Şimdi Ara

The Sims 3 - Çıkış Tarihi : (ÇIKTI) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
3
Favori
86.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim çok önemli bir sorum var. Oyundaki ağaçlar çok değişik bir şekilde. Yani nasıl diyim böyle piksel piksel bi değişik olmuş. Bu soruna daha önce rastlayan oldu mu??
  • arkadaşlar bilirsiniz sims 2 de 1 şehire girip 1 kaç tane aile yapıp onları tektek girip çıkıp oynayabiliyoduk bu sims 3 de öle bişi yok neden.yani sims 3 te ben bi adam yaptın adamın olduğu şehire girip birde kadın yapıcam adama komşu yapıp evlendirmeyi planladım ama olmadı bu sims2 de oluyo du acaba bu oyunda varmı yoksa bi bug sorun felanmı??bide new game diyince benim diğer save deki adam ilk haliyle oluyo herşey 0 dan oluyo çok saçma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamitarukannochi -- 1 Haziran 2009; 19:44:33 >
  • Of of razorda beta çıktı öylemi? :S Zaten bi trackerda da hepsi beta diye geçiyordu. nfo ya bakıp aldandık :S Neyse daha indirmem artık. Unofficial patch kesin çıkar zaten :S (umarım)
  • quote:

Orjinalden alıntı: yamitarukannochi

arkadaşlar bilirsiniz sims 2 de 1 şehire girip 1 kaç tane aile yapıp onları tektek girip çıkıp oynayabiliyoduk bu sims 3 de öle bişi yok neden.yani sims 3 te ben bi adam yaptın adamın olduğu şehire girip birde kadın yapıcam adama komşu yapıp evlendirmeyi planladım ama olmadı bu sims2 de oluyo du acaba bu oyunda varmı yoksa bi bug sorun felanmı??bide new game diyince benim diğer save deki adam ilk haliyle oluyo herşey 0 dan oluyo çok saçma

o kasaba ekranındayken soldaki menünün üstünde ev simgesinde olan change household butonu var ona tıklayarak değiştirebilirsin
  • arkadaşlar orjinal almak isteyenlere duyuru.www.aralgame.com sitesinde oyun ön siparişe açılmış. orjinal alanlara bir sürü imkan sağlanmış oyun içinde bilginize.
  • o oyun extraları 1 aya kalmaz internete düşer sanırım. :D Sims 2 nin bütün resmi download'ları var mesela :)

Tabi orj oyun bi başka ama simülasyon oyuna para vermem şahsen. Ama wow gibi MMORPG oyunlar orj alınabilir. Şahsi fikrim =)
  • :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timsah83 -- 1 Haziran 2009; 21:26:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Arkadaşlar trainer ile bolca para yaptım daha sonra aldığım evi tamamen silip en başından yapayım dedim bazı sorunlar çıktı. Aşağıdaki resimde olduğu gibi yere fayans döşeyemiyorum, ne yapmam gerekiyor acaba?

Bu arada böbürlenen RZR'unda oyunu BETA çıktı..

Sorunu bilen varmı arkadaslar?

• ya bıktım usandım bu hırsızlardan.her hafta düzenli ziyaret ediyorlar.evi alarmla döşedim.eve girmiyorlar ama bahçede ne varsa alıp götürüyorlar.özellikle de büste taktı hep aynı büstü götürüyor.köpek alabileceğimiz bi yer yok mu ya.bağlayayım bahçeye dursun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre544

ya bıktım usandım bu hırsızlardan.her hafta düzenli ziyaret ediyorlar.evi alarmla döşedim.eve girmiyorlar ama bahçede ne varsa alıp götürüyorlar.özellikle de büste taktı hep aynı büstü götürüyor.köpek alabileceğimiz bi yer yok mu ya.bağlayayım bahçeye dursun.

Dostum kastettiğin hırsız olaydı değil sanırırm posta kutusundaki faturaları ödemediğin için icra geliyor.
    Oyunun collector edition unu almayı düşünüyodum ama 20 ye yakın dil var dürkçe yok vazgeçtim.Korsana devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemmms

quote:

Orjinalden alıntı: emre544

ya bıktım usandım bu hırsızlardan.her hafta düzenli ziyaret ediyorlar.evi alarmla döşedim.eve girmiyorlar ama bahçede ne varsa alıp götürüyorlar.özellikle de büste taktı hep aynı büstü götürüyor.köpek alabileceğimiz bi yer yok mu ya.bağlayayım bahçeye dursun.

Dostum kastettiğin hırsız olaydı değil sanırırm posta kutusundaki faturaları ödemediğin için icra geliyor.
    Oyunun collector edition unu almayı düşünüyodum ama 20 ye yakın dil var dürkçe yok vazgeçtim.Korsana devam

yok faturalardan değil.hepsini düzenli ödüyorum faturaların.zaten gece geliyor üstüne tıkladığımda belli yani hırsız yazıyor.neyse bi çözüm yok demek ki buna

• quote:

quote:

Arkadaşlar trainer ile bolca para yaptım daha sonra aldığım evi tamamen silip en başından yapayım dedim bazı sorunlar çıktı. Aşağıdaki resimde olduğu gibi yere fayans döşeyemiyorum, ne yapmam gerekiyor acaba?

arkadaşım aynı sorun bende eve 2. katı çıkınca oldu. kaçak kat muamelesi gördü galiba ama onu da çözdüm.

şöyle anlatayım;
    o boşluğun tam ortasına ve alt kata denk gelen yere build mode dan sütun koy sonra yukarı çıktığında o delik kapanıcak ve üstüne döşeme yapabileceksin. tabi o sütun da kalmicak evin ortasında döşemeyi yaptıktan sonra silebilrsin. bir nevi aldatmaca yapınca oluyor yani

• Arkadaşlar selam,

oyun çıktı mı sitesinde ayın 9 haziranda çıkacağı söyleniyor oyunu alabileceğim yer varmı bilgi verirseniz sevinirim. acil cevap bekliyorum.
  • @designr

Hemen deniyorum çok sağol.. Ama inşallah olur ne bileyim :))

@haks446

Oyun korsan olarak internete sızdı, yanlız Reloaded versiyonu BETA, Rzr versiyonununda BETA olduğu söylentisi var.. Genede oynuyoruz biz, ben RLD versiyonu yüklü şu ana kadar da bi bug, performans sıkıntısı yaşamadım..
  • Life Fruit arayanlar için çözümü buldum.. Etraftaki tohumları inceleyin Special olanları toplayın tahminen 20 Special tohumdan 1-2 tanesi Life Fruit tohumu çıkabilir.. Bunları bahçemizi dikip büyüttükten sonra ne oldugu ortaya cıkıyor... Mesela benim 2 Life fruit , 6 tanede Para agacım var.. Agaçta para yetiştiriyorum :D

Özellikle mezarlığın yakınındaki Special tohumlar Ölüm Çiçeği yada Yaşam Meyvesinin tohumları..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 2 Haziran 2009; 14:13:42 >

• quote:

@designr

Hemen deniyorum çok sağol.. Ama inşallah olur ne bileyim :))

@haks446

Oyun korsan olarak internete sızdı, yanlız Reloaded versiyonu BETA, Rzr versiyonununda BETA olduğu söylentisi var.. Genede oynuyoruz biz, ben RLD versiyonu yüklü şu ana kadar da bi bug, performans sıkıntısı yaşamadım..

oynadığım sürede bende de rld versiyonunda hiç bi sorun olmadı ama işte gene de rzr versiyonunun dosyalarını yükleyip rzr a geçtim de iki sürüm arasında fark görmedim.eklenen bi şey de yok gibi ya da ben farkedemedim.oyun içinde şu riverview şehri de olsaydı ne güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: RepuLsive

Life Fruit arayanlar için çözümü buldum.. Etraftaki tohumları inceleyin Special olanları toplayın tahminen 20 Special tohumdan 1-2 tanesi Life Fruit tohumu çıkabilir.. Bunları bahçemizi dikip büyüttükten sonra ne oldugu ortaya cıkıyor... Mesela benim 2 Life fruit , 6 tanede Para agacım var.. Agaçta para yetiştiriyorum :D

o dediğin tohumlardan topladım.bi sürü unknown oldu elimde de daha dikemiyorum.skill yetmiyor.life fruit ne işe yarıyor?ben yaşlamayı kapadım.bi faydası olursa bunun haricinde ekeyim.

• Life Fruit ve Death Fishi karıştırarak yemek yapıyorsun ve bu yemek mezarlıktaki ruhları canlandırabiliyor diye biliyorum.. Unknowları yetiştirdikçe ne oldugunu sonradan anlayacaksın.. Skillerinde yükselmeli galiba..
  • quote:

Orjinalden alıntı: RepuLsive

Life Fruit ve Death Fishi karıştırarak yemek yapıyorsun ve bu yemek mezarlıktaki ruhları canlandırabiliyor diye biliyorum.. Unknowları yetiştirdikçe ne oldugunu sonradan anlayacaksın.. Skillerinde yükselmeli galiba..

evet gardening skili üstüne yoğunlaşıyorum şimdi.tamam dostum sağol dediklerini uygulayayım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

quote:

quote:

arkadaşım aynı sorun bende eve 2. katı çıkınca oldu. kaçak kat muamelesi gördü galiba ama onu da çözdüm.

şöyle anlatayım;
    o boşluğun tam ortasına ve alt kata denk gelen yere build mode dan sütun koy sonra yukarı çıktığında o delik kapanıcak ve üstüne döşeme yapabileceksin. tabi o sütun da kalmicak evin ortasında döşemeyi yaptıktan sonra silebilrsin. bir nevi aldatmaca yapınca oluyor yani

Hocam sütun derken duvar (wall) döşüyoruz değil mi? Ben yapamadım yani halen aynı şeyi söylüyor floor tile felan :) Nasıl çözebilirim acaba.. :(

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.