Şimdi Ara

The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
4
Favori
14.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FH ciler çoğalıyor güzel ya beli custom match yapacak kadar bile olabilir :)
    @Zala_ sana şart artık.
  • BlackEagle_03 kullanıcısına yanıt
    İyiyim teşekkür ederim. Sevinirim açıkçası iyi olur. Tabii ki elimden geldiğince yardımcı olurum inşallah.
  • renkliorjinal kullanıcısına yanıt
    Aldın mı ki heee ? Ortak mı buldun ?
  • Hocam aslında aramızda bi Discord sunucusu kurulabilir, sohbetleri ve sesli konuşmaları oradan gerçekleştirebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masso

Hocam aslında aramızda bi Discord sunucusu kurulabilir, sohbetleri ve sesli konuşmaları oradan gerçekleştirebiliriz.
    akşam xbox'da toplandığımız zamanlar için mi ? Günlük sohbet için acaba whatsapp mı kurulsa diyorum..Bilemedim
  • Bir yerde toplanmamız iyi olur hocam.

• Öncelikle herkese selamlar, bu oluşumda yer almak daha önceden sadece okuyucu olarak yer aldığım forumda üyelik açma konusunda da beni şevklendirdi ve aranıza katıldım.

Ad:Sarper

Gamertag : Bibihisa

Sahip olunan oyunlar : EA Access Gears of War serisi (Gamepass konusunda düşünme aşamasındayım)

Online olabileceğiniz saatler : 10 Temmuz'dan itibaren sınırsız, o vakite kadar değişken

Online oyunlarda hangi türü daha çok seversiniz ? : Spor oyunlari vs FPS

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bibihisa B kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldin Sarper. Katılımcı olman umuduyla :)

EA Access ve/veya Gamepass yanında ortak oynanabilecek belli başlı oyunları yavaş yavaş almayı düşünmeni öneririm.
  • quote:

Bir yerde toplanmamız iyi olur hocam.
    Dün @logistics arkadaşımız da Xbox üzerinden bir grup açmamızı önerdi.Kısmetse onu da bu akşam açacağız.

Katılımcı arkadaşların fikirlerine ihtiyacımız var. Whatsapp grubu çok mantıklı bir hareket olmakla beraber kapalı kapılar ardında kalacakmış gibi sanki. Bir tık ileride açılabilir ama. Siz ne dersiniz ?
  • Her zaman önerim Discord olur hocam.

• Ad: Tuncay
    Gamertag : aschiletus
    Sahip olunan oyunlar : destiny2,overwatch,R6: pass ve ea oyunları
    Online olabileceğiniz saatler : 23:00-04:00
    Online oyunlarda hangi türü daha çok seversiniz ? : FPS
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

Ad: Tuncay
    Gamertag : aschiletus
    Sahip olunan oyunlar : destiny2,overwatch,R6: pass ve ea oyunları
    Online olabileceğiniz saatler : 23:00-04:00
    Online oyunlarda hangi türü daha çok seversiniz ? : FPS
    Selamlar Tuncay. Hoşgeldin.
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar.
    Evet bir başlangıç yaptık ama büyümeyi hep birlikte sağlarız fikirler olursa istekler vb durumları açıkça söylerseniz daha iyi durumlara hep birlikte gelebiliriz.

@Masso işte o durumu bilemiyorum. Discord ne kadar başarılı olabilir xbox dan biraz uzak olduğu için bir de sesli konuşma için biraz uzağız gibi duruyor ama discord severim.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Hoş bulduk hocam, oyunlar da ve konsol da yeniyim. daimi olmamız dileğiyle.
  • PUBG ye ilk başladığım zamandan güzel bir video herkes yapamıyor tabi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkliorjinal -- 11 Mayıs 2018; 15:17:17 >
  • aschil kullanıcısına yanıt
    kardeşlik konusunda görüyorum bol bol seni.Yardımcı olabileceğimiz konular olur inşallah. Beraber oyunlara gireceğimiz,paylaşımlar yapacağımız bir topluluk oluruz umarım.
  • Zala_ kullanıcısına yanıt
    Oyunu almadan önce gaza geliyorum sonra sarmıyor, single player oyunlarda oluyor bu bana. Bu sebeple çok mesajım oldu orada benim
  • makusla06

Pubg Forza Horizon3 Fifa17 EA Access

23-01 arası online olmaya çalışırım

Tür farketmez birlikte zevkle oynayalım yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makusla06 -- 12 Mayıs 2018; 8:24:17 >
  • makusla06 kullanıcısına yanıt
    Selamlar hoşgeldin. İsim nedir ?
  • quote:

Bir yerde toplanmamız iyi olur hocam.
    Benim hali hazırda hepsi bu forumdan olmak üzere 3-5 kişi ile genellikle Forza atarken takıldığım Discord kanalım var. İlk toplanma için seve seve kullanabilirsiniz kanal açma kararı alınırsa vs açabiliriz ama ilk etapta tanışma, toplanma, muhabbet vs. kanalım seve seve kullanılabilir. Davetiye aşağıda.

https://discord.gg/mv5xwPa
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.