Şimdi Ara

The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
364
Cevap
4
Favori
14.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aschil

Oyunun ciddi içerik sıkıntısı var, oynanış grafik arkadaşlarla takılmak eğlenceli ona lafım yok
    görev ve fort var oyunda yani yapılacak şeyler çok çeşitli değil
    farm oyunu ama yaptığın farmın getirisi iyi değil, ödüllendirme sistemi kısır
    oyuna dışarıdan bakınca hep aynı şeyleri yapıyormuşsun hissiyatı uyandırıyor, sandık topla ver yani, ara da pvp durumunda eğleniyorsun işte farklılaşma tek orada var
    oda olmasa çöp der geçerim sanırım
    Aynen bunları ben de duydum hocam. Gelecek güncellemelerle oyunu toparlama şansları halen var. Sizi de sayarsak 4 kişi olduk gibi zaten bir ara girelim toplaşıp.
  • Arkadaşlar forumdaki imzayı nasıl yapıyoruz acaba?

Birde ps4 deki gibi dinlenme modu vs nasıl yapılıyor? Gece download etsin cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

Arkadaşlar forumdaki imzayı nasıl yapıyoruz acaba?

Birde ps4 deki gibi dinlenme modu vs nasıl yapılıyor? Gece download etsin cihaz?
    The Usual Gamers - WhatsApp Grubu Aktif - Üye Alımı Açık

bu linki profilinde imza kismina kopyalaman yeterli.

Uyku modu icin ayarlardan acma-kapatma seceneklerinden hizli acilisi secersen kapaliyken indirir. tabi sistem>guncellestirmeler altindan oyunlarimi ve uygulamalarimi guncel tut secili olmali.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun one x in:) bnde pro satıp one x almış biri olarak pişman olmaycagını düşünüyorum:) ilk zamanlar o alıştıgın ps4 kalabalıgını burada arayacaksın ama alısırsın:)

Benim geçme nedenimde gamepass, ea access ve geriye uyumluluk oldu. Ps3 veya xbox 360 ım olmamıstı o yüzden eskiden oynamadıgım bir cok oyunu oynama sansım oldu xboxta.

Bir diger geçiş nedenim ise grafikler oldu. Ps4 pro gerçek 4k veremiyor biliyorsun. One x te cogu oyun native 4k. Kontolleri ps4 dualshcok a göre cok iyi. Ayrıca fan sesinden bıkmıştım patch almıs oyunlarda :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMRT kullanıcısına yanıt
    içerik sıkıntısı olduğu doğru evet :( ya zaten main game in olmaz hiçbir zaman arada çıtır cerezlik, eglenceli bir oyun olmuş :) valla içerik gelirse ilerde bilemem ama suanki haline Gunde 1-2 saatten fazla ayrılmaz yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

bu linki profilinde imza kismina kopyalaman yeterli.

Uyku modu icin ayarlardan acma-kapatma seceneklerinden hizli acilisi secersen kapaliyken indirir. tabi sistem>guncellestirmeler altindan oyunlarimi ve uygulamalarimi guncel tut secili olmali.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.

• _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Selamlar dostum. Hoşgeldin.

Xbox'ın da PS4'ün de kendine has artıları var. İmkanı olanlar elinde iki konsolu da bulundurmalı.

Gamepass servisi başarılı sayılabilecek bir servis.Yıllık ücretli olsa ve 12 fiyatı 180 TL olsa (1 yıllık gold 180 TL) çok iyi olurdu. Şimdilik aylık fiyatı 30 TL.Zam geleceği söyleniyor. Şu anda kardeşlikle aylık 15 TL fiyatı var ki makul sayılır.
    Xbox bölümü, 360 zamanında da hareketli değildi hâlâ hareketli değil.Kardeşlik konusu mesaj akışı da maalesef ps bölümünün 10'da 1'i kadar bile değildir.
    Gamepass yanında yıllık ücreti çok çok makul olan ea access de alınabilir.
    Grup ile beraber oynamak için ise belli başlı oyunları almak faydalı olacaktır.
  • Mert oyunun en güzel yanı zaten 4 kişi oynayabilmen ve PvP kısmı diyebiliriz. 3 tane görev çeşidi var ve sürekli aynı görevleri yapmak bir noktadan sonra farklı arayışlara itiyor insanı. He denenmeli mi ? Kesinlikle evet.

PvP kısmında da serverda kaç adam olduğunu bilsek daha iyi olurdu. En büyük gemiler için de 4 kişi yetersiz kalıyor. oyunun hakkı 6 kişilik co-op şeklinde olması.
  • makusla06 kullanıcısına yanıt
    İmzanın başına [.center] yazıp en sonuna da [./center] eklersen imza ortalanıyor. bu şekilde sola kayık durur

Center'dan önceki nokta işaretini silmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zala_ -- 12 Mayıs 2018; 13:2:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zala_

Mert oyunun en güzel yanı zaten 4 kişi oynayabilmen ve PvP kısmı diyebiliriz. 3 tane görev çeşidi var ve sürekli aynı görevleri yapmak bir noktadan sonra farklı arayışlara itiyor insanı. He denenmeli mi ? Kesinlikle evet.

PvP kısmında da serverda kaç adam olduğunu bilsek daha iyi olurdu. En büyük gemiler için de 4 kişi yetersiz kalıyor. oyunun hakkı 6 kişilik co-op şeklinde olması.
    Aynen abi. Bu akşam bir şeyler yapalım artık olmazsa malum haftasonu ilk etkinliğimiz için uygun bir zaman. Discord'da ilk planımızı, tanışmamızı falan yapalım neler yapacağımıza karar verelim zaman kaybetmeden... Başlangıç için, zaman kaybetmemek için benim Discordumu kullanabiliriz.

Davetiye :https://discord.gg/mv5xwPa

• Pes 2019 için erken sipariş açılmış, 150 lira civari erken sipariş. Fifa'daki momentumdan sıkılanlar için mantıklı duruyor. Ben ön sipariş geçtim, siz de alın tek bırakmayın beni :P

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bibihisa

Pes 2019 için erken sipariş açılmış, 150 lira civari erken sipariş. Fifa'daki momentumdan sıkılanlar için mantıklı duruyor. Ben ön sipariş geçtim, siz de alın tek bırakmayın beni :P
    EA bugün Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin lisanslarını aldığını ve bu liglerin FIFA 19'da yer alacağını açıkladı. PES'in elinde hiçbirşey kalmadı artık CL'nin de kaybedilmesiyle birlikte. Almayın bence hiç. 150 TL bile fazla. Muhtemelen lisansı kaybettikleri için fiyatı düştü oyunun.
  • quote:

İmzanın başına [.center] yazıp en sonuna da [./center] eklersen imza ortalanıyor. bu şekilde sola kayık durur

Center'dan önceki nokta işaretini silmelisin.
    Teşekkür ederim şimdi hallettim.
    EA bir ara Türkiye PTT 1. Ligi için anket açmıştı. Oy kullanmıştık. Sonucu ne oldu acaba. Gelecek mi PTT 1. Lig.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı pazarlar beyler.

Mert , discord sunucunu paylaştığın için teşekkürler. Ama kullanım yaygınlığı konusunda cidden şüphelerim var

Discord kullanan kimler var arkadaşlae ?

• quote:

Hayırlı pazarlar beyler.

Mert , discord sunucunu paylaştığın için teşekkürler. Ama kullanım yaygınlığı konusunda cidden şüphelerim var

Discord kullanan kimler var arkadaşlae ?
    Kullanmayan var mı diye sorsak daha iyiydi bence.
  • xboxa discord entegrasyonu gelecekti geldi mi?

Xboxtan bahsediyorum.pcde kullanmayanı dövüyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

xboxa discord entegrasyonu gelecekti geldi mi?
    Gelecek hocam, çalışmaları 10 gün önce falan başladı. Üstelik uygulama olarak değil, sisteme gömülmüş olarak gelecek. Xbox Live içerisine gömülecek ve şu anda Live Chat'i kullandığımnız gibi Discord'u kullanacağız sesli chat için. Duyurusu ve ekran görüntüleri için ;

https://news.xbox.com/en-us/2018/04/24/microsoft-discord-team-connect-gamers-across-xbox-live-discord/

guzel olacak bu

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.