link atarmısın
    quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

350 mb ıvır zıvır paketi internete düştü. Ben indirdim denedim çalışıyor
  • designr,ben de tüm paketlerin linkini alabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan301

350 mb ıvır zıvır paketi internete düştü. Ben indirdim denedim çalışıyor

ben de linki alabilir miyim?
  • Bu Store paketini nasıl kurucam rar lı dosyayı açtım object/sets die klasörler çıktı ne yapmam gerek ?
  • Bende rzr sürümü var.
    oyuna girmeye çalıştığımda hiçbirşey olmuyor.
    TS3.exe görev yöneticisinde çalışıyor gözüküyor.
    Ama ben birşey göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemito -- 4 Haziran 2009; 22:38:37 >
  • Eklentileri yüklerken hata alıyorsanız s3rc ve ya CompressorizerRedux ile yükleyin.

@ yamitarukannochi ,

"değiştir" butonu ne için konulmuş arkadaş ? Peşpeşe mesaj yazmak hoş mu oluyor ?
  • Bana eklentileri nasıl yüklüyecegimi anlatıcak var mı adım adım dosyalar ortada kaldı.Program gerekiyorsada pm den linkini verirse sevinirim.

Eklenti Türü:Object/Sets ve Clothes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxıs -- 4 Haziran 2009; 23:36:05 >
  • evet arkadaşlar şu yeni eşyaların ve şehrin nasıl nasıl oyuna aktarılacağını biri maddeler halinde anlaşılır bir biçimde anlatabilir mi acaba?
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım bi yanlışım olursa affedin. Benim sims 3 de resimdeki gibi bi sorunum var çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Asıl sorun oyunu neredeyse full ayarlarda 2 gün oynadım böyle bi sorun yoktu dün açtım oyunu bu sorunla karşılaştım. Bazı yerlerde ekran kartının güncel driverını ya da DirectX9 u güncelleyin felan diyolar ama benim zaten ekran kartımın en son driverı yüklü ve DirectX9 unda mart2009 sürümü yüklü, onları yinede kaldırdım ve tekrar yükledim ama değişen bişey olmadı. Ayrıca ekran kartım Ati Radeon X1300 ve 2 GB ram var soran olursa yazıyım dedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheechee -- 5 Haziran 2009; 2:05:59 >

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.