Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sims 3..hehe..oyuna tam olarak 10 dakika ayırdım oda karakteri yarattım ve bide işimi aldım o kadar.sonra kapattım.
    Simsi gördüğümden beri böyle saçma salak bir oyun olamaz heralde diyordum.Gene tekrarlıyorum.Hiç bir düzelme yok hep aynı şeyler..Bundan kimin ne zevk aldığını bilmiyorum ama sevenleride var demekki.Tv seyret havuza gir vs vs oyna yat aşağı yaşlan cocugun olsun vs vs..Oyunun içinde quest gibi birşey olsa bari ufak tefek..
    Oyun çok karışık en çok sinirimi bozanda bu.Oyun demiyim ben buna çünkü bi amacımız yok.bir nevi evcilik xd
    Bu oyunun 0-13 yaş grubuna hitap etmesi lazım.
  • HP
    Genuine Intel(R) CPU 2500 @2.00 GHZ 997 MHz , 2,00 GB RAM , Nvidia Geforce go 7400 sanırım 256 mb
    kaldırır mı ?
  • Selamlar oyunu aldım yükledim gerçekten bu tür oyunları sevmezdim ama önceden denemiş olduğum için biraz deneyimli olarak oynadığımda aşırı zevkli geldi.
    Klasik ailemi kurdum.Bir tane güzeller güzeli kız ve bitane onun kardeşi psikopat kız + yakışıklı başka bi aileden erkek.
    Gerçekten çok zevkli alışverişe gidiyorsun yiyecek alıyorsun sahilde güneşleniyorsun,konsere rastgelirsen gidiyorsun,balık tutuyorsun.
    Psiko kız çok manyak bişey ya bakın.
    http://img146.imageshack.us/my.php?image=screenshot18.jpg
    Bu kız kötülüğü baş kural olarak almış,evliliğe karşı,çocuklardan nefret eden ve sürekli kavga eden bir tip.
    Hırsızlık yaparken yakalandı hapse girdi 2 gün durdu çıktı.Evdekileri dövmesi için bahaneye ihtiyacı yok ayrıca yanlışlıkla çıkardığı yangın sonucu bir komşumuz mefta olmuştur.Anlıcanız dişi terminatör.
    Bunları yaşamak çok zevkli oluyor oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 7 Haziran 2009; 13:34:53 >

• ortamda aksiyon oyunu yok.herkes aksiyondan uzaklaşınca simse yüklendi
    bu arada life fruit çok güzel. yaşınızı yada geçirdiğiniz günü sıfırlıyor. en baştaki yaş özelliklerine sahip oluyorsunuz.ayrıca yenilen Abrosima(adını unuttum life fruit ile death fish ile yapılan yemek) 7 gün boyunca 75-100 puan veriyor.
  • hadi biriniz yardım edin yaa
  • arkadaşlar oyunu bugün açtığımda bir sorun oluştu.
    ss deki gibi oyun görüntüsünde ızgaralar belirdi ve görüntü buğulaştı. netlik azaldı. neden olabilir acaba bir bilgisi olan varmı?
  • the file "setup-2a.bin" couldnt be located in ...... hatasını geçemiyorum
    yardım edecek hiç yok mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SudaEriyenAspirin -- 7 Haziran 2009; 16:34:11 >
  • Oyun hiç bir sebep yokken bir süre oynadıktan sonra hata bile vermeden kapanıyor. İşletim sistemi Vista Ultimate x64. Nedenini bilen var mı? Ne zaman kapanacağı belli olmuyor bazen saatler sonra kapanıyor bazen yarım saat sonra.
  • Arkadaşlar sistemim şu,bu oyunu kaldırabilir mi?:

İşlemci - Intel Pentium 4 2.4 GHz
    Ekran kartı - Ati Radeon 9250 Series
    1 GB Ram
  • sims için eklenti paketi çıkmış. ea sadece yasal kayıtlı kullanıcılar indirip kullanabilir vs demiş. indirip kullanan var mı? illegaller de kullanabiliyo mu acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

Oyun hiç bir sebep yokken bir süre oynadıktan sonra hata bile vermeden kapanıyor. İşletim sistemi Vista Ultimate x64. Nedenini bilen var mı? Ne zaman kapanacağı belli olmuyor bazen saatler sonra kapanıyor bazen yarım saat sonra.

631 patchini kurman gerekiyor. büyük ihtimal sende rld versiyonu war rld den rzr a çeviren yamayı da kurabilrsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

quote:

Orjinalden alıntı: nuMETALxx

Oyun hiç bir sebep yokken bir süre oynadıktan sonra hata bile vermeden kapanıyor. İşletim sistemi Vista Ultimate x64. Nedenini bilen var mı? Ne zaman kapanacağı belli olmuyor bazen saatler sonra kapanıyor bazen yarım saat sonra.

631 patchini kurman gerekiyor. büyük ihtimal sende rld versiyonu war rld den rzr a çeviren yamayı da kurabilrsin.

Evet rld var bende. rzr sorunsuz çalışıyor yani.
  • evet rld den rzr a patch i kurarsan sorun kalkacaktır
  • 2 DVD'lik versiyonu indiriyorum. 3.40 GB kaldı.
  • Yeni expension/eşya paketi filan varsa bana pm leyin arkadaşlar güncel oluyım.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 8 Haziran 2009; 7:58:17 >
  • Benim sims 3 ten ses gelmiyor ya :S Preview den de çalmıyor müzikleri. Önceden çalıyordu ne olduysa artık çalmıyor. Google dan aradım tatmin edici bir sonuç bulamadım yeniden kurudm oyunu yine olmadı. TorrentL****'de kullanıcının biri razor ses yok demişti, o aklıma geldi şimdi. Ama bende önceden çalıyordu :S Fikri olan?

Not: Sims 3 Final'de yaşıyorum sorunu
  • A300-1nd kaldırır mı sims 3 ü?

128 MB Video Card with support for Pixel Shader 2.0 bir de oyun bunu istiyormuş bu ne acaba?
  • arkadaşlar kıyafetleri değiştirmeyi odadaki dolaptan yapıyoruz tamam da saç sakal değişimini nerden yapabiliriz?yüz üzerinde oynamayı bulamadım.yoksa karakteri yaratınca bi daha yüzüne dokunamıyor muyuz?
  • aynalarda change appereance komutu ile yapabilrsin
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.