Şimdi Ara

The Sims sayesinde hayatim degisti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet sonunda kazanmistim universiteyi! Baska sehirde okuyacak sonunda benim de kiz arkadasim olacakti! Ama nasil olacakti? Biraz dusundukten sonra hemen the sims 3 university life oyununu yukledim. Karakterimi olabildigince cirkin yapmama ragmen istedigim kizla rahatca konusabiliyor hatta birkaciyla flort bile edebiliyordum. Sonra kendime "Acaba gercek hayatta da boyle mi?" dedim. Ama ilk once yeterince cirkin oldugumu farketmem gerekti. Hemen forumda "tipim nasil ss li" konu actim. Gerekli sayida elestri ve kalkan alinca hareket etme vaktinin geldigini anladim. Ertesi gun kampusun en guzel kiziyla konusup numarasini aldim. Hatta cikiyoruz bile sayilir. Boyle devam edip yedege de 3-5 kiz aldim. Artik kafam rahat. Eziklikten kurtuldum. Tesekkurler Sims!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kesin yasanmıstır
  • sonra uyandın donda bir ıslaklık
  • Bu nasil bir bu nasil ?!@#

• Bir insan hangi kafayla bu konuyu açar tiplere bak ya gece gece

• Hocam siz inanmayin ama butun bunlar gercek ben burda insanlara yardimci olmak istiyorum!

• Valla helal olsun bu saate benim kafam durmuş durumda milletin kafa zehir gibi
  • Oo o zaman hemen 'The Sims 4 Wicked WooHoo' modunu da kur ve aşk hayatını da The Sims ile renklendir!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 13 Eylül 2016; 2:20:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandalyeden düştüm gülerken

• helal olsun
  • Nerdeyse %10 oranında inanacaktim sana ama yedektede 3-5 kiz var diyince yine dandik bir Csb dedim...

• cool story bro

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.